Бебетата в корема ритат и кога ще е НОЕМВРИ питат

• 27 191
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • София
ailan, варявам, че по-малкото бебче е добре  Praynig. Все пак, като Дъгичка, също ти препоръчвам ФМ  Peace. На този прегл могат да ни напраят доплер. При мен беше така.

Елик, добре се завърнала  Hug. Пази се, щом трябва  Peace. Една  позната пиеше жениприл за постоянни контракции.

Изабел, важното е, че бебчо е добре  Peace.

# 646
  • Торонто/София
ето ме и мен - нещо се позагубих тия дни
гледам май всички вече сме на тема ремонт или почивка .... но няма начин времето напредва пък всичко трябва да е готово до тогава...
при нас ремонта върви с пълна сила само дето се добави и още един елемент към него - трябва да оправяме и кухнята че хладилника нещо не работи както трябва.... незнам как ще свършим всичко за останалите 11 седмици... Thinking
на всички завърнали се от почивка - браво - на заминаващите - приятно прекарване  Hug
Дори, Миньон - леко ремонтиране - аз като имам възможност ще снимам нашия ламинат да го видите
дидка - майка ми и тя напоследък е така и се оказа някакъв артрит
на боледуващите - по скорошно оправяне  Hug
лека нощ на всички и до утре

# 647
Добро утро ранобудни момичета!Хайде на   food010
Неси ме събуди в 7.00 и сега правим и закуска и след малко ще слагам и обяд.Наща бебка тази нощ беше кротка и се смили над мен и спинках през цлото време.Ох,дори сега ме подритва  Joy
booboo's mama -мисля,че мояата мама и тя е с този проблем (артрит) Sad
Накрая да снимаш този голям ремонт,а малкия как е?
Ysabell-браво за прегледа
EliK -добре си си дошла и повече почивки.
ailan-и аз съм за съвет ФМ,така ще си по-спокойна ако има и още мнения.

# 648
  • Торонто/София
дидка - мерси за кафенцето - ремонта вярно че трябва да му снимам различните стадии та да видим разликата от началото до края  Mr. Green
иначе малкия се оправя - пие редовната 10 дневна доза антибиотик
страхотна снимка на FB
ние днес ходихме да купим 3 важни неща - специално 'матраче' за повивалника със непромокаема калъфка и раничка на малкия че след 3 седмици почва предучилище и така

# 649
  • Пловдив
Добро и от мен сладурки , аз още пия кафе но вече на работа Simple Smile

Елик добре се завърнала дано всичко да е наред вече с теб и да нямаш контракции.  Praynig

Момичета и аз нямам паролата за снимка.бг ако не е проблем някой ще ми е даде ли?
Благодаря предварително  Hug
Усмихнат ден на всички  Grinning

# 650
Добро утро мацки,
присъединявам се към кафето  Coffee и аз.

booboo's mama, ще чакаме снимки от ремонта, а на малчо бързо да се оправя и да не боледува повече още повече като се роди бебчето.
ЕлиК, добре завърнала се мила, надявам се болките да са отминали и възпалението да е овладяно. Почивай си сега и повече никакви болници до ноември, това се отнася до всички.
plana, приятно изкарване и много поздрави на мореееето.
*Beboslava*, за хемороидите - аз имам един от първата бременност, но не ми пречи, нито ме боли. Появи се мисля след раждането, не преди това, никога не съм имала проблем с запек и подобни неща.
mimata14, и аз съм като теб с кафето и поработвам по малко.

Някой на предишната страница питаше кой още ходи на работа, ами все по-малко оставаме.
Аз мисля утре като ходя при моя доктор да го помоля за месец болничен, че контракциите ми са силнички, вечер болезнени, не мога да дишам спокойно, дишам като риба на сухо.
Изморена съм, имам доста неща и в къщи да посвърша. Незнам вярвате ли ми, но за количка не съм обикаляла още, нямам си и представа какво има на пазара, кое колко струва.
Още нямаме яснота по въпроса и с апартаментите, всичко зависи за колко и кога ще успеем да продадем нашия. Бях ви писала, че си продаваме жилището и търсим по-голямо.

Хубав ден момичета от мен!

