Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 4

• 67 488
  • 757
  •   1
Отговори
# 735
Не става картата да е на един, а името на получателя друго. Може обаче да правиш подарък.

Става  Peace Поръчвала съм и с карта на приятелка за мен (пусти лимит, все ми е малък  Embarassed)

# 736
Преди имало ли е Геокс на такива цени?

Не съм засичала. Затова сега каквото и да ми хареса бутам в Wish List и оттам следя дали са намалили цените, на това което искам да купя.

Хубави са ти обувките, но аз нося само токчета когато не съм с маратонки. Може някое от другите момичета да ги хареса.

И аз пробвах с картата на мъжа ми, но от Амазон ми отказаха поръчката. Явно нямат категорична политика по този въпрос.

# 737
Преди имало ли е Геокс на такива цени?

Не съм засичала. Затова сега каквото и да ми хареса бутам в Wish List и оттам следя дали са намалили цените, на това което искам да купя.

Хубави са ти обувките, но аз нося само токчета когато не съм с маратонки. Може някое от другите момичета да ги хареса.

И аз пробвах с картата на мъжа ми, но от Амазон ми отказаха поръчката. Явно нямат категорична политика по този въпрос.

Не се разбрахме май  Laughing
Тези обувки ми стават, но чакам други, които няма да ми станат. Те ще са 36 номер, но ще ги продам, няма страшно  Peace Само ще ме е яд, че няма да мога да ги нося аз.

# 738
чакам други, които няма да ми станат. Те ще са 36 номер...

Така май ще стане и при мен. Ти си превозвач ли ги поръча? Защото, ако е директно просто подпиши в пощата, че не ги искаш и ще ги върнат за тяхна сметка.

# 739
чакам други, които няма да ми станат. Те ще са 36 номер...

Така май ще стане и при мен. Ти си превозвач ли ги поръча? Защото, ако е директно просто подпиши в пощата, че не ги искаш и ще ги върнат за тяхна сметка.

Да, аз това се опитвам да обясня от 4 страници за номерата на Геокс.  Mr. Green
Но реших да не ги връщам, ще им намеря реализация  Peace
Посредник не ползвам, не си струва риска, и друг път съм казвала как не получих една хлебопекарна от ибей.

# 740
На мен ГабКо са ми казвали, че ако имам потвърждение от Амазон, че е доставено до адреса то ще ми възстановят сумата, ако се загуби пратката. Дано не го изпитваме в практиката!  Peace

# 741
Здравейте!
Понеже споменахте Габчо, то аз имам същия казус. Покупка от Амазон доставена на адреса му в Лондон на 26.10, все още не съм получила.
Това сигурно ли за възстановяването или е само "реклама". Защото след няколко емейла от моя страна се мълчи, без да благоволяват да ме информират по случая. Учудвам се, защото преди случая веднага ми отговаряха на въпросите и емейлите в които изказвах благодарности.
Та въпросът ми е има ли някой на когото са му възстановили загубена пратка?

ПП. За сведение да кажа, че съм получавала грешно адресирани пратки, които веднага препратих обратно. Та е възможно и тази да се е озовала в недобросъвестен клиент на фирмата.

# 742
  • Варна
Не става картата да е на един, а името на получателя друго. Може обаче да правиш подарък.

Всъщност става - поръчвала съм и с карта на името на брат ми (английска) и с карта на името на майка ми (българска). Отделно с няколко мои. Peace

# 743
  • София
Момичета едно въпросче: искам да поръам няколко неща  и когато ги сложа в кошницата отгоре ми излиза някаква опция за амазон карта, която нямаля сумата с 10 лири.Това само за поръчки в Англия ли се отнася или какво точно означава това?

# 744
Това излиза на всички. Ако правилно си спомням от първия път когато го четох е за случаите, в които имаш издадена кредитна карта през Амазон. Обаче важи само за UK и по-нататък не се задълбочавах в четене.

Явно всички можете да поръчвате с чужди карти, само аз съм им подозрителна.  Laughing

# 745
  • Варна
Заповядайте в новата тема!

# 746
2/16/2010 10:48:00    AM    BULGARIA    SOFIA CP    Receive item at office of exchange (Inb)       
12/16/2010 10:53:00  AM    BULGARIA    SOFIA CP    Send item to domestic location (Inb)    

Този надпис какво значи, че пратката е в моя клон или е още в Сф?  newsm78

# 747
Точно това означава.
Отивай да си я взимаш.

# 748
Утре ще е в твоя клон.Днес е изпратена от София

# 749
Извинявайте за глупавия въпрос,но как разбирате от кой пощенски клон да си вземете пратката?

Общи условия

Активация на акаунт