Бебетата в корема ритат и кога ще е НОЕМВРИ питат

• 27 224
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • 42.016399,23.101179
sisi добре дошла и от мен.
Я вижте какво се е случило тази нощ в Благоевград:
http://www.struma.com/obshtestvo/27-g-rednik-rodi-jivo-i-zdravo- … ichniya-si_10221/

# 181
sisi, добре дошла  Hug, аз също съм в 25г.с. Пожелавам ти приятни емоции с нашата компания.

Мога да те запиша в нашия списък, но се представи с малко повече инфо и напиши дата на термина ти.
Имаше и още една нова мама, която очаквам да ми пише нещо за себе си и дата.
Иначе няма как да ви запиша момичета, подредени сме по дати.

Аз също не мога да си представя как ще обичам някой друг, така както Вики, но се надявам майчиното сърце също като в приказката да расте и расте все повече с времето.
Говорим си с Вики как сега казвам само на него "Обичам те", а после ще казвам първо на него, а после и на бебето, същото е и с целувките.
Бавничко му обеснявам и му давам примери такива, че той да ги разбере и след всяко обяснение той се въодушевява и започва да си фантазира, как той щял да пее песни на бебчо, как щял да му дава млякото и т.н.
Не съм му говорела умишлено за помагане, за да не си помисли, че го товаря и да приеме бебето като бреме, но засега сам изпитва желание да се включва. От сега му казвам също, че бебчо много ще спинка, и Вики трябва да е малко по-тих/дори и когато пътуваме с колата/, защото той е като хала, така бръмчи, вика като пее, високо говори, да надвика всички, шумно дете е и е като моторетка, постоянно обикаля в къщи.
Та лека полека се подготвяме, надявам се да не ревнува. Казва, че много ще обича братчето си и ми целува коремчето като кажа, че ме боли.

Не съм писала отдавна, но имам една голяма мисла да измисля  Laughing.  Ще си продаваме жилището и ще купуваме по-голямо. Стискайте ми палци момичета, на крачка сме да осъществим още една от мечтите си със съпруга ми.

# 182
sisi, добре дошла  Hug, аз също съм в 25г.с. Пожелавам ти приятни емоции с нашата компания.

Мога да те запиша в нашия списък, но се представи с малко повече инфо и напиши дата на термина ти.
Имаше и още една нова мама, която очаквам да ми пише нещо за себе си и дата.
Иначе няма как да ви запиша момичета, подредени сме по дати.

Аз също не мога да си представя как ще обичам някой друг, така както Вики, но се надявам майчиното сърце също като в приказката да расте и расте все повече с времето.
Говорим си с Вики как сега казвам само на него "Обичам те", а после ще казвам първо на него, а после и на бебето, същото е и с целувките.
Бавничко му обеснявам и му давам примери такива, че той да ги разбере и след всяко обяснение той се въодушевява и започва да си фантазира, как той щял да пее песни на бебчо, как щял да му дава млякото и т.н.
Не съм му говорела умишлено за помагане, за да не си помисли, че го товаря и да приеме бебето като бреме, но засега сам изпитва желание да се включва. От сега му казвам също, че бебчо много ще спинка, и Вики трябва да е малко по-тих/дори и когато пътуваме с колата/, защото той е като хала, така бръмчи, вика като пее, високо говори, да надвика всички, шумно дете е и е като моторетка, постоянно обикаля в къщи.
Та лека полека се подготвяме, надявам се да не ревнува. Казва, че много ще обича братчето си и ми целува коремчето като кажа, че ме боли.

Не съм писала отдавна, но имам една голяма мисла да измисля  Laughing.  Ще си продаваме жилището и ще купуваме по-голямо. Стискайте ми палци момичета, на крачка сме да осъществим още една от мечтите си със съпруга ми.

Успех в осъществяването на мечтата Simple Smile

# 183
Привет мамчета  Hug
ние бяхме на моренце, после аз бях при наште в провинцията и от понеделник съм отново на работа  Grinning не ви бях чела много много отдавна!!!!
Усещам бебо все по-често и по-силно. Много съм се разнежила, но ме е обхванало едно безпокойство. Док казва, че всичко с бебо е наред, но аз все се безпокоя за него.

Искам да споделя нещо с Вас, което досега не бях, но може и да съм полезна на някого. Преди около месец си открих кондиломи по срамните устни  #Crazy Добре, че се огледах добре, защото лекарката ми не ги беше забелязала. Вярно, че са много малки, но все пак... това в комбинация с раничка на шийката на матката никак не ми харесва. Днес бях на изследвания за високо и нискорисковите щамове на папилома вирус. Надявам се да не съм носител на високорисков  Praynig Та мисълта ми е - погледенете се добре, понякога са много малки и на допир не се усещат. Бременността е отключващ фактор и явно при мен така се е получило. Самото им наличие не е опасно за бебето или Вас, но е достатъчна причина за секцио.

