Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 4

• 67 506
  • 757
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, а някой да е попадал на хубави апрески в Амазон за краче номер 7 (всъщност около 24 номер по нашата номерация)?
Тези ми се виждат симпатични -  http://www.amazon.co.uk/Olang-Childrens-Puff-Boots-Black/dp/B003 … 45TOWM,B0042V33N4
и още едни - http://www.amazon.co.uk/Olang-Brontolo-Childrens-Boots-Placid/dp … 55LGTU,B00384A1Q8

# 376
  • Sofia

Тези са Уууникални, отивам да се охарча ... отново

# 377
  • София
Дами, моля за съвет  Praynig искам да си поръчам преса за коса,но се чудя коя.Мислех тази,защото имаше добри отзиви за нея http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001A25P2A/ref  ,но сега видях и тази http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001CBWAU4/ref  и дилемата ми е голяма  Rolling Eyes ,а честно казано нищо не разбирам,ако може някой да ме осветли коя е по хубава и щадяща за косата.Благодаря предварително   bouquet

# 378
Няма такова нещо като ''щадяща преса''.Просто възможността да ползваш тази температура,която е най-подкодяща за вашата коса.
Моята е първата има нещо за блясък в плочите и стоят мазни.Китайска е.Има дисплей и възможност за избор на температура  до 230 градуса.
За втората незнам,но ако я вземеш после напиши мнение.Като и гледам оценките също е хубава.

# 379
Мерси за линковете към апреските, но те са май момичешки, пък аз си имам две момченца Simple Smile

Аз поръчах ето това за мен и това за големия ми син и вече са пратени на адреса в Англия, нямам търпение да дойдат.

# 380
  • София
Няма такова нещо като ''щадяща преса''.Просто възможността да ползваш тази температура,която е най-подкодяща за вашата коса.
Моята е първата има нещо за блясък в плочите и стоят мазни.Китайска е.Има дисплей и възможност за избор на температура  до 230 градуса.
За втората незнам,но ако я вземеш после напиши мнение.Като и гледам оценките също е хубава.
Благодаря ти  smile3525 Това за ''щадящата преса'' незнам,защо съм го написала  Joy щеше да е добре,но уви от 6 г.се изправям по този начин(на фризьор ходя) и виждам за съжаление последиците и понеже имам още коса съм решила и сама да си я тормозя от време на време.Ще поумувам още малко и ако поръчам червената непременно ще дам отзиви.

# 381
След като чаках една седмица и поръчката ми беше със статус DISPATCHING SOON, преди малко получавам мейл със следното съдържание :

Dear Customer,
We're writing to inform you that your order №............. has been cancelled
by the seller with the following reason: -
If you're still interested in this item, please search for it again on Amazon.co.uk.
We've included your order details below for reference.
We value you as a customer and hope you will continue shopping on Amazon.co.uk.
Warmest Regards
Amazon.co.uk

В прегледа на поръчки тази /отказаната/ първоначално фигурираше като DISPATCHED, че и delivered на всичкото отгоре. След малко поръчката изчезна от списъка на поръчки. На някой случвало ли му се е?  Сега остава да проверя в сметката дали липсва сумата по поръчката.

# 382
# 383
  • Wolwedans
като избереш цвят и номер виждаш реалната цена- цените варират от.... до... в зависимост от цвета и номера

# 384
Момичета, правя опит да си поръчам книги от английския Amazon, но ми излиза съобщение, че не доставят до България - вие как поръчвате (съжалявам, но не съм чела цялата тема)?

# 385
Момичета, правя опит да си поръчам книги от английския Amazon, но ми излиза съобщение, че не доставят до България - вие как поръчвате (съжалявам, но не съм чела цялата тема)?
Чрез посредник. До адрес в англия на някоя фирмА.

# 386
  • Пловдив
Повтарям си питането,отговарят ли си на номерацията дамските гумени ботуши или са уголемени?

# 387
Много лошо. Значи бях дотук с ползването на сайта.
А с американския пак така ли процедирате?

# 388
Много лошо. Значи бях дотук с ползването на сайта.
А с американския пак така ли процедирате?
Защо да е лошо?  newsm78
Аз ползвам услугите на Габко, когато няма доставка директно до бг и съм много доволна.
Плащам 1,2 паунда на килограм + разходите за куриер или бг пощи от София до Варна

Колкото до американския амазон, там не съм запозната. До колкото знам над определена сума се плаща мито, доставката не е никак евтина (ако изобщо пращат директно до БГ). Не ми се нрави висенето в митницата, губенето на време и т.н. Но това си е мое мнение разбира се. Simple Smile
Успех в пазаруването!

Момичета исках да ви питам нещо. Вчера получих едно писмо от амазон. В общи линии прилича на писмата, които пращат за да ти напомнят да оставиш коментар за даден продукт.
Но адреса не беше на амазон, първо помислих че е на друг магазин, от които съм купила нещо чрез амазон. Но се оказа, че е за продукт, който не съм купувала и като се зачетах надолу, уж писмото от английския амазон а пък ми дават линк, където мога да оставя фиидбек  към американския. 
на 100% съм сигурна, че е опит за измама. Пратих го в спам писмото без да цъкам по линковете вътре, но се чудих има ли някъде в амазон място, където бих могла да подам сигнал за опит за измама?
Може би е наивно от моя стана, но наистина писмото си е подвеждащо и ако не се замислиш като нищо ще се подведеш да си въведеш данните на измамен сайт.
Аз вече чета внимателно, след като се бях абонирала там за една услуга (за безплатна доствка ли беше) по погрешка. 

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 17:52 от kokoshinkata

# 389
  • Sofia
...Аз вече чета внимателно, след като се бях абонирала там за една услуга (за безплатна доствка ли беше) по погрешка. 

И аз се бях абонирала за тази услуга , докато схвана каква е уловката, но тъпкано им го върнах  Mr. Green и на следваща година се отказах от абонамента.

А относно поръчването на книгите : до английски адрес и оттам до БГ с транспортна фирма със сигурност ще е по - евтино, отколкото от Щатите (особено като вземем предвид почти сигурното висене на митница и скъсаните нерви). Има тема за пазаруване от английски сайтове , в която са посочени фирмите, извършащи доставки до БГ.

Общи условия

Активация на акаунт