Колко бързо времето лети- ФЕВРУАРЧЕТО се опитва да пълзи (15)

• 23 534
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Да, Малибуто е модел 2010 и бил много купуван. В тази връзка,  и моето е още здраво, ама то много път не е видяло..(ха, рима... hahaha) Аз не мислех, че ще са супер колички за тез пари, но все пак е немска марка и разчитах на "сносна количка"...

Кристинче, ми то ти ни каза май, че отиваш на почивка... Калата е вече добре, нали? Да си починете хубавичката...

Марги, аз минавам ухапаното със спирт. Незнам, колко и дали е правилно, но засега нямам дерт...Браво на твойто миО, много е свалил за няколко месеца  Peace

Танче, и от други съм чувала, че писането помага при душевно неблагополучие...за тези, които го могат...

Ника,  Hug. Ще се оправи "тоя Максим", много е гадно със сърбящи венци, ама и ние ще го изтърпяваме заедно с мъниците...

Бела, дано новата количка е здрава.
Аман от това Малибу, сЯ на всяко камъче се замислям "ми ако се счупи, ко ШЪ праЯ?" Да взвема да потърся гаранцията...

# 601
ponqkoga забравих да ти напиша за хотела във Велинград-"Уникат" се казва  Peace

Дам и аз не очаквах кой знае какво за тези пари от количката,ма то пък  ooooh! а предишния модел си е ок няма такива издънки при него,даже са доста доволни мамите и се подведох.Неви,Танче дано да няма проблеми при вас  Praynig

# 602
  • София
silvery, голямо гуш, явно ти е много тежък и уморителен период!  Hug Hug Hug Дай я насам малко таз Дългокоска, ще ти я върна като нова, захранена като двегодишна, на АМ и спяща като ангелче, ама това са дребни неща.  Crazy  Hug
Тоя Максим помрънка и заспа. Омота режима днес, ша му се не знае и хлапето.  Crossing Arms

Котеее, много си блага за свекърва! Как така младите да се аресват  Shocked, виж ни нас с Мяучето - ние каквот кажем - това ще е!   love001
Кристинче, аз нямам идея кога си влизат в час хормоните.  Thinking То в тия жеги не знам днес специално от хормони ли се потя или от злоба, че дребното много мрънкаше.  Mr. Green Добре, че преваля, та разхлади една идея.

# 603
Най- после успях да ви прочета....
Момичета съжалявам за количките ви, много е гадно това, а аз се ядосвах че моите все скрибуцат... повече няма да се оплача от тях. Embarassed
Пухче дано всичко е наред с братчето ти. Hug
На Мяу и тези които се изнасят на почивка почелавам да си изкарат прекрасно, аз ще си зяпам борчето това лято #Cussing out
Кристинче и аз обилно продължавам да лея пот, но моите килца в + са баячка Crazy
Вики, хич не се тормози с това обръщане, тормоза идва после че не мож го спря #Crazy, аз вече полудявам от въртенето на нашия пухкавелко
Ника дано на Макс му мине киселото настроение, у нас е на вълни ту се хили ту е от крив по-крив и аз все със зъби го свързвам newsm78

# 604
  • София
Силвъри, голямо  Hug . Много неща са ти се струпали. И аз съм като теб, но в по-леко положение - Диди се буди само 3 пъти нощем, а косата ми пада ли пада, но не чак на кичури. И по цял ден съм сама с диването и не затъпяла като Съни, ми направо изпростяла се чувствам!  Crazy

Кристинче, за хормоните не мога да те окуража - и аз се потя, подута съм, цикъл йок, а на общо чувство го докарвам нещо средно между ПМС и бременност.  newsm19

Коте, вярно си много блага свекърва, да се оправяш, че с тоз хубавец някоя сна'ица ще ти се качи на главата!  Mr. Green

