Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 4

• 67 573
  • 757
  •   1
Отговори
# 360
Наближава сезона за влагоуловители.
http://www.amazon.co.uk/Duracraft-DD-TEC10E1-Dehumidifier/dp/B00 … 800137&sr=8-1
Тих е ,но не е безшумен.Има опция да задаваш желаната влажност и той да работи докато я достигне като непрекъснато отчита и показва влажността в стаята към момента.При напълавне спира.
Доволна съм,хубава покупка.

# 361
Момичета, вижте какво получих на поръчка от Amazon.co.uk, като уточнявам, че съм дала адрес за доставка в Англия, а българска кредитна карта.

Your credit card payment for the above transaction could not be completed.
A card provider will often decline an attempt to charge a payment card if the name, expiry date, or postcode you entered at Cloggs does not exactly match their information.

Valid payment information must be received within 10 days, otherwise your order will be cancelled.

Once you have confirmed your payment details, please follow the link below to resubmit your payment.

Знае ли някой къде може да е проблема?

# 362
Ти сама си си отговорила какъв е проблема:

Момичета, вижте какво получих на поръчка от Amazon.co.uk, като уточнявам, че съм дала адрес за доставка в Англия, а българска кредитна карта.

# 363
Не, не е това проблема. Намерих какъв е, бях объркала месеца, в който изтича картата, сега ми я билнаха (получих смс). Различният адрес не е проблем, може да се доставя.

# 364
  • Sofia
Поръчах едни кецове за дъщеря ми от английския амазон до английски адрес, но тъй като много се забавиха с доставката (от амазон, не от транспортната фирма) и вече не са ми нужни, дали ще бъде проблем да им ги върна , но от България?

# 365
  • Варна
Наближава сезона за влагоуловители.
http://www.amazon.co.uk/Duracraft-DD-TEC10E1-Dehumidifier/dp/B00 … 800137&sr=8-1
Тих е ,но не е безшумен.Има опция да задаваш желаната влажност и той да работи докато я достигне като непрекъснато отчита и показва влажността в стаята към момента.При напълавне спира.
Доволна съм,хубава покупка.

Хаби ли много ток?! Че ние имаме един, купен оттук, но яде ток като за световно и почти не го включваме, а проблемът с влагата вкъщи е ужасен... Tired

# 366
175W на час.И аз си мислех ,че има много влага у дома.За това и го купихме.За 2-3 дни изтегли около 10 л и после около 500 гр за денонощие.В големите студове ще е незаменимо.Полезно е и в банята след къпане.Ще забравим за досадния конденз по прозорците през зимата.
У нас не видях нищо прилично под 500 лв.При това положение съм направила доста изгодна сделка.А машинката си я бива и за това я препоръчах.

# 367
ето тези дойдоха с ЮПС http://www.amazon.co.uk/Rockport-Womens-Sukon-Brown-APW34755/dp/ … K8QTBO,B0028QFZUE,  невероятни са като качество и изработка, с технология на адидас са, обаче : следвайки съветите на амазон за размерите на тази марка си поръчах европейското 39 / което реално нося/. Оказва се, че са уголемени с 1 цял номер! Имайте го предвид, като поръчвате от тази марка. Peace

# 368
  • Варна
Здравейте момичета

Нова съм, но изчетох и предната тема. Искам да поръчам на дъщеря ми обувки от Amazon.co.uk.
http://www.amazon.co.uk/Timberland-Junior-Rolltop-Flavor-White/d … RS4IEC,B003OYK3KG
Регистрирах се. Проверих ге, че се доставят от Амазон, но въпреки това ми дава :

Important Message

Timberland Junior Rolltop Flavor Pink/White/Rose Boot 29749 2 UK cannot be shipped to the selected address.
 Някой може ли да ми помогне? Дали не бъркам при изписването на адреса. Вече не знам. От два дни се блъскам и нищо. БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

# 369
  • Sofia
И на мен ми дава същото.
Защо не си ги поръчаш до английски адрес?

# 370
  • Варна
И на мен ми дава същото.
[/quot

Не знам как става. Бихте ли ми помогнали. Пробвах и с други продукти, но на всички ми изписва това  съобщение.
ПОМОЩ

# 371
  • Sofia
И на мен ми дава същото.
[/quot

Не знам как става. Бихте ли ми помогнали. Пробвах и с други продукти, но на всички ми изписва това  съобщение.
ПОМОЩ

Виж първият пост на тази тема , прегледай фирмите - доставчици и условията им и поръчвай Wink

# 372
Може би защото поръчвам за първи път до английски адрес  - сега мога да проследявам поръчката. Някой ще ми каже ли какво трябва да пише в TRACKING HISTORY в графата EVENT DETAIL при доставена пратка? След предаването на куриера и arrival scan на две места, вече имам изписано - OUT FOR DELIVERY.

# 373
  • Пловдив
Може би защото поръчвам за първи път до английски адрес  - сега мога да проследявам поръчката. Някой ще ми каже ли какво трябва да пише в TRACKING HISTORY в графата EVENT DETAIL при доставена пратка? След предаването на куриера и arrival scan на две места, вече имам изписано - OUT FOR DELIVERY.

Днес ще бъде доставено,ако има разбира се,кой да го приеме. Като е доставено ще се промени на delivered.

# 374
Hris80, благодаря   bouquet  Вече е delivered  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт