Сексуалните традиции при различните народи

• 43 730
  • 431
  •   1
Отговори
# 105
Аз съм много толерантна, разберете ме, единственото, което ме притеснява в този нетбългарски секс е, че е доста неудобен, но ако е нещо нормално ще преглътна, все пак партньорът ми е страхотен и това не е причина да скъсаме.
След неопрена беше секса с маските.
Сакрасам шумове ли имаш в главата си? newsm78

Я кажи сега къде по-точно проби дупката с ноша щото нали каза,че нямало долнище тва чудо ?  newsm78

# 106
Норел, неопреновия костюм е целокупен, аз говорех за войнишкото облекло, с него нямаше долнище.

# 107
  • София
Не  бе, водолазния костюм имал долнище, аз така разбрах, само ми е интересно докато беше в него ли проби дупката с ноШа.

# 108
Да, ама го издърпа, че да не ме нарани. Peace

# 109
Сетих се! Сексуалните му фантазии пресъздават еволюцията - от водата, където се заражда живота /неопрена и шнорхела/ и на който той дава начало "с гол в ръката нош", през сушата /маскировъчните дрехи/, до боговете / африканските маски на голо/. Това го е взел от майка си, италиянката! bowuu

# 110
Е не, не мога повече Joy
Вярно ли го издърпа????????????????????????

# 111
С кво го е пробил,че не разбрах?

# 112
 Shocked

Ти си българка, намираш се в България..., съобразявай се с твоите искания. Един секс и начин на правене, ако не е желан по еднакъв начин и от двамата е извращение и не е нормално ! Ако нежелаеш да правиш секс по определен начин или с повече от един партньор, никой неможе да ти се сърди за това и неможе да е повод за караница. Ако е, значи човека иска да те манипулира и въобще невиждам да имаш бъдеще с него.

Съвет: Бягай на далече от него и от такива като него!  Peace

# 113
  • София
Норел, неопреновия костюм е целокупен, аз говорех за войнишкото облекло, с него нямаше долнище.

Ама я по внимателно следете де!!! Норел, Хасс -  Naughty

Села - пробай да му покажеш българската традиция - "Съчки събираааам"

и сега да питам - кво те мъчи душо?!
Разбра се, че си отворенгяс, а не задръстенячка - други болки имаш ли?!
Че тука вече бъка от задръстени  hahaha hahaha hahaha

# 114
  • Насред хаоса
Радвам се, че не ви разказах за един друг случай в неговата квартира, когато трябваше да го правим с африкански маски, е да, ама моята толкова много тежеше, че се прекатурих и така се фраснах, че си сцепих устната. На него много му дожаля и ме гушка после цяла вечер, той е много жалостив.
newsm09 Само някаква африканска магия ти е направил, да знайш! Как така само твоята маска тежка и травми само за теб?! И не ми казвай, че докато те е гушкал, ти е нахлупил неговата маска на главата, да не ти гледа сцепената устна.
Бърди, сори!  Blush

# 115
Shocked

Ти си българка, намираш се в България..., съобразявай се с твоите искания. Един секс и начин на правене, ако не е желан по еднакъв начин и от двамата е извращение и не е нормално ! Ако нежелаеш да правиш секс по определен начин или с повече от един партньор, никой неможе да ти се сърди за това и неможе да е повод за караница. Ако е, значи човека иска да те манипулира и въобще невиждам да имаш бъдеще с него.

Съвет: Бягай на далече от него и от такива като него!  Peace

Мила, Вяра, името толкова ти отива... Бягай далеч от този форум, че ще се поразклати дори и твоята вяра и ще станеш подозрителна и цинична. Тази пързалка поне е забавна, ама за какви други чух...

# 116
  • София

Че тука вече бъка от задръстени  hahaha hahaha hahaha
...цели 43-ма...

# 117
Vyara D, аз за това пуснах тема, защото не съм много сексуално просветена, исках да видя какво смятате вие, дали е нормално. Благодаря ти за искренния отговор  bouquet
Шевролета супер си Hug

# 118
  • София
 Laughing Laughing Няма такава тема  Laughing Laughing
Очаквам като се прибера у нас, вече да е заключена

# 119
  • Ænima/Albuquerque

Сакрасам шумове ли имаш в главата си? newsm78
хахахахаххахаха
името на "Сакрасам" изразява отношението му към теб и твоя ..хм....полов живот.

smile3532 smile3532 smile3532

Общи условия

Активация на акаунт