Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 4

• 67 540
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
 Да ви попитам-като си вляза в поръчката ми пише:
Ship Carrier    DHL
Tracking Number:    ******************
Status:    In transit

Къде мога да проследя да видя къде е поръчкта, т.к в сайта на DHL UK/BG не става.? newsm78

# 706
Ship Carrier    DHL

Къде мога да проследя да видя къде е поръчкта, т.к в сайта на DHL UK/BG не става.? newsm78

Your Account > Where's My Stuff? > Order Summary > Delivery Tracking

# 707
и аз поръчах едни сандалки до адреса на габко и пише до 4 декември трябва да са там пък да видим... какво съм сътворила и дали ще стигнат и до мен  Thinking

# 708
Ship Carrier    DHL

Дойче пост. Немските пощи. Нищо общо с куриерската служба. Едните купиха другите и ги преименуваха на DHL Deutche Post.
Тук: www.dhl.de
Като напишеш shipper reference /който си получила в мейла от Амазон/, ще ти излезе тракинг номера, който започва с CL и завършва на DE.
Въпросният номер можеш да проследиш в сайта на БГ пощи.
Когато там ти изпише Sent item to domestic location, припкаш към пощата да си вземеш поръчката.

# 709
Да, и ние точно това гледаме с мъжът ми и сметнахме, че излизат по-евтини от тук.

Зависи от марката. При Самсунг например разликата в полза на Амазон е много добра, днес ходих и сравнявах цените с Технополис. Ние сме се спряли на Сони и ще има сметка, ако хванем промоцията с ДДС-то. Ще видим утре Амазон какво ще отговорят.

Това с 10-те паунда е много добре, аз точно ще поръчвам играчки през седмицата.

# 710
Да, и ние точно това гледаме с мъжът ми и сметнахме, че излизат по-евтини от тук.

Зависи от марката. При Самсунг например разликата в полза на Амазон е много добра, днес ходих и сравнявах цените с Технополис. Ние сме се спряли на Сони и ще има сметка, ако хванем промоцията с ДДС-то. Ще видим утре Амазон какво ще отговорят.

Това с 10-те паунда е много добре, аз точно ще поръчвам играчки през седмицата.
да и ние също сме се спряли на сони, но искаме с всичките екстри и да е над 100 херцов, да подължа всички формати на филми и вход за usb и т.н.

# 711
Момичета, дали сте прочели внимателно? Код за 10 паунда отстъпка важи, ако поръчате за 50 от Apparel, Shoes, Jewellery, Watches, Sports stores. И важи само, ако ще поръчвате пак от тези магазини.

# 712
  • София
Момичета моля ви за помощ Praynig От 2 часа се опитвам да видя този модел http://www.amazon.com/gp/product/B000IDWJ0I/ref=s9_simh_gw_p309_ … mp;pf_rd_i=507846
има ли го в другите сайтове на  Амазон но системата постоянно се бъгва и ме изхвърля. Да не говорим пък за това кой е продавача, цени доставки и прочие Tired Много ги искам тези боти Crossing Arms

# 713
И аз си поръчах сандалки и чехлички и получих тракинг номер  Simple Smile
Изписва ми дата на доставка до UK адрес - 1.12.
Нямам търпение вече  Party

# 714
  • София-Лагера
Получих имейл ,че нещата са тръгнали + тр.номер.
А уж ми искаха данни да пращам по факса.

# 715
  • София
Аз получих сандали,хубави са,но ми се струва,че са малко уголемени. Накой има ли 9 или 10 да ми измери стелката на Юми.
На UK 9 стелката е 17 см. мерила съм сандалки и обувки.Според мен си отговарят имаме и на Norvic и Ricosta и са абсолютно еднакви като размер.

# 716
И моята е тръгнала към английски адрес. Но е разделана на 2. Два чифта обувки не са изпратени и пише, че ще бъдат изпратени отделно. Как мислите, има ли шанс да ми ги откажат?  newsm78

# 717
И моята е тръгнала към английски адрес. Но е разделана на 2. Два чифта обувки не са изпратени и пише, че ще бъдат изпратени отделно. Как мислите, има ли шанс да ми ги откажат?  newsm78
И при мен един чифт обувки ще се изпрати отдално, но още когато ги купувах си пишеше, че ги има на склад, но ще са нужни 2-3 допълнителни дена. Седят си not yet dispatched от петък...

# 718
  • Пловдив
Аз получих сандали,хубави са,но ми се струва,че са малко уголемени. Накой има ли 9 или 10 да ми измери стелката на Юми.
На UK 9 стелката е 17 см. мерила съм сандалки и обувки.Според мен си отговарят имаме и на Norvic и Ricosta и са абсолютно еднакви като размер.

Благодаря,сравнявам ги с Кларкс. Получих 11,5 сандалки и пише 30 европейска,19 см.стелка,получих и Кларкс 11,5 -18см.
За мен пристигнаха едни кецове на replay  http://www.amazon.co.uk/Replay-Womens-Nevia-Trainer-RV02-0001T-W … 12387&sr=8-14 ,много са готини,мисля,че и някой друг ги беше получил.

И моята е тръгнала към английски адрес. Но е разделена на 2. Два чифта обувки не са изпратени и пише, че ще бъдат изпратени отделно. Как мислите, има ли шанс да ми ги откажат?  newsm78
Миналата събота пуснах 3 лего-та,едното го изпратиха събота,второто неделя,третото в понеделник. Даваше,че всички са ин-сток,просто ги изпращат от различни места. Няма да ти откажат обувките,споко.

# 719
а има ли друг код който а намалява обувки  newsm78,търсих но не открих за обувки,а този който е пуснала една съфорумка не действа
SCTENOFF

Общи условия

Активация на акаунт