) Аз не мислех, че ще са супер колички за тез пари, но все пак е немска марка и разчитах на "сносна количка"...
. Ще се оправи "тоя Максим", много е гадно със сърбящи венци, ама и ние ще го изтърпяваме заедно с мъниците...
а предишния модел си е ок няма такива издънки при него,даже са доста доволни мамите и се подведох.Неви,Танче дано да няма проблеми при вас
Дай я насам малко таз Дългокоска, ще ти я върна като нова, захранена като двегодишна, на АМ и спяща като ангелче, ама това са дребни неща.

То в тия жеги не знам днес специално от хормони ли се потя или от злоба, че дребното много мрънкаше. 

, аз вече полудявам от въртенето на нашия пухкавелко
. Много неща са ти се струпали. И аз съм като теб, но в по-леко положение - Диди се буди само 3 пъти нощем, а косата ми пада ли пада, но не чак на кичури. И по цял ден съм сама с диването и не затъпяла като Съни, ми направо изпростяла се чувствам! 

То не можеш да им се нагледаш, камо ли да избираш (за зетьове иде реч
)
Мислех да си купувам http://eshop.chipolino.com/?act=inside_product&product_id=376 , че снаха ми бута старата разработка от 2 1/2 години и не е мръднало
, но племенницата ми вече тотално отказа количка, та пак с втора употреба ... , а толкова исках поне на едното си дете да купя нова, че и с каката я карахме все на харизани неща ... както и да е: от опит ти препоръчвам, ако купувате да е този модел (не се изказват много хубаво за марката, ама за нисък клас - всеки, които я има казва, че е добра).

. Ще му изхвърчат очите от кеф

Ще хвана да му въведа прасковите набързо май-май.
Линка с количката на мен не ми се отваря.
мисля, че го оправих 
няма да ви връщам на стари теми я 
Е, имахме и пиене на антибиотик
- каката имаше афти и малката вдигна температура - педито, за да се презастрахова изписа Цифзит (май така беше
), та така ...

Аз я тегля, той също , та и двамата я държим 
Пиши какво е станало.
Иначе аз си мислех, че сте на почивка с мъжа ти и за това те няма. Ти беше казала, че ще ходите. Липсата ти не може да остане назабелязано.
Дано да намалеят тези яденета , че да поспиш 

Имам във фризера и една замразена пица, ще му я пазя за вечеря, мъжо да се оправя. Препоръчани теми