Любители на котки(бъдещи леопарди)- тема 40

• 52 676
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
Добре дошли, dramatea и Оро!  Hug Много хубава история, браво! Късметлия е малкият, и с това розово носле е такъв сладур! Името му отива на цвета  Grinning

На нас скоро ни предстои разходка до ветеринаря, за годишен преглед, и ще има ореваване на света и тук. В колата се скъсва да крещи, но в самия кабинет става една дружелюбна и любопитна, все едно нищо не е било. Мисля, че си е харесала ветеринаря - един такъв млад и готин, хихи  Mr. Green

# 106
  • Куциндрел
Бяхме на аквапарка в Пловдив. Оказа се, че там има котешко семейсвто. Мъж, жена и малки котета. Успях да снимам само мъжа, който сутринта се разхождаше като господаря на заведението. Много приятно ми стана, че там собственика и персонала са котколюбци.
Довечера ще кача негови снимки.

# 107
  • София
Здравейте! Приемате ли нови попълнения?
Това е Оро.

Добре дошла! Малкото е родено с късмет, макар и да е преживяло такива страдания в първите дни от живота си.

# 108
Бяхме на аквапарка в Пловдив. Оказа се, че там има котешко семейсвто. Мъж, жена и малки котета. Успях да снимам само мъжа, който сутринта се разхождаше като господаря на заведението. Много приятно ми стана, че там собственика и персонала са котколюбци.
Довечера ще кача негови снимки.

Сеса, къде има аквапарк в Пловдив? Голям ли е /примерно, спрямо тези на Златните и Слънчев бряг/? В смисъл, струва ли си пътя от София за посещение на аквапарк?

Теди
, сега прочетох, че сте върнали папагалчето. Как открихте стопанина?

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 09:52 от kotkovo

# 109
  • Costa Rica
Добро утро и добре дошли на новодошлите Hug

Плащам си таксата с малко заешки спам:

# 110
  • На небето
Аз от много време не съм влизала, но с моя син ходенето по мъките не е свършило. Както и да е ето и малко снимки на Мърчо, тук е любимото му място за сън, между двата прозореца.
http://www.bgphoto.net/photos/2535/o634157408060937500.JPG
http://www.bgphoto.net/photos/2535/o634157408680625000.JPG
Нощем спим на климатик и Мърчо спи при мен, но слънцето покаже ли се и се пъхва между прозореца и пердето ляга там на слънце и си доспива, въргаляйки се от кеф.

# 111
dramatea толкова е сладък мъника  Heart Eyes Сигурна съм, че ще ти донесе мнооого усмивки и радост  Hug

# 112
Dramatea, разкошен е Оро  Heart Eyes Добре, че сте го спасили. И името му е много интересно - японско ли е и означава ли нещо?

Леле, Делфининия заек какъв е тлъстичък пухкавел ... преди не ми изглеждаше толкова голям  Laughing

# 113
  • Куциндрел
Сеса, къде има аквапарк в Пловдив? Голям ли е /примерно, спрямо тези на Златните и Слънчев бряг/? В смисъл, струва ли си пътя от София за посещение на аквапарк?

Ами не е много голям, има доста пързалки, един детски басейн, един басейн където пускат отвреме навреме вълни, един басейн за големи и един плитък. Пързалки има за всякакви ентусиасти и в детският басейн има 2 пързалки за деца. Хубаво беше, само дето много народ се беше изсипал за уикенда.
Ние нощувахме в хотела на аквапарка, 36 за възрастен, което включва аквапрак и закуска. Ресторанта не е много богат, но за 36 лева е добре. Иначе самия аквапрак е м/у 6 и 10 лева на калпак.

Аквапарка се намира в квартал Тракия, отдясно на Метро. Ние успяхме да го намерим някакси, но не питай как. От Сточна гара в ляво, само направо и от Метро в дясно. Можеш да се орентираш по табелите за Карфур, защото те са най-много в Пловдив, а Карфур е до Метро.

# 114
Оро е голям сладур и късметлия! Да си го гледате със здраве!
Котково, стопанина се оказа, че е еедно момче от съседния вход. Аз докато бях в добрич дадох папагала на един съсед с птички да го гледа и понеже той е пенсионер и все е около блока, питал, разпитвал и така разбрал за момчето от съедния вход, което си загубило папагала. Изчака ме да се прибера да ме пита дали ще го задържа или да го връща на човека, казах му да му го върне и така.

# 115
Сеса, мерси много!

# 116
  • Варна
Добре дошли, Оро и dramatea Simple Smile
Наистина котенце с късмет, потресе ме историята му. Да ти е жив и здрав, палав и игрив Hug
Теди,
големи сладкиши си наснимала, на човек му се ще да ги намачка, намачка Heart Eyes
Estell,
защо така, какво става с дечко? Писан е страхотен Grinning
Делфи, много им се кефя на твоите сладури Party
Кетишонка е добре, раничките и заздравяха, но още стачкува заради жегите и хапва съвсем по малко. Иначе е игрива, но вече се чудя с какво да я изкушавам, не и се яде и това е. Наумила съм си да и купя гранули от DM, по принцип е магазин за козметика, но има и котешки храни, сега четох положителни отзиви в нета, та ще пробвам, дано да и хареса.Не съм я снимала скоро, голям пропуск от моя страна, тряба да наваксам.

# 117
  • На небето
Месечинка виторога последното което му се случи е, че си разби носа и хайде пак в спешното. Искаха да го шият, ние отказахме естествено, той вече прилича на ветеран от войната. Убедихме лекаря да го лепят. Поне с Мърчо нямам проблеми.
Оро наистина има уникално име, много е сладък иде ми да го нацелувам, големи сладури сте показали. Моя не е от красивите, но пък много си го обичаме и за мен е сладък и ми иде да го намачкам, нацелувам, настискам и направо да го изям. Ама пустия му котарак не дава.
Няколко пъти се чудих дали няма да се наложи да се разделим с него. Заради проблема с драскането. Сина ми не се научи да стои настрани от него, а котката не се отказа да го дере по лицето и при всяка по сериозна драскотина се замислям дали така няма да е най добре. Ама много си го обичаме с малкия и все се разколебавам.
Иначе жегите не го тревожат даже напротив, щом пуснем климатика се залепва за някой прозорец където да го грее слънцето.
Ето още снимки как спи между прозорците, много е смешен: http://www.bgphoto.net/photos/2535/o634157550174375000.JPG
http://www.bgphoto.net/photos/2535/o634157547378125000.JPG
http://www.bgphoto.net/photos/2535/o634157548911093750.JPG

# 118
И Белла е разгонена TiredЦяла нощ не мигнах заради нея,голямо мяукане беше.Като я гушна заспива ,но като усети се и аз аз заспивам се измъква и пак почва.Единственото хубаво нещо от цялата работа е ,че успях да гледам финала на  Световнатa лига по волейбол #Crazy
Сега спи като бебе Hug

# 119
  • София
Добре дошли на бонбона Оро и на майка му! Много е сладък и е невероятен късметлия!  Heart Eyes

Естел, много е неприятно, че става така с детето.  Sad  За съжаление и ние сме имали такива моменти с малката. До 5-6 годишна възраст имаше само инциденти и все с рани и шевове по лицето. Два пъти си избиваше зъби и до 7 години беше без предни зъби. Поне да беше някое палаво дете... Дано да нямате повече неприятности! Колкото до Мишо - да не го обиждаш  Naughty. Много е красив даже. Единствения недостатък е, че наистина трудно се снима такъв цвят котки /време е Теди да се намеси  Wink/. Наскоро мъжът ми снима котарака на приятели и почти нищо не се получи (беше вечер и със светкавица). И аз като дете имах такъв. Тогава снимките бяха все още черно-бели и почти не се различаваше от фона  Laughing.

dessivl, искрени съчувствия! Дано имате повече късмет от нас и да ги накарате да се сприятелят!

Делфи, заекът е голям сладур!

Месечинке, аз съм купувала от ДМ пауч с тяхната марка и много ги харесват  Grinning. Винаги си имам някое скрито за по-специални случаи.  Grinning

Да се оплача - от няколко дни не съм виждала бяло-шарената маца. И котенца не се чуват да пискат.  Sad Не знам какво е станало...

Накрая да ви покажа снимка от събота вечер, от големия дъжд. Харесалите, я могат да гласуват със синята ръчичка, но не знам каква е ползата  Wink.

Общи условия

Активация на акаунт