Бебетата в корема ритат и кога ще е НОЕМВРИ питат

• 27 224
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте  Wink.Извинявам се,че нахлувам в темичката Ви,но преотстъпвам час за Д-р Д.Марков за днес.Ако някой има спешна нужда от него нека ми пише на лични да дам повече подробности.Нека обаче да е някой ,който найстина има нужда от него.Пожелавам Ви лека и спокойна бременост до края и щастлив финал  Hug

# 346
  • 42.016399,23.101179
Добро утро,
и аз се присъединявам към кафенцето, днес нещо се поуспахме. Embarassed
Ние уикенда се поразходихме до Гърция, в събота почти нямаше движение по пътищата, но вчера вече нямаше следа от стачка.
Иначе си изкарахме супер, децата се налудуваха, ние си отпочинахме. На бебо забелязах че хич не му харесва да пътува, през цялото време ме рита в пикочния мехур и през 20 тина минути спирахме. Но виж плуването в морето му допада много. Wink
Успешна седмица и от мен на всички!

# 347
добро утро......искам днес да ви почерпя...защото моята мама дне с става на ...аз съм далече от нея..но сърцето не....и най големият подарък живот и здраве ще го получи през ноември..........  bouquet

# 348
Момичета искам да ви попитам някой дали е пазарувал от продавалника и запознат ли за пощенските разходи на колко възлизат.

# 349
  • 42.016399,23.101179
jdesika жива и здрава да е майка ти!
понпонче ако се изпраща по пощата излиза около 1 лв, най-много 1.50 лв. С куриери 5-6 лв.

# 350
  • София
  Добро утро и от мен!

Присъединявам се към Дидка за кафенцето  Laughing.

Ние вече сме в в София. Алекс остана малко при нашите. Започваме ремонта на детската и ще помагам с каквото мога.

Людмиланка, не можах да те позная на последните ти снимки - за цвят и вид на прическата  Peace.

Дори, спорен ви ремонт!

А, за прическата - аз много години бях руса, но вече не мога, преди две години получих алергия - реших един ден да си купя по-скъпа боя и като се обринах по лицето и врата... ужас беше! Не исках да повярвам, че е алергия и цяла година след това опитвах с разни щадящи изрусяващи бои, но, уви, всеки път имаше реакция.

jdesika
, да ти е жива и здрава майчицата! newsm67

poli25, браво, значи се е разнесло. Ако си предразположена към запушвания, след като родиш мога да ти препоръчам да си вземаш Лецитин. Това е хранителна добавка, не е лекарство, взаимодейства с мазнините, слага се предимно в следкарските изделия за да не гранясва маслото. Препоръчваме го при самото запушване 4 хапченца по 1200 мг. дневно, а после постепенно се намалява дозата и след отшумяване на запушването може да се взема превантивно по едно хапче на ден за предотвратяване на нови запушвания.
Това ти го казвам не за сега, ами да си го знаеш занапред, ако ти възникне такъв проблем.
И, гледай да не притискаш много гърдите - като спиш, тесни сутиени, с банели или твърди чашки.

Уф, аз пък не мога да намеря квитанцията че е платен данъкът на колата, а ни трябва за техническия преглед, дали ще могат да ми дадат някакъв документ, че е платен?

# 351
Здравейте мами!

Ние ходихме този уикенд на Мальовица и мнооого е хубава природата, имаше и супер много родители с малки деца, даже и с бебета, което си е добре, че децата се изнатичаха на поляните и на чист въздух, а бебетата, всички спяха сладко, сладко...едно не чух да реве, явно и за тях си е добре на въздухче  Flutter

Ударихме с милото доста разходки, но маи не е трябвало чак толкова, че като ходих на преглед при докторката, матката беше яко контрахирана и бебо миличкият беше згърчен и с ръчички и с краченца и не можеше да си мръдка  Sad  Докито ми маи се поуплаши и веднага ме гледа и с вагинален видеозон, да я провери шийката как е, и за щастие беше си много добре, но ми даде да пия прахчета Диаспорал т.е. конска доза магнезий, та вече си я чувствам матката не толкова стегната слава богу. А бебо всъщност беше много ниско с главичката и натискаше шийката, и от това се предизвиквали тези контракции...надявам се да си смени позицията и да си мръдне тиквичката по-нагоре  Praynig

Дори, честито да ви е моренцето, и спорен ремонт ви желая, и не се напрягай много, много!

Jdesika, честит рожден ден на майка ти, да е жива и здрава и да се радва на внуци още много години!

Берушче, много са готини всичките ти покупки, бебка ще е истинска малка сладка госпожичка!

Люси, наистина голяма разлика от тогава и сега, но важното е че, супер си изглеждаш и като блондинка и като брюнетка  Wink  Вчера след обяд в Технополис-на Околовръстното една мама ми заприлича на теб, да не би да си била всъщност ти?!  Thinking  Simple Smile

Лек ден мами, ще се поразцъкам и аз малко по сайтовете, че вчера гледахме креватчета в няколко магазини, ама нещо особено не ни харесаха, та може по нет-а да намеря  Rolling Eyes

# 352
Ето ме  и мен отново. След разходката преди обяд с ния, сега се прибираме и преди следобедния сън да се отчета.

ludmilana имам проблем с каналите, така че със сигурност ще си взема лецитин, че като си спомням какъв зор беше предишният път. Дано този да е по-нормално, то не бяха запушени канали, то не бяха вдлъбнати зърна не бе чудо... както и да е...

