Отговори
# 75
 dimitriana , чудесно!Изживели сте нещо велико Hug
Да ти е жива и здрава малката принцеса с това чудно име Деметра Hug
Благодаря за споделеният разказ  bouquet

# 76
  • ул. "Мечтание"
Дими, благодаря, че се включи!  Hug  bouquet

# 77
Димитриана, чудесен разказ - разтреперах се, стана ми едно... прекрасно  Heart Eyes Да сте живи и здрави!  Hug

Стискам палци на Фло! Дано всичко мине като по мед и масло!  Grinning Нощни очи, ще чакаме да ни информираш като се роди бебчето  Grinning

# 78
Дими, благодаря ти, че се включи!  Hug
Фло, пращам ти много положителна енергия и добри помисли.  Praynig

# 79
Честито , Димитриана! Hug
Тръпки ме побиха от вълнуващия ти разказ!

# 80
"Искам да Ви попитам за плюсовете и минусите на предизвиканото раждане , лекарят ми твърди , че за негово и мое удобство е по-добре да си изберем дата , но той излиза в отпуска и иска да стане 15 дена преди термина . Не е ли прекалено рано , кога е нормално  ? "

Ето на това попаднах!Какви са тези доктори , какво е това нещо !!! Shocked

# 81
Стискам палци на Фло! Пишем в една отчетна темичка с нея. Дано скоро се похвали тук с мечтаното от нея раждане.  Praynig

# 82
"Искам да Ви попитам за плюсовете и минусите на предизвиканото раждане , лекарят ми твърди , че за негово и мое удобство е по-добре да си изберем дата , но той излиза в отпуска и иска да стане 15 дена преди термина . Не е ли прекалено рано , кога е нормално  ? "

Мамо мила!

# 83

Мамо мила!

Мен искаше да ме среже също толкова рано... смених този доктор Sad така правят, за да не ги изпревари бебето и да тръгне само Sad

Честито на dimitriana!
Успех и на Фло!

# 84
  • Stuck in a moment

Аз наскоро чух дори по-фрапиращ разказ от една майка....Има една голяма част, на които не им дреме много-много, стига да не изпуснат клиент - нарочно го казвам вместо пациент.
Благодаря за темата и за споделения разказ на Димитриана!

# 85
Добро утро, момичета! Има ли новини от Фло?

# 86
И аз за това дебна, но и в отчетната още няма новина. Дано са добре и вече да си гушка принцеската.  Praynig

# 87
  • ул. "Мечтание"
За сега нищо конкретно. Надявам се скоро да имаме бебешка новина за нея.

# 88
Четох някъде , че вече много доктори в чужбина препоръчват плановото секцио да се прави , когато родовият процес вече е тръгнал.
А в бг 2 седмици преди термин, ако правилно е изчислен терминът.
А в бг колко време след термин смятат за преносване?
Една моя позната от франция роди преди броени дни, според бг термина , беше преносила около 12дни,  според французите беше само 3дни след термин, като сметнем , че беше инвитро и датата на оплождане се знаеше.Приеха я за наблюдение в болницата още като и мина френският термин, изчакаха 2дни и предизвикаха раждането.

# 89
  • ул. "Мечтание"
А в бг колко време след термин смятат за преносване?

Още на другия ден.  Whistling
Стандартно за преносване се приема, ако жената не е родила след 42ра седмица.

Общи условия

Активация на акаунт