# 605
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Здравейте, дами  Hug
Чета ви всеки ден, ама май само попивам идеи ... не съм се включвала от ... една-две теми  Embarassed
При нас ... ами като при вас --> захранваме се с пюрета, растем, хубавеем и "те така" Simple Smile
На празнуващите: да са здрави Simple Smile
На почиващите: да съберат сили за есента и зимата Simple Smile
На всички: абе много са ви хубави чаветата  Wink То не можеш да им се нагледаш, камо ли да избираш (за зетьове иде реч Simple Smile )

Силвери: за бях с едно дадено ми Нео нато --> еми хубаво, ама тежко и все някои ми повтаряше колко е скъпо ... ами да си гледат работата - върнах го Simple Smile Мислех да си купувам http://eshop.chipolino.com/?act=inside_product&product_id=376 , че снаха ми бута старата разработка от 2 1/2 години и не е мръднало Simple Smile, но племенницата ми вече тотално отказа количка, та пак с втора употреба ... , а толкова исках поне на едното си дете да купя нова, че и с каката я карахме все на харизани неща ... както и да е: от опит ти препоръчвам, ако купувате да е този модел (не се изказват много хубаво за марката, ама за нисък клас - всеки, които я има казва, че е добра).

Лек ден  Heart Eyes

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора. Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 16:52 от la vida loca

# 606
Баба ми ми каза,че едно време като не са имали залъгалки са давали моркови на децата да ги дъвчат,за да си чешат венците. Понеже Тин не признава нищо освен гърда и пръст, вчера изрязах една твърда гола праскова като елипса и от тогава до днес я подавам на Тин, за да ви прочета на спокойствие Blush. Ще му изхвърчат очите от кеф  Mr. Green
Сивъри   bouquet

# 607
Котеее, много си блага за свекърва! Как така младите да се аресват  Shocked, виж ни нас с Мяучето - ние каквот кажем - това ще е!   love001
Никич, Юхуу, шшшшшт, да не изплашите снахите! Grinning
Аз така си говоря благо-благо, ама като опре ножа до кокъла, хвърчат глави, та не ме издавайте! Joy
Неви, наистина вземи си потърси гаранцията, пък дано не ти потрябва! Praynig
Кристинче, твоя момък 7 месеца чукнал, да го намачкаш! И никакви здравословни проблеми повече! Hug

# 608
  • София
Марги, ама Тин сам ли си я държи?  Crazy Ще хвана да му въведа прасковите набързо май-май.  Laughing
mi, баш като тинейджър в хормонална криза се държи - показвам му един тъп заек и се спуква да се хили, аз си мисля, че вече е на кеф - решавам да тренираме пустото обръщане и айдеее всичко наново.  Mr. Green Тъкво се успокои, викам айде вече да спи - писъци и то тия гадните, манипулиращите. Гушкам - потим се.
Абе ужас някакъв изживях аз. и то тих ужас, щото през цялото това време фърча като линейка, за да не събудим големия, че двама тийнове и ще се фърла.  Mr. Green
la vida loca, сбаждай се по-често, радвам се, че сте добре!  Hug Линка с количката на мен не ми се отваря.

# 609
Ей, точно "Рапидо" бяхме заплюли първо - синьото много ми хареса, а и е на прилична цена.
Ето линка:
http://eshop.chipolino.com/?act=inside_product&product_id=376
Но после се прежалихме да платим двойно и не съжалявам никак.

# 610
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ника  Hug мисля, че го оправих Simple Smile
Да пиша ... ама като вървим с две седмици след нещата дето вече сте обсъдили Simple Smile няма да ви връщам на стари теми я Simple Smile
Иначе малката наистина е едно чудо: хапва, играе си, много е спокойна Simple Smile Е, имахме и пиене на антибиотик Sad - каката имаше афти и малката вдигна температура - педито, за да се презастрахова изписа Цифзит (май така беше  newsm78), та така ...

П.П Xcat ме изпревари с линка Simple Smile  Hug

# 611
Марги, ама Тин сам ли си я държи?

Аз че не съм у ред, не съм , ма чак пък толкоз  Crazy Аз я тегля, той също , та и двамата я държим  Laughing

# 612
  • София
Пухи, надявам се да се разминете само с притеснението Praynig

Стефи, Бела, съжалявам за количките. Явно се си боклук. Стефи мислех по твоя въпрос вчера, защото мъжа ми се занимава с търговска дейност и е имал такъв случай. Имат гаранцията в системата и се зачита, въпреки че е изгубена, но не посмях да пиша, че знаели се. Може да е различно Rolling Eyes. Скоро ще се имаш друга количка Hug Пиши какво е станало.

Аз съм най-смотаната и непредставителна количка, като гледам вашите но се оказа железена. Много е стабилна и не е мръднала въпреки всичките стълби. Много е тежка, но си свикнах с нея и не бих я заменила. Една приятелка ми даден нейната и още на първото слизане по стълбите, спирачката почна д си пада сама Confused Побързах да и я върна докато не се е разпаднала. Много готина мА явно не е за слизане и качване по стълби.

margarete, нашите пъпки ги мажа с Адвантан. Противоалергично не съм давала. Ужасни комари, като мухи са при нас с тая природа наоколо Crazy

Някой дава ли противоалергични препарати преди ваксина. Лекарката винаги ми ми казва да му давам 3 дни преди и  след ваксината и аз все забравям ooooh!

kristinchetto, радвам се че Кало се е оправил бързо. Миличкия Sad Иначе аз си мислех, че сте на почивка с мъжа ти и за това те няма. Ти беше казала, че ще ходите. Липсата ти не може да остане назабелязано.

s.newa,Честита пералня. Със здраве да си я ползваш Laughing и приятно пране довечера Hug

А мамУУУУУУУ колко сте изписали докато си напиша моето. Сядам да ви чета Mr. Green

# 613
Marqaret , аз мажа дребният с ФЕНИСТИЛ при ухапване от комари и други подобни гадини и това го успокоява. Даже и себе си съм мазала и има ефект.
Silvery, и моята коса страшно капе , след ресане пускам прахосмукачката да си обера козината Mr. Green , знам че е нормално състояние след раждане и се опитвам да пия витамини и калций. Моят Валентин също се буди по два пъти нощем да яде , а когато му никнеше зъбчето и по 5 пъти  Whistling Дано да намалеят тези яденета , че да поспиш Peace
Кристинче, хормоните се регулират след спиране на кърменето , и то не веднага. И аз се потя като прасе не само от жегите.
За затъпяването , нека се включа в кюпа Mr. Green , не съм прочела и една книга , различна от " Мама , татко и бебе"

# 614
  • София
el_P, а какво трябва да му даваш - калциев глюконат ли?
Боже, Боже кво им е на тази реколта не знам, ама в реколтата на Борис нямаше такова чудо с ваксините. Да не говорим, че тогава Пентаксима си беше платен и много деца си караха с ДТК - ми стоим си на площадката, отиваме да го боцнат и айде пак на площадката. Ни реакции, ни температури, ни притеснения, ни кривене, особено щом сме с Пентаксим /демек уж най-хубавата ваксина  Laughing/.

Марги, ми де да знам, моите нали все изостават, та си мислех, че наборите вече и сами се хранят.  hahaha
Днес не сме излизали, много ми се омотаха плановете заради Максим. Май и няма да излизаме де, кой знае в колко ще се събуди. В резултат на което, у нас имам за ядене едно кисело мляко и една близалка. Сега в момента се караме с Борис за близалката.  Joy Имам във фризера и една замразена пица, ще му я пазя за вечеря, мъжо да се оправя.

За затъпяването хич няма и да се обаждам. Само ще вметна лекинко, че четири години съм в майчинство, пък вие си правете изводите....

Общи условия

Активация на акаунт