Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 4

• 67 484
  • 757
  •   1
Отговори
# 750
Извинявайте за глупавия въпрос,но как разбирате от кой пощенски клон да си вземете пратката?
Този,който си посочила в адреса.Ако си го объркала,в пощите го разпределят според адреса за получаване,не според посочения пощенски код.

# 751
Благодаря много.

# 752
Само да вметна,че има нова тема Simple Smile

# 753
  • София-Лагера
Kaкво означава това

Romford Van
Out for delivery - Dec 16, 2010 11:05:48 AM

# 754
# 755
да ви попитам бихте ли си поръчали скъпо бижу от Амазон и някой поръчвал ли си е?

Аз съм поръчвала преди няколко години, златен комплект, но го пратих на адреса на брат ми в Лондон (то тогава не можеше и да се прати дотук). Не съм сигурна дали бих рискувала с пращане дотук, ако действително е много скъпо. Rolling Eyes
момичета, имам рег в амазон с бг адреса си,но когато се опитам да платя не ми приема бг адреса,а ми казват,че не изпращат до България.Какво трябва да направя.Помагайте,плс

# 756
  • Варна
Здравейте, за 1 път ще поръчвам от Амазон, можете ли да ми помогнете относно превозвача? Не ми е много ясно как става  кой да ползвам изобщо. Пратката трябва да пристигне във Варна, става въпрос за тези боти, бях писала по-горе , надявам се да не досаждам
http://www.amazon.co.uk/Replay-Womens-Rubyen-Ankle-Boots/dp/B008 … f=pd_sim_sbs_sh_1
Благодаря! Hug

# 757
Здравейте,искам да попитам дали някой си е взимал телефони от този сайт,дали с нашите карти могат да работят? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт