На море в Турция - all inclusive, тема 11

• 84 664
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • Beyond the Frontiers
При Амара Долче Вита плажът е ситни камъчета, про Марината си беше пясък - е не са като нашите, но по принцип ми направи впечатление, че хотелите се стараят да разчистват плажните си ивици от камънаци - дори вътре в морето.

Ще се постарая днес през деня да кача още снимки, но става доста бавно.

# 286
  • София
Прави ми впечатление че за 19 септември повечето хотели са с по 100-150 евро по ниски от 25септемри имали нещо?Или си е политика?
Биби,  bouquet все още незнам дали средата на септемри е подходящо за децата или ще е топло,ти какво ще кажеш?

# 287
  • София
Прави ми впечатление че за 19 септември повечето хотели са с по 100-150 евро по ниски от 25септемри имали нещо?Или си е политика?
Биби,  bouquet все още незнам дали средата на септемри е подходящо за децата или ще е топло,ти какво ще кажеш?
За цените - идея си нямам.
От 10-15 септември сме ходили само в Бодрум. Супер беше времето, даже вечер пускаха едни найлонови на открития бар , че много духаше и си беше са пулоФерче и закрит чепик.

# 288
  • Beyond the Frontiers
AKKA HOTEL ALINDA - http://elku.snimka.bg/travel/akka-hotel-alinda.525165.20073470

AMARA WING RESORT 5* http://elku.snimka.bg/travel/amara-wing-resort-5.525167

"SIMENA SUN CLUB HV-1"   http://elku.snimka.bg/travel/simena-sun-club-hv-1.525171

PR CLUB KAPLAN 5*  http://elku.snimka.bg/travel/pr-club-kaplan-5.525180

CLUB MARCO POLO HV-1    http://elku.snimka.bg/travel/club-marco-polo-hv-1.525186

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 10:56 от Galactic Voyager

# 289
Ние винаги взимаме фамилна стая, нищо че имаме само едно дете. Така малката може спокойно да си ляга с кокошките, а ние да четем или гледаме ТВ или.....   Whistling  Препоръчвам!  Peace

Не знам дали има връзка, но тук от края на септември започва есенната ваканция и Турция е предпочитана дестинация за този период, та може за това тогава да е по-скъпо и в БГ  Thinking

# 290
  • Beyond the Frontiers
Не знам дали има връзка, но тук от края на септември започва есенната ваканция и Турция е предпочитана дестинация за този период, та може за това тогава да е по-скъпо и в БГ  Thinking

Точно - цените са повлияни от традиционните дати на отпуски на основните клиенти/ нации.

# 291
  • София
Ние винаги взимаме фамилна стая, нищо че имаме само едно дете. Така малката може спокойно да си ляга с кокошките, а ние да четем или гледаме ТВ или.....   Whistling  Препоръчвам!  Peace
`пцилютно ЗА. откакто са родени каките никъде не сме спали в една стая с тях, верно доста по-скъпо е, ама другото не е почивка откъдето и да го погледнеш (лично мнение).

п.с. все се чудя хората с деца над 5.г (примерно) правят ли секс по време на почивката си, ако са в една стая с детето и как точно им се получава.  Rolling Eyes

# 292
Ние винаги взимаме фамилна стая, нищо че имаме само едно дете. Така малката може спокойно да си ляга с кокошките, а ние да четем или гледаме ТВ или.....   Whistling  Препоръчвам!  Peace
`пцилютно ЗА. откакто са родени каките никъде не сме спали в една стая с тях, верно доста по-скъпо е, ама другото не е почивка откъдето и да го погледнеш (лично мнение).

Това е и моето мнение  Peace  За мен фамилната стая е необходим лукс, както и полет в бизнес класа до далечни дестинации и ако трябва ще пътувам по-рядко, но качествено  Peace  Но всеки сам си определя приоритетите  Peace

# 293
  • sf

п.с. все се чудя хората с деца над 5.г (примерно) правят ли секс по време на почивката си, ако са в една стая с детето и как точно им се получава.  Rolling Eyes
Ами като заспят децата. Не е нужно да им се клатим до главите, може и в банята  Joy

# 294
  • София
 Joy
аз също до сега не съм била в една стая с децата,но разликата от 1000евро не е по джоба ми.Сеска ще го преглътна.Надали различната обстановка,но легло, ще ме направят по активна.Не типичните неща,са ми по ....

# 295
Днес ми дадоха съвет да си вземем като пътуваме много дребни.Автобуса спира на 3 часа и на касите на тоалетните се правели на ударени, че нямат да върнат.
Ако е така ще е доста грозно и потресаващо. #Cussing out

# 296
  • София
Galactic Voyager, от постваните снимки почти всичко ми хареса ... мамка му. мъжът ми вика ти за 1 почивка ли правиш програма или за петилетка напред  ooooh! Crossing Arms Thinking, обеща ми че ще ме праща на работа в най-скоро време. Crazy
п.с. аз хубаво се опазих да стоя настрана от темата почти година, ама като се зачета нямам спирка, а и бебето е на моя страна нещо се укроти тия дни. Mr. Green

# 297
Днес ми дадоха съвет да си вземем като пътуваме много дребни.Автобуса спира на 3 часа и на касите на тоалетните се правели на ударени, че нямат да върнат.
Ако е така ще е доста грозно и потресаващо. #Cussing out

Автобусите обикновено спират по бензиностанциите, където тоалетните са безплатни.

# 298
  • Beyond the Frontiers
Galactic Voyager, от постваните снимки почти всичко ми хареса ... мамка му. мъжът ми вика ти за 1 почивка ли правиш програма или за петилетка напред  ooooh! Crossing Arms Thinking, обеща ми че ще ме праща на работа в най-скоро време. Crazy
п.с. аз хубаво се опазих да стоя настрана от темата почти година, ама като се зачета нямам спирка, а и бебето е на моя страна нещо се укроти тия дни. Mr. Green

Защото съм добър фотограф  Embarassed Embarassed Mr. Green хотелите от веригата PR са по-скромни като услуги и база, но пък имат хубави градини и са сравнително икономичен вариант. Същото важи и за Марко Поло.

# 299
А защо всички автобуси, пътуващи за Турция трябва да спират през 3 часа и не разрешават използването на тоалетната в тях??? То и без това дългото пътуване се удължава още не малко с постоянни спирания.
Как може да пътуваш за Европа и да си пишкаш в автобуса, но за Турция - нъц... било им скъпо.  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт