Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 4

• 67 499
  • 757
  •   1
Отговори
# 720
Аз пак нещо не съм направила както трябва  Twisted Evil
Преди малко пуснах поръчка,само че към Javari.Пишат ми че не могло да бъде осъществено плащене с картата ми.И аз се като се замисля,като билинг адрес,дадох адрес на който искам да бъде доставена поръчката(къде спах не знам)Понеже картата е на мъжът ми ,трябваше да въведа неговите данни. И сега не мога да намеря от къде да го променя.И пак да попитам ,проблем ли е билинг и шипинг адреса,да са различни  Rolling Eyes
Моля ви помогнете  Praynig

П.П.Успях да го променя.Гледам и  не виждам  Crazy
Но питането за различни билинг и шипинг адрес остава  Embarassed

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 12:59 от galka77

# 721
  • София
Здравеѝте момичета!  Hug

Може ли да ми кажете как стоят нещата с гаранцията при техниката?!

Харесала съм Фотоапарат, но все пак за 500лв. ми се иска да има и гаранция.

В този род пазаруване има ли такава

Мерси предварително за отговора! Hug

# 722
октоподчето  е писала на амазон за гаранциите и въпроса с транспортирането, защото както аз така и тя замисляме да си поръчаме телевизор от там  Peace

# 723
Момичета от два дни искам да си поръчам едни ботуши на Hush Puppies от javari.co.uk .
Не съм сигурна обаче за номера - тук нося 38 .
Някой от личен опит може ли да ме посъветва ?

# 724
Харесала съм Фотоапарат, но все пак за 500лв. ми се иска да има и гаранция.

Гаранцията е 2 год. Ако за това време нещо му стане го връщаш на Амазон. Те ти изпращат нов или ти връщат парите. Не е като тук да ти го ремонтират и т.н.

Различни билинг и шипинг адреси става. Не става картата да е на един, а името на получателя друго. Може обаче да правиш подарък.

Аз поръчах дрехи за над 50 паунда. Сега да видим дали ще получа код за отстъпка. 

# 725
Октопод с рокля   bouquet За пореден път ме вадиш от блатото  ooooh!

# 726
Октопод с рокля   bouquet За пореден път ме вадиш от блатото  ooooh!

Докато аз със своята лакомия затъвам все повече с поръчките.  Laughing

# 727
И аз малко спам  Embarassed
Вчера обяснявам на съпруга ми,колко изгодно е онлайн пазаруването.И той ме помоли да спра да пестя тогава  Joy

И за последно досаждам,поне при тази поръчка.Бутона който е при поръчката за промяна и връщане,сега вече не ми дава да направя корекции.И получих този имейл
Dear Zlatko ZLatev ,

Thanks for updating the billing address for your order ...............

When your order is dispatched, we will send you an e-mail message to confirm the date, contents and method of your delivery. If you requested any additional changes to this order, you will receive a separate e-mail to confirm those changes.

Това означава ли,че плащането е минало(че нямам онлайн банкиране)
И да се успокоя  Embarassed

# 728
Да,минало е според мен.

# 729
Различни билинг и шипинг адреси става. Не става картата да е на един, а името на получателя друго. Може обаче да правиш подарък.

Ми при мен стана. Thinking

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 19:02 от ДХ3

# 730
Така... получих си първите Геокс - UK 7 = EU 38. Жалко, тях ги поръчах след като вече бях поръчала UK5 i се бяха свършили моделите, които бях харесала. Ама като не чета повече!  ooooh!

# 731
Покажи какво поръча, не се ядосвай! Аз съм 38 номер.  Flutter

# 732
а 39 geox На uk 8 li otgowarqt?

# 733
  • София-Лагера
Не мога да си вляза в профила.
Сменях пароли ,но нищо не става #Cussing out

# 734
Покажи какво поръча, не се ядосвай! Аз съм 38 номер.  Flutter

И аз съм 38 номер  Mr. Green
Дойде това:

Страхотни са, както може да се очаква от марката. Преди имало ли е Геокс на такива цени? И моля, свиркайте ако пак има Praynig , че с моите болни крака това е страхотно. Писна ми да давам по стотина лева и да ги съсипвам по гадните ни улици.

Да  Peace

Общи условия

Активация на акаунт