Иначе утре отиваме на море с малката и с майка ми до края на седмицата, а другата ни почивка с таткото е от 16 август. Днес си поръчах на пиз буин противоалергичния слънчезащитния спрей. дано да дойде до 16, а от утре ще се мажа с детския на ния че лошо с тази алергия.

jdesika жива и здрава да е майка ти и да се радва на много внучета!

# 353
благодаря ви момичета. Аз сега се прибирам от докито/бях на консултация/......нашата принцеса е наистина принцеса...и така сладко си смучеше прастчето на крачето Joy Joy Joy...обаче доста взима от мен...аз до сега съм качила само 4кг.........и хемоглобинът ми е доста нисък....затова ..ще пиа  желязо...но искам да ви питам кои храни са богати на желязо...за да си хапвам повече от тях...да помогна....за да не се стига до системи....благодаря  bouquet

# 354
Здравейте,мами,искам да ви попитам,че сега за пръв път чувам,кога е 3-та ФМ,в коя седмица,благодаря предварително,лек ден на всички

# 355
Амeлия около 28 г.с  Peace

jdesika до колкото знам спанака и копривата съдържат доста желязо  Simple Smile

# 356
Здравейте, момичета. Ние вчера имахме доста натоварен с разходки ден в жегата, в следствие на което вечерта беба не се спря от ритници, и контракции имах от време на време до доста късно. Та днес съм по-хоризонтирана, Малчо е на ясла. Ще си почивам докато дойде време да го взема. Преди малко си разбрах резултатите от изследванията в петък, само хемоглобина е нисичък, ама като гледам при всички е така вече - 108. Та ми назначиха Сорбифер 2х1 след храна. Ще си стоя на климатика и ще гълтам хаповете, само не знам къде да го вместя между калция, магнезия и Нифедипина  newsm78
Люси, според мен изглеждаш по-добре с тъмна коса    Peace
jdesika, ЧЕСТИТА ти мама рожденничка   bouquet! Много да те радва и да ти помага!
Амелия, третата ФМ е между 28-31 г.с.
Хайде до скоро!

# 357
Здравейте мами,днес бях на преглед и доки така ме уплаши.Каза,че околоплодните води са много повишени и спешно да ходя на фетална морфология Cry Утре отивам,а до утре ще се побъркам от притеснения и само плача.Има ли друга мама с такъв проблем? Първо проблем с ниската плацента сега и това, не издържам вече на това напрежение и страх.

# 358
  • Козлодуй
jdesika: относно храните богати на желязо - хапвай повечко черен дроб, червено месо, от време на време по малко червено винце, овесени ядки, спанак, варени яйца. Аз уж гледам да ям но....май няма много ефект.Днес съм на консултация. Ще видим дали ще ми назначи изследвания.
аная - споко, прочети повечко за проблема, но по-страшно е когато е малко количеството на околоплодните води. имай търпение до утре.

# 359
  • София
Бебославче,
ако си видяла един бял тюлен с дънкова поличка и бяла баретка, дето ходи малко като наакана, аз съм била newsm03 newsm47 newsm08, наистина ходихме с мъжо до Технополис. Уж само да разгледаме домашните кина за бъдещата нова къща, но той като се вдъхнови, без малко да извади кредитната карта...
Набързо му охладих ентусиазма с железния довод: - Аааа, значи 400 лв. за техника може, а едни сандали за 40 лв. не може, а?
пък и без това си имаме едно старо ДВД...

anaq, недей се шашка така, аз докато двама доктори не ми потвърдят едно и също нещо на никого нямам доверие.
Изследвали ли са ти нивата на кръвната захар?
Чувала съм, че повечко околоплоднивиди имат  майки с гестационен диабет, но не съм сигурна, де. Всичкотова може спокойно да се контролира с диета и лекарства...
Той поне обясни ли ти на какво може да се дължи това?
А, ако не ти е обяснил, ти за какво се шашкаш, недей така, че бебчетата усещат напрежението?
Казвай си, че всичко ще се нареди както трябва, спокойно, бе!

jdesika,  освен зеленолистните както е изброила Плана е добре и повечко месце. Чисто месце, без мазнини.
Има една салата, която много ми харесва на мен - спанака се накъсва на ситни парченца, нарязва се меко прясно сирене /или моцарела/ на кубченца, нарязва се домати също на средни кубчета, добавя се босилек пак накъсани пресни листенца. Овкусява се като обикновено салата - олио, сол, лимонов сок. Аз съм решила да я пробвам и с чесънче и мааааалко оцет вместо лимонов сок.
Като се замисля и вместо спанак може попарена коприва да се сложи, но аз най я харесвам на зеленчукова супичка нея. Предполагам, че знаете,  но нали обичам да съм  подробна, копривата се слага най-накрая да поври само 2-3 мин за да се запазят полезните вещества.

poli25,  сигурно имаш и големи, едри гърди?

slb83, а, браво, много по-изчерпателно за хапването  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт