Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 4

• 67 571
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
Деси, а ти сигурна ли си, че това е от Амазон?
Защото аз наскоро получавах такива мейли, които бяха от някакъв руски огледален сайт, който много прилича на Амазон, ама не е...

# 676
На мен такива данни ми бяха искали то fragrancedirrect и се отказах да поръчвам от тях. Според мен проблема е, че си написала адреса на превозвача.

# 677
значи билинг адреса трябва да е този, който е на картата, а шипинг адреса е този на който искаш да ти го доставят. Така ли е или аз нещо бъркам? И тогава не правят проблем ли пак нещо несъм разбрала?  newsm78

# 678
Би трябвало да е така. Но пак ти казвам, че първият път когато поръчвах за над 50 паунда искаха всичко да съвпада. В четвъртък поръчах за 100 паунда и използвах превозвач, но вече много пъти се разплащам с тази карта и няма проблем.

# 679
Би трябвало да е така. Но пак ти казвам, че първият път когато поръчвах за над 50 паунда искаха всичко да съвпада. В четвъртък поръчах за 100 паунда и използвах превозвач, но вече много пъти се разплащам с тази карта и няма проблем.
Аз онзи ден поръчах за първи път от Амазон с картата на мъжа ми.Навсякъде писах домашния ни адрес,който не съвпада с неговия от кредитната карта.Всичко мина без проблем.Поръчката беше за шейсет и няколко паунда.Не знам дали има значение това,че четирите стоки бяха от външни продавачи и най-скъпата бе 23 паунда.

# 680
Значи аз да ви кажа превозвачи съм ползвала само 2 пъти (не за Амазон), но от Амазон съм пращала на други адреси - я подаръци, я поръчки за приятелки, билинг адреса и картите са с мои данни, само сменям шипинг адреса. Никога, от никой сайт не съм имала проблем. Даже преди време за няколко поръчки ползвах карта на майка ми с нейни данни (и адресите са ни различни) и пак си ми доставяха пратките без проблем.

# 681
А името на картодържателя съвпадаше ли с това на получателя? Защото аз плащах с картата на мъжа ми, а пишех себе си за получател. Сега вече плащам както ми дойде, но тогава си говорих с Амазон и това бяха съветите им.

gevestra, един акаунт може да има няколко карти и няма да е проблем. Но ако поръчваш всеки път през различен акаунт това ще ги накара да искат повече детайли.

# 682
  • София-Лагера
Защото аз наскоро получавах такива мейли, които бяха от някакъв руски огледален сайт, който много прилича на Амазон, ама не е...
Ами не знам.
Този Амазон ми е като тъмна Индия.
От тук идва писмото.
address-verification@amazon.co.uk <address-verification@amazon.co.uk>

# 683
Момичета благодаря ви за бързите отговори, ще си поръчам първият път директно до тук, а вече за другите ще преценявам както ми е по-изгодно.  Hug

# 684
Dzuls благодаря много  Hug Hug Hug

# 685
Ами не знам.
Този Амазон ми е като тъмна Индия.
От тук идва писмото.
address-verification@amazon.co.uk <address-verification@amazon.co.uk>
Ами най-вероятно е защото си писала байлинг адрес на транспортната фирма и не отговаря на този от картата ти.

# 686
А името на картодържателя съвпадаше ли с това на получателя? Защото аз плащах с картата на мъжа ми, а пишех себе си за получател. Сега вече плащам както ми дойде, но тогава си говорих с Амазон и това бяха съветите им.

gevestra, един акаунт може да има няколко карти и няма да е проблем. Но ако поръчваш всеки път през различен акаунт това ще ги накара да искат повече детайли.

Какъв е смисълът да имаш повече акаунти в Амазон?

# 687
Какъв е смисълът да имаш повече акаунти в Амазон?

Няма смисъл. Просто казвам, че когато често поръчваш през един акаунт не са толкова стриктни към карти, билин адреси и тези за доставка. В началото обаче правят проверки за всяка поръчка от Източна Европа за над 50 паунда. Това ми го казаха от техния кол-център.

# 688
Аз за това се учудих, поръчка под 50 паунда не съм имала, винаги с бг карти и първите няколко са били до бг адрес, сменяла съм адреси, карти и никога не са ми искали данни.  newsm78 До UK адрс не съм пращала никога обаче.

# 689
Здравейте ,искам да поръчам една кукла за малката от амазон.uk-но ми изписва ,че стоката не може да бъде доставена до България-40лири е сумата-проблема в цената или в обема е?

Общи условия

Активация на акаунт