Хубав ден на всички   bouquet

# 184
Мерси eli_77
Добавих те  Peace

Здравей malka_mravka, добре завърнала се. Дано всичко е наред при теб, стискам палци.

# 185

Обичта ми не е пита,да се дели на парчета за отделните мечетa..тъй както пътя през Балкана по-широк и хубав става,тъй и обичта на мама става само по-голяма !
newsm10
страхотно казано!
иначе и аз като всички вас се терзая за тези неща, но смятам че с раждането и всичко малко по малко ще си дойде на мястото.
Ние от сега я подготвяме малката, и включително и казвам че много ще трябва да ми помага, защото тя е най-добрата кака. Не знам дали е правилно, но все пак като е момиченце и все разнася из къщи бебета и ги храни, смятам че това ще я направи значима и важна. Но ще видим...времето ще си покаже. това е засега от мен...отивам на ФМ при Томова..ще споделя после

пп. Момичета, може ли паролки за facebook и snimka.bg. Благодаря ви предварително!

# 186
Здравейте, момичета! Гледам сте подхванали тема, която и мен живо ме вълнува - за появата на второ дете в семейството. Смятам да почета и литература по въпроса, интересно ми е и чуждото мнение. Малкият ми Вико засега приема много добре идеята, даже още откакто разбра, че ще става батко, не дава по друг начин да му викат - по име или "батко"  Mr. Green Дори много преди да ми проличи се беше похвалил в яслата и лелите ме питат смутено: Каза, че ще става батко, ама истина ли е?  Joy Гледа ми корема веднъж и каза, че искал да види бебето, викам му: Като порасне още малко и ще излезе, ще го видиш.; а той: А от къде ще излезе, от пъпчето, нали?  hahaha Казва, че ще му дава биба, водичка и ще го гушка. Дано наистина и след появата му запази положителната си настройка. Никога не е бил ревнив и болезнено привързан към мен, което ме радва. Аз затова и не исках голяма разлика, защото според мен големите свикват да са сами и всичко да е за тях и после по-трудно се адаптират. Но времето ще покаже  baby_neutral
Миньонка, благодаря за инфото   bouquet И аз май предпочитам Cryo save, все пак са международна компания и с по-дълги традиции в тази дейност. Просто според мен шансът за злоупотреби и измами е по-малък. Естествено, че и аз се надявам никога да не ни се наложи да използваме този материал, но всичко е в Божиите ръце.  Praynig
Мимоза, дано ви се сбъдне мечтата! Моята за голямо жилище (е, нормално, не чак голямо  Embarassed) се сбъдна и наистина е страхотно децата и родителите да си имат свое място, което да е "тяхното царство".
Весел ден на всички!

# 187
Добре дошла Сиси!  Simple Smile
И аз се вълнувам от темата за вторите деца. Толкова обичам дъщеричката си, че направо незнам как ще се чувствам като се роди бебо.
Да ви кажа честно аз скоро лежах в Тина Киркова за задържане и не съм доволна от тази болница по ред причини.

# 188
Здравейте милички Simple Smile
Стискам палци на всички ви да осъществите мечтите си Simple Smile

Вчера чаках 3,5 часа пред кабинета. Докторът се беше върнал от отпуска и имаше около 30 човека. Иначе ми каза да не пия желязо. Ако ми падне още хемогобина чак тогава. За течението каза, че е нормално, особено след серклаж (понеже конецът дразни) и след като МБ ми е чиста, да не слагам никакви глобули т.е. оставам си само на Магнезий както досега.

Притесняват ме размерите на бебо. Докторът не каза нищо. Било нормално.  Аз съм  26та седмица, но съм с по-късна овулация т.е. нормално е да върви една седмица назад. Главата е 26та, бедрото 25та, а по гръден кош излиза 23 седм и 4 дни. Това не ми харесва. Не знам как ще дочакам ЖК да го видим пак.

# 189
  • 42.016399,23.101179
Ние от сега я подготвяме малката, и включително и казвам че много ще трябва да ми помага, защото тя е най-добрата кака.
poli25 около мен всички баби и дядовци повтаряха това на Вики, че трябва да помага много, да пази тишина и да слуша като се роди бебето. Между другото от много отдавна тя иска да стане кака и голям зор ни даваше с татко и. Embarassed Но се стигна до там че в едни момент ми каза че вече не иска бебето, караше ме да и обещая че "Поне малко повече ще обичам нея отколкото него"... Rolling Eyes Тогава се поразрових по форумите и прочетох че всъщност е грешно да им се повтарят такива неща. Проведохме един сериозин разговор в който и обясних че ще помага само и единствено ако тя поиска, че не е длъжна дори да го обича. Тогава тя се ухили и ме попита "А ще ми разрешиш ли поне веднъж да го събудя докато спи", отговорих и положително и оттогава се успокои. Сега пак иска много да става кака, но когато някоя баба и каже колко добра трябва да стане и как трябва да помага, тя сама им обясява че ще го прави единствено ако го желае. Какви ли мисли са и се въртяли преди това в малката главичка. #Crazy
Преди година на нейна приятелка и се роди сестриче. Веднъж като ги прибирах двете от танци ги слушах какво си говорят на задната седалка. Момиченцето и обясяваше: "Вики, Вики ако ви се роди бебе много ще ти се промени живота. Майкати ще е все заета и ще те праща само при баба ти или с татко ти на разходка...."
Рашина2 не се притеснявай за размерите на бебето, още повече че доктора не ти е казал нищо. Не може всички да се развиват по учебник и някакъв калъп. Някои бебета се раждат 2 кг, други 5кг. На последната ФМ гледах че за повечето органи дават нормално да показват разлика +-14 дни.

# 190
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Мами, аз мисля, че всяка една от вас, която има още едно детенце, ще сподели любовта и към двете еднакво  Hug С първото вече сте изживяли толкова много и сте се смяли, плакали....А с второто тепърва ви предстоят тези емоции...И съм сигурна, че любовта ви към двете дечица ще е една и съща - все така истинска и все така силна   bouquet Аз тепърва ще се радвам на първата си рожба, но съм усетила и видяла тази еднаква любов към мен и сестра ми от моите родители  newsm51

Вече нямам търпение да дойде 4ти август да си видя малчо, че не съм го виждала от месец и половина и започвам пак с параноята дали всичко е наред с него  Simple Smile Доста изстрадахме с тия зъби и се надявам всичко да е, както трябва  Praynig

# 191
  • София
Хайде и днес да се разпиша. Алекс с татко му са на басейна. Много е доволен, прави си скокчета  Laughing.

Нико11, честита ви девойка  Hug.

Дъгичка, клизмата не е болезнена процедура, както и аз се бях шашнала. Само гледай да те хване, ако ли не им кажи. Важно е за нормалното раждане.

Берушка, със здраяе да ползвате новата придобивка  Peace.

Дидка, аз също искам да дам на двете си дечица по равно обичта си  Hug. Няма по-голяма радост от това  Peace.

Ели, според мен е добре, като си сред други мамчета. Така ще си споделяте  Peace. Няма да се влиза свободно при теб, но за 3 дни при нормално раждане ще се изтрае.

Сиси, добре дошла  Hug.

Мимоза, късмет и скоро да се похвалиш с по-голям имот  Hug.

Малка_Мрвка, браво за моренцето  Peace.

Марси, вярвам, че Вики ще е много грижовна кака  Peace. Само не и повтаряйте много, че трябва да се съобразява с бебка, да не се почувства пренебрегната  Wink.
Браво на таткото, но и бебчо бързо е излезнал  Peace.

# 192
Искам да споделя нещо с Вас, което досега не бях, но може и да съм полезна на някого. Преди около месец си открих кондиломи по срамните устни  #Crazy

А какво представляват тези кондиломи? И сърбят ли? Стискам палци всичко да е наред  Praynig

# 193
  • Дъблин
Добра вечер Simple Smile
Много сте активни, но и аз активно ви чета. Въпреки, че чакаме първото си дете ми е интересно какво става като на път е вече второто, ревнува ли по-голямото и т.н.
И аз мисля, че има нещо общо с възрастовата разлика между децата, като е по-малка и по-лесно се адаптират. Аз и сестра ми имаме 12 г. разлика (аз съм каката) и като се роди страшно много ревнувах  Embarassed Ама и мен ме почнаха тогава тийнейджърските емоции и явно по-навътре ги взимах нещата  Grinning

Морските мами - поздравете морето от мен Simple Smile Щеше ми се да го видя още веднъж тази година, но сега с тези контракции от време на време малко ме е страх. А и тъкмо докарах чиста микробиология, не ми се пият пак антибиотици  Confused
Аз утре съм на преглед във Фемина и силно се надявам да получа еднозначен отговор  stork-girl или stork-boy да чакаме, ама да видим Wink

# 194
.

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 17:01 от Мозче

Общи условия

Активация на акаунт