Продавалник - заместник?

• 52 723
  • 339
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
На мен ми изчезнаха вчерашните обяви и се появих,тези обяви,които изтрих преди 10 дена
Много тъпо
И пак никой за нищо не дава обяснение
За пореден път се убеждавам,че в този сайт ниокй не зачита потребителите,а се действа на своя глава..а ние трябва да си търпим

# 121
И при мен липсват последни оценки, иска ми адрес, имена -нищо не мога да схвана ooooh!

май трябва да се редактира всяка обява и да се напише: в какъв ценови диапазон, а после какво.....

То добре,че имаш пак някоя и друга и оценка и обява-аз НЯМАМ НИЩО-едва преди малко си влязох в профила-няма обяви,няма ЛС,нямам оценки... ooooh!

И как да не правим коментари,като не се появява никакво адекватно обяснение-О к-"бъдете търпеливи"но обяснете-ще се случи това и това ще се запоази онова ще се премахне друго,за да няма неясни и прибързани догадки и заключения.

На мен ми изчезнаха вчерашните обяви и се появих,тези обяви,които изтрих преди 10 дена
Много тъпо
За пореден път се убеждавам,че в този сайт ниокй не зачита потребителите,а се действа на своя глава..а ние трябва да си търпим

Напълно те подкрепям за момента. Hug

# 122
  • Пловдив
Хех
И сутринта уговорих 1 продажба не чувалче,но майчето ме помоли да я изчакам до събота-ок,ама сега обявата ми я няма и не знам коя е,а в пощата ми пише друга потребителка,че иска чувалчето и си мисля,че ако не се появи обявата и личните ми съобщения,може от 2 стола-да съм на земята  Sick

# 123
 Sick Е за това ли чакаме от лятото!??? Много съм разочарована!! Че какво му беше на вида на стария продавалник???

# 124
не знам какво са променили но е ужасно бавно май по-зле и от преди... Sick

# 125
  • Sofia
И при мен липсват последни оценки, иска ми адрес, имена -нищо не мога да схвана ooooh!

май трябва да се редактира всяка обява и да се напише: в какъв ценови диапазон, а после какво.....

То добре,че имаш пак някоя и друга и оценка и обява-аз НЯМАМ НИЩО-едва преди малко си влязох в профила-няма обяви,няма ЛС,нямам оценки... ooooh!

И как да не правим коментари,като не се появява никакво адекватно обяснение-О к-"бъдете търпеливи"но обяснете-ще се случи това и това ще се запоази онова ще се премахне друго,за да няма неясни и прибързани догадки и заключения.

Много тъпо

Напълно те подкрепям за момента. Hug

Лелееее, никакви ли нямаш.......ужас #Crazy  Не знам, лично аз съм много разочарована Thinking

# 126
 LaughingЕ сега вече и самия Продавалник го няма ooooh!-само цифри някакви-ама съм верно голям карък-с месеци почти не бях влизала и изчаквах и точно снощи ударих голяма да напускам обяви,защото в момента наистина имам нужда от сайта-започнали сме разпродажба на цялата си покъщина  Whistling

Ето това копирам отпреди малко публикувано като отговор във "фейса'

"Prodavalnik.com Приключили сме с трансферирането на обявите, ако имате имате липсващи обяви може да ги добавите отново
преди 14 минути · "

Ха така-значи да пием по една студена вода Close-колко момичета се оплакват,че им липсват обявите от последните дни и месец,а уж щяха само тези преди 1.10 да се изтриват.Това си е живо безобразие и неуважение към потребителите и труда им Naughty и къде да търся ЛС  ooooh!

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 16:53 от Ne Da

# 127
Виждате, че в момента се работи и още не е окончателно. Не може ли да изчакаме да видим окончателния вариант и тогава да обсъждаме?
Ами ние чакаме, ама вие ли ще ни възстановите парите и времето?Толкова ли беше трудно да се предупреди какво ще се случи ден-два предварително?Всички обяви са изтрити, дори и тези от вчера!Половината оценки ги няма и то от положителните!А и да ми кажете как  ще си получа парите, след като адресите ги няма, защото няма лични съобщения?
А относно облика на сайта-защо изобщо трябваше да се променя?Единственото, което се искаше беше да е по-бърз, нищо друго Naughty
Щом си приключа сделките, просто си изтривам профила и беж в другите сайтове ooooh!

# 128
Къде да си търся пощата с личните съобщения?!

# 129
# 130
Къде да си търся пощата с личните съобщения?!
Ако успееш да се логнеш във форума надолу по страницата на предишното място ще ги видиш Peace
Само дето липсват от последните 2-3 дни ooooh!Кошмар!

# 131
Честно и на мен не ми харесва! Sad
Бях си набелязала толкова неща да си накупя а и колички си бях набелязала да избирам в "наблюдавани" ама не- нищо не мога да намеря няма много от обявите !  ooooh!

# 132
  • Варна
Къде ни е добрия стар Продавалник???  #2gunfire
Къде са "моите обяви", "наблюдавани", "лични"...........  Shocked
Всичко е изчезнало, всичко е изцяло променено, не вярвам, че с гласуването си направихме Продавалника да изглежда така...  Naughty

# 133
  • София
Ооо, и аз съм ужасно разочарована!!! Добре че не напусках обявите, които приготвях, вчера, че щеше да ме е яд още повече.
И наблюдаваните ми ги няма, и личните съобщения.. Sad
Опитах да се логна в стария адрес - на .орг, но ме препрати. Ужас Sad
Поне да бяха прехвърлили всичко и да бяха изтрили най-старите и неактивни обяви... а не ВСИЧКО  #2gunfire

# 134
  • Sofia
Добре, че направих скрийн шот на оценките в петък-за всеки случай Whistling

Общи условия

Активация на акаунт