Незабравима / Unutulmaz / тема 68

• 25 373
  • 759
  •   2
Отговори
# 480
Днес имате страхотно романтично чувство - такива пейзажи, снимки кафета, уформление, никога не е имало досега, явно лятото и времето за мечтаната отпуска си казват думата - от всяка снимка струи неуписуеми, мечтани , романтични, нежни, спокойни и мнооогоо красиви неща, супер прекрасно е, аз май затова обичам най много лятото

# 481

Добра да ни е, и весела, не унивай, винаги можеш да намериш и на морето начин поне да ни четеш, но ще ни липсваш мноооогоооооо Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 482
Аз, обаче сериозно се замислям по въпроса как ще се разделям с вас smile3518 Weary smile3518Някой сигурна ще си помисли -тая пък на интересна се прави ,ама не е така,тюх да му се не знае тази моя чувствителност........А ще има с нас един лаптоп и интернет имало..там където ще почиваме,...ще ви пращам морски целувки то иначе ще залинея smile3518

СБОГУВАНЕ

Една ,единствена ,но искрена   
сълза ,ще се търкули в тази нощ   
от моето око ,тъй влажно и тъгуващо   
И тя ще е за вас любими мои   
Оставям ви , на тази страница,   
а аз пътувам към моето бленувано море   
Разделям тук сърцето си на две   
Като разрязана кайсия............   
Едната част ,тъй жълта и усмихната   
на тази страница при вас, аз ще оставя   
Пазете я от нараняване   
Усмихната и заредена с енергия   
върнете ми я ,като се завърна …   
А другата пък част-ще водя на почивка
Добре ще я поглезя....и  тя да е доволна
.........................................................
Сълзата ,се търкулна ...и намокри
мойта буза.......
Аз бързо я изтрих...и никой не видя я
Единствено с ВАС  я споделих............

намери решение браво
 "Сбогуването" тъй прекрасно, макар и тъжно smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 483
  • София
Часовниковите стрелки ,летят и станало е вече късно....ще лягам ...чао от мен   love001  love001  love001
За всички нека да е лека  smile3521  love001 smile3521

# 484

мокси, имаш невероятното усещане за финес и красота, прекрасни са ти оформленията браво, продължавай все така, аз снощи като ви четох, реших да ви предложа да ги постваш/ побликуваш и в темата - "Незабравима в Рима" - която е създадена от Роси, която като тебе има този невероятен талант на усет за красота, и то не е само да го имаш - и ние го имаме, но важното е да го направиш даго сътвориш по начин който да го поднесеш на другите в удивителен вид - но после влезнах там и видях че и твоите неща са там, което ме зарадва.
Да попитам Роси, ако й е възможно пак да ги направи и съхрани като 1 том в документ по страници, та снощи ми дойде една щура идея - да взема да направя корицата на стихосбирката тези дни като се освободя малко, та после да се прибавят и всичките томове, та да направим електронен вариант на стихосбирката, той като е готов после е лесна работа нататък, но ако имате идеи и въпроси - моля пишете, ако някой иска да помогне - добре ни ошъл - да заповяда,  аз имам някаква идея, но ако някой има друга и желание моля нека и той да прави - това е засега, ооох на мен все такива идеи ми идват, само да имам време и финанси да ги осъществя, щях да съм мнооогоо щастлива да отидем до Босфора, това ми беше първата идея във темата, но не съм се отказала - даже и гид-преводачка съм си намерила, ще чакам да видим ще има ли желаещи, и се опитвам да намеря начин да попитам за среща с Харун и Еда в Истанбул - което се оказа, че било много трудно - но не и невъзможно, но чакам и вашата подкрепа и мнение

# 485
Добър вечер, среднощни птици! Не спите, а творите ли, творите... Ей затова обичам да общувам с вас, интелигентни и духовно богати хора... smile3521

# 486
Ади, подкрепям чудесната ти идея за Истанбул! Стига да има желаещи и аз се включвам с моя Харунски.  newsm10 newsm10 newsm10

# 487
Момичета,благодаря ви за приятната компания-но ви изоставям..
Ади,благодаря ти за милите думи-твоите клипчета са не по-малко удивителни , и знам,че всички заедно тук във форума допринасяме за положителните емоции, които преживяваме.

# 488
Ади, подкрепям чудесната ти идея за Истанбул! Стига да има желаещи и аз се включвам с моя Харунски.  newsm10 newsm10 newsm10

Това и аз го предложих снощи,но нямаше мн.ентусиасти...Мен ако питате аз стягам багажа и още утре , а може и с

# 489
Ето, Серханчо вече е приготвил яхтата и е метнал багажа...

# 490
Ади, подкрепям чудесната ти идея за Истанбул! Стига да има желаещи и аз се включвам с моя Харунски.  newsm10 newsm10 newsm10

Това и аз го предложих снощи,но нямаше мн.ентусиасти...Мен ако питате аз стягам багажа и още утре

Не съм разбрала, иначе и аз съм "ЗА".

# 491
Ентусиастите са с един повече вече бройте и мен !!! newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 492
Айдеее мацкиии, "ДА" на скъсаните дънки... smile3508 smile3508 smile3508
Данииии, там ли си??? smile3503 smile3503 smile3503 smile3503 smile3503 smile3503 smile3503 smile3503

# 493
Ентусиастите са с един повече вече бройте и мен !!! newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
Наде, появи се и ти, тъкмо си мислех, че ще ме освидетелстват заради среднощния разговор сама със себе си (Моксито и Ади нещо зачезнаха newsm78).

# 494
Ето, Серханчо вече е приготвил яхтата и е метнал багажа...
Лека нощ от мене , 1countingsheep 1countingsheep 1countingsheep 1countingsheep 1countingsheepНезабравими и приятни сънища !!!!

Общи условия

Активация на акаунт