# 651
  • гр.София
Хайде и аз да се присъединя към кафенцето   food010
И аз тази нощ се наспах Simple Smile И бебчо спа и кака му също.Мноооого съм доволна.
Вчерашната депресия поотминава вече,благодаря на всички за милите думи имах голяма нужда от тях  Hug Hug Hug

# 652
  • Пловдив
Мимоза Пловдив вярвам ти че не си ходила по магазини да гледаш колички и всякакви др неща аз самата съм така, не съм гледала и не ходя още, таткото неиска да бързаме с покупките , може би към 8ми месец ще огледаме и ще купим нещо но не всичко сигурна съм Simple Smile
Илиана 85 браво че си преживяла депресията сега с усмивка цял ден и всеки следващ Simple Smile
 Laughing

# 653
добро утро!
макар, че ни утрото е добро, ни нощта беше.  Cry
Аз съм следващата в списъка на болните. Имам температура, всички кокаляци ме болят, а за късмет си изпратих мъжа командировка. Мисля, че се дължи на климатика  Confused От както съм бременна, температура не съм имала и съм "малко" шашната. Пих парацетамол и през нощта 2лимона с мед и сега сутринта пак. Дано ми мине скоро и на беба нищо да й няма.  Praynig
Ох, да се пазите  Confused много и се наслаждавайте на здравето! Много е странно как винаги се замислям колко е хубаво да си здрав, след като се разболея.1  ooooh!

# 654
  • Стара Загора
След малко отивам на консултация при друг специалист, да видим той какво ще каже. Утре имам час за доплер. В много кофти време ме хващат проблемите - сега почти всички лекари са в отпуска Embarassed Embarassed, ама Тодоров ще ме вземе утре за доплер.
Ще пиша после за мнението на другия лекар като се върна, а вие стискайте палци мойта докторка нещо да се е объркала с измерването Wink Wink

# 655
Добро утро и от мен момичета!!!

И аз си допивам кафенцето и излизам малко да се разходя тук наблизо, защото жегата е ужасна но и немога да стоя на едно място  Wink
Mimoza-Plovdiv не ти е лесно, особенно с малко дете и предстояща покупко-продажба на жилище...Стискам палци всички да се нареди прекрасно за вас  Peace
Лианка, много се радвам че лошото настроение от вчера е отминало  bouquet и мисли само за хубави неща!!!

Ние си поръчахме креватчето което си бях харесала от България (на Арбор) и ще ни го пратят по една куриерска фирма до Атина. Сигурно няма други такива луди като мен Laughing Надявам се само да бъдат коректни!

На момичетата заминаващи на моренце - весело прекарване!!!
Весел ден на всички !!!

# 656
Ailan, стискам ти палци с двете ръце,но наистина най-добре е да отидеш на ФМ !!!
Дъгичке да оздрявяваш бързо !!!

# 657
  • София
Здравейте и от мен,
аз да си кажа за мазилата - мажа се с едно на Мустела, но явно наистина си е до кожа, защото се мажа супер рядко(просто не се сещам  Embarassed) и за сега пак нямам стрии.
На всички болни стискам палци бързо, бързо да се оправят, явно има някакъв вирус.

# 658
Здравейте момичета Simple Smile

докато ви изчета, че уикенда ходихме на къща да запознаваме родата  Laughing

не мога да се присъединя към кафенцето, за това ще ви почерпя от моята закуска   Crazy

хамелеон къде ходиш на йога, че и аз мисля да запиша като се завърна в софия

poli ходя при Роси http://www.natalyoga.net/

Та ме интересува какви желязосъдържащи препарати приемате и как ?

моят лекар /не лекаря който ми следи бременността/ ми препоръча един натурален така да го кажем сироп Simple Smile който е специално за желязодифицитна анемия, имал много добра освояемост на желязото и е страхотен на вкус. Мислех да изчакам до следващите ми изследвания и тогава да го поръчам, но тази която ме следи ме наплаши че ще ми падне много хемоглобина, та от днес го пия вече. Не му правя реклама, аз самата не бих го пил, ако някой просто ми каже в нета, че е добър, но нали питахте  Laughing Та ето го http://www.vivasan.bg/index.php?page=products&id=153

За книгите и аз съм много за "Близо до бебето"

И на работа си ходя, за сега се чувствам доста добре, само, че редувам офиса и в къщи, че да има разнообразие  Mr. Green

Не знам дали защото съм качила само около килограм, но изобщо не се усещам по-различна от преди, даже понякога забравям, че имам нещо в повече отпред  Crazy, да все пак е само още 6 месец, но и като ги гледам на йогата в 8-9 месец, едни такива подвижни и хубави повечето Wink, красиви са бременните  newsm03

Много слънчев ден и весели ритничета  Hug

# 659
Момичета, здравейте и от мен. И аз да се наредя на кафето, но с чайче, че нещо гърлото ме дразни.
Моля споделете, вие които сте в болнични, кога НОИ изплащат обезщетението, т.е. колко време след като е подаден болничния. Говорим за постоянен, а не за няколко дни. Защото аз вече 3-ти ще им представям, а още първия (който беше 7 дни) не са ми изплатили. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт