Отговори
# 30
Препоръчвам ти Явор Корновски - онкогинеколог, работи в Майчин дом. В онкодиспансера няма да ти вземат пари, но добрите специялисти през лятото почиват, а и ще ти отделят не повече от 3-4 минути, без обяснения и с достатъчно мрънкане, че не си техен контингент. С направление можеш да отидеш при Бочева или Желязкова в МЦ Варна - средна хубост.

# 31
Няма ли къде да отида да си платя и да ми обърнат подобаващо внимание ooooh!  bouquet

# 32
Разбира се, че има. Затова го написах на първо място. Майчин дом, Явор Корновски - изключително внимателен, разбран и търпелив.

# 33
Реа, Честит Рожден Ден , да си жива и здрава и много обичана и желана
Кика Честит празник и на твойто детенце да сте живи и здрави

# 34
Честито на рожденничките и от мен  newsm59 !Много здраве щастие и късмет !
4eri. как си мила спря ли?Ходи ли при докторката ?

# 35
Честит празник на рождениците и   от мен, Много здраве и щастие ви желая newsm59 nbirthday  party041  bigdance2

# 36
Днес си получих резултата от биопсията направена от проф.Карагьозов.... newsm78 newsm78 newsm78
Хистологията е наличиена  ексцизати от зоната на реепителизираща ектиопия,с паракератоза и
базалноклетъчна метаплазия на метапластичния плосък епител,без дисплазия.Цитонамазка отново
ПАП2-3А.Терапията,която ми назначи професора е имунотерапия с Кориолус в продължение на два месеца
и отново контролен преглед.....
Искам да ви попитам някои провеждал ли е имунотерапия с Кориолус и как се отразява.Гледам ,че и цената му
не е ниска,но дали има резултат? newsm78 newsm78 newsm78

# 37
zvezdicka този Кориолус защо ми се струва че е хомеопатично а и така ми звучи  newsm78?А професорът какво ти каза няма дисплазия а защо така се получава ?

# 38
svetla1971,проф.Карагьозов смята,че проблема идва от имунната ми система и
затова препоръчва Кориолус.Попитах го не е ли по-добре да се направи лазерно
обгаряне,но не го препоръчва на този етап....Не знам...всички доктори ми казват,че
няма проблем,но има диагнози...
Сега си давам почивка и след два месеца отново ще го мисля! newsm78 newsm78 newsm78

# 39
zvezdicka щом така е казал значи е така все пак е специалист и е виждал много неща.Дай си малко почивка сега и си поотпусни душата  Hug.А лекарството как ще го пиеш?

# 40
Кориолус е хранителна добавка и трябва да го пия сутрин на гладно по три таблетки.....
Да ги кажа кпоред мен трябва да се предприеме и нещо локално на самото място където са
петната....но не съм лекар....Мисла си,че първо иска да опита всичко възможно най-щадящо
и ако не помогне ще се действа с други методи... Praynig Praynig PraynigЩе се моля да помогне! Peace Peace
Светле,ти как си?Твоите проблеми оправиха ли се? Hug Hug Hug

# 41
  • Варна
Zvezdicka,мисля,че професорът е загрижен за теб,щом първо иска да полекува първопричината (имунитета) за твоите проблеми.Най-лесното е веднага да те обгорят,но няма гаранция ,че после няма да рецивидира.Кураж,Звезди Hug Praynig Hug

# 42
kikaha1, Hug Hug Hugблагодаря ти за куража!
И аз  мисля,че така може би е най-добре!Ще позасиля имунитета и
се надявам с това нещата да се оправят!
Бъди  и ти здрава и само с хубави резултати!!!! Praynig Praynig Praynig

# 43
Аз свърших с Полижинакса изпих си Примолута и чакам да ми дойде вече трети ден.Дано вече цъфне че откачам много ми е напрегнато  Sick! После пък ще треперя дали ще ми спре че нали миналата година така лятото по същия начин та се наложи кюртаж та все съм на нокти.И естествено после пък ще треперя за цитото  Mr. Green!Общо взето ще взема да се кандидатирам за жълта книжка че май вече съм за лудницата  Laughing!
zvezdicka миличка стискам ти много силно палци след 2 месеца да се похвалиш с много хубави резултати!!!И не само на теб а на всички Вас момичета!

# 44
Светле, Hug Hugще ти стискам палци да мине всичко по-леко.
Преди цикъл и аз направо лудвам от напрежение,главоболие и Ганчева
ми изписа Фемикур за контрол на предменструалния синдром...
Трябва да се взима три месеца,за да има ефект...Много е изнервящо това
чакане на резултати,но няма как....ние сме свикнали!

Общи условия

Активация на акаунт