Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 4

• 67 486
  • 757
  •   1
Отговори
# 390
Искам да поръчам бебешка количка. Доколкото разбирам от първия пост има доставка до БГ. Количката е 222 паунда с доставката до БГ. По пощата ли ще я получа или на митница. Ще има ли мито?

# 391
Ако я поръчаш от Англия или Германия - на поща, няма мито. В ЕС сме.

# 392
Алексчи, мерси  bouquet

# 393
Момичета, правя опит да си поръчам книги от английския Amazon, но ми излиза съобщение, че не доставят до България - вие как поръчвате (съжалявам, но не съм чела цялата тема)?
Чрез посредник. До адрес в англия на някоя фирмА.
Много лошо. Значи бях дотук с ползването на сайта.
А с американския пак така ли процедирате?
Ето този сайт за книги има безплатна доставка - http://www.bookdepository.co.uk/

# 394
  • Пловдив
Момичета,кои сандали са по-качествени : Umi или Ricosta  Blush .

# 395
 За Ricosta не мога да кажа,защото не съм купувала,но умита съм вземала на малката и просто нямат скъсване.Много яки  Grinning

# 396
  • София
Момичета,кои сандали са по-качествени : Umi или Ricosta  Blush .
Имаме и от двете марки и мисля,че са на едно ниво според мен.

# 397
Когато се купуват разнородни стоки /продовач е все Амазон/, но от различни departments, в един пакет ли се слагат? Играчки+обувки+кух.прибор са ми за сега в кошницата.

# 398
  • София
Някой поръчвал ли си е гумени ботуши, но да не стоят много грубо, а по-елегантно. Днес Видях на една жена, черни, изчистени, които в първия момент изобщо не си личи, че са гумени - много ми харесаха...

# 399
Когато се купуват разнородни стоки /продовач е все Амазон/, но от различни departments, в един пакет ли се слагат? Играчки+обувки+кух.прибор са ми за сега в кошницата.

На мен са ми били в един кашон-обувки,играчки,чаршафи.Предполагам,важи и за останалите категории  Peace

# 400
Аз съм купувала два артикула от една и съща стока,но всеки дойде отделно опакован и в отделен кашон.Доставката бе по куриер и всеки артикул ми бе таксуван отдено.

# 401
mamamari,а продавача един и същ ли беше?
Моята поръчка беше до Ук адрес,съответно безплатна.Тъй като имах поръчани и неща от продавачи които не доставят до Бг.Те съответно бяха доставени в друг кашон,по друго време  Peace

# 402
Някой поръчвал ли си е гумени ботуши, но да не стоят много грубо, а по-елегантно. Днес Видях на една жена, черни, изчистени, които в първия момент изобщо не си личи, че са гумени - много ми харесаха...

И аз търся от доста време, но не намирам. Една приятелка си взе такива от Париж (по принуда, че хванаха дъждовно време като бяха наскоро). По сайтовете и тук обаче не съм виждала... Все са някакви ужасни шарении.

# 403
  • Пловдив
http://www.asos.com/Miss-Sixty/Miss-Sixty-Ray-Quilted-Over-The-K … .aspx?iid=1168153 - по изчистени от тези не съм срещала,аз чакам ето тези шаренийки  Grinning http://www.amazon.co.uk/Diesel-Womens-Dew-Boot/dp/B0035EQUHA

# 404
Гумени ботуши има много хубави модели,но не са удобно поне за мен. Имам на дизел и ги използвам само в дъждовно време и сняг.

Някой купувал ли е от амазон.ук лсд тв?

Общи условия

Активация на акаунт