Продавалник - заместник?

• 52 728
  • 339
  •   1
Отговори
# 135
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ползвах Продавалника само за покупки. Бях си набелязала няколко неща, но ...

Слабо е да се каже, че съм разочарована ... не само от  визията ...
Като се прави нещо уж по-добро би следвало да се запази качественото, а едно от тях в Продавалника бяха потребителите му ... като чета и по други форуми ... бързо ще се "разбягат" хората Sad
На мен ми липсват:
1/ ЛС
2/ Наблюдавани
3/ Точни цени - като видя картинка, гледам цена --> ако не ме устройва продължавам дори без да отварям обявата Simple Smile А сега ..., ами по-некомфортно  ми е Sad

С визията може и да свикнеш, но с нещо, което ти е неудобно да използваш - едва ли ...
Както казах ползвах Продавалника за покупки ..., ако не "влязат нещата в релси" май ще трия профила Simple Smile Има и други места за пазаруване, но ме радваше ... единствено трябваше да е по-бърз ...

# 136
Къде да си търся пощата с личните съобщения?!
Ако успееш да се логнеш във форума надолу по страницата на предишното място ще ги видиш Peace
Само дето липсват от последните 2-3 дни ooooh!Кошмар!

Влязох във форум и от там ЛС;

# 137
  • София
Търсенето е малко по-добре, сайта е бърз, но това с точните цени и липсата на оценки е наистина дразнещо. Аз се замислям да издиря хората, на които съм писала оценки и да им ги напиша пак, но за жалост помня едва десетина Sad

# 138
Направо съм супер разочарована,стария Продавалник си беше супер само му трябваше малко бързина.
Сега нищо не мога да намеря ooooh!

# 139
  • Перник
Обявите без цени ли са или аз нещо недовиждам Rolling Eyes

# 140
  • София
Ужасен е! Липсва всякаква функционалност!  Twisted Evil

# 141
и като че ли е още по-бавен от преди!  Confused

# 142
    УЖАСЕН е много, много меко казано !!! Хора, в час по трудово ли сте го правили тоя сайт ???  Sick Липсват ми обяви, липсват ми оценки, липсват ми лс...И ако си мислите, че ще ги качвам наново, много се лъжете.  Naughty

# 143
Аз изобщо немога да вляза във форума му,да не говорим за ЛС.оценки и изобщо всичко е плен хаос ooooh!

# 144
  • По света и У нас
 И аз съм много разочарована от новата визия на Продавалник. Всичко ми липсва на мен - съобщения, обяви, оценки.....Безобразие! За напред ще използвам бгдомакиня!!!! Ще се лиша от дразнещата визия и платформа на новия Аукро #Cussing out

# 145
    И още нещо - има един много интересен филм "Народът срещу Кока Кола " - екипът на продавалник, гледайте го !  Peace Хората там не харесват новата кола, както и ние не харесваме новия продавалник ! Само от вас зависи дали ще си запазите потребителите...  Peace

# 146
  • София
Връщане на старата платформа! Това е!
Със сигурност имат всичко запазено, просто да си го върнат, но малко по-разчистено!

# 147
  • Пловдив
а само при мен ли новия продавалник зарежда в момента бавно

# 148
  • Перник
Не е само при теб.

Моля ви, кажете защо обявите са без цени

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 19:06 от Надя*

# 149
Щото да ни е по-лесно УЖ.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт