Бебетата в корема ритат и кога ще е НОЕМВРИ питат

• 27 225
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • София

Официално публикуваха и програмата по случай Световната седмица на кърменето:

http://www.kurmene.com/programme.html

# 211
Добро утро и от мен и от бебо, който от сутринта не е спрял с гимнастики и премятания  Mr. Green  Даже много се смях сутринта, че бъдещият тати го е сънувал бебо вече роден, чак и е лазел из в къщи и ние двамата сме го гонели, едвам сме го настигали  Joy  Което може да означава, че ще прилича на мен, и аз като бебе съм била бебе-стрела за лазене, жалко че нашите не са ме пуснали на някое състезание за над-лазване...сигурно съм щтяла да спечеля  Joy

Мимозка, ще дава непременно рецептата   smile3521  Аз и така съм тези дни настроена към тема правене на сладкиши, щото си бях поръчвала една гоооляма книга за децата, от бременността до 20-тата година на детето, и към нея ми дойдоха и 8 книжки със сладкиши и торти, и даже снощи накарах мъжо да ходим до Carrefour да заредя със сладкарски неща...и заредих, но маи прекалих...в къщи изглежда сега, сякаш сладкарница ще отваряме  #Crazy  Ако успея в крайна сметка нещо което да се яде да направя, ще се похваля и аз  Blush

Малка мравке, добре дошла след почивката, и дано да ти е достатъчно силен организма и имунитета, че да не се проявява вируса пак, защото вирусите са наистина за цял живот, както е писала и Ламчето.

Хайде малко и да се пооплача...пак разбира се с моите административни проблеми...този път отивам да потърся, къде мога да получа инфо за моите здравни вноски... в сайта на НАП ми пише че имам да плащам около 500 лв за здравни вноски дълъг от последните години, е да, ама аз като не съм била тука през последните 3 години и съм била отписана че не живея вече тук, не виждам смисъл да плащам сега, та ще отивам да се разясним...ако успеем и дано да успея, че това са много пари...за нищо да ги давам  Crazy

Лек ден мамки и много усмивки да имате днес ви желая   Hug

# 212
Привет и от мен, дами!

Белослава, много непритно това със здравните осигуровки - дано да има някаква вратичка за да не ги плащаш. Всеки път като отивам да внасям осигуровките на мъжа ми в данъчното има доста бременни в напреднала бременност, които внасят в банката здравни. Стискам палци да ти се размине Peace

Смърфи, щом и двамата сте дребнички значи си има обяснение по-ниското тегло, важното е другите показатели да си съотвестват. Моя док последния път ми каза, че изостванане до 2 седмици е нормално, все пак не може и точно да се определи датата на зачеването.

Мимозка, не се стискай де - пускай рецептата - супер добре изглежда Peace Както съм си още в къщи като нищо ще се пробвам.

Снощи да ви се "похваля" поставих рекорд по неспане - успях да заспя едва в 4 ч. сутринта и толкова се въртях, че накрая корема ме заболя. И сутринта някаква забравена аларма имах на телефона та се събудих в 6,45 ч. На всичкото отгоре така ми се ядеше нещо сладко, шоколадово, а нямах нищо в къщи - за първи път ми се случва през тази бременност подобно нещо.

Да ви питам - купили ли сте до момента нещо за бебчовците - легълце, количка, дрешки и т.н? Аз все още нищо не съм взела, а всичко ще трябва да купувам, защото баткото доста отдавна е бил в бебешка възраст и не смятам да използвам почти нищо от него, с изключение на няколко чаршафчета може би. Тази неделя мисля да купя конвектор  и да огледам легълцата.

# 213
  • В уютен дом! Елените
Здравейте, мамчета питахте ме кога ми е термина-09.11.2010г. Нашето малко момченце рита и се върти като пумпъл.Всичко е нормално, само дето докато си пиех кафето днес ми шурна силна кръв от носа, не ми стигат венците та и това.Звънях на докторката и тя ме прати на уши нос гърло. А относно статията жената ми е колежка и терминът и беше за 04.08 но явно Владиславчо е нямал търпение.Много се радваме всички за нея и таткото.Да са им живи и здрави синовете.
За нашето мъниче не сме купували все още нищо, сестра ми е в чужбина и ми се обади да ми каже, че е купила шишета и дрешки за бебето.

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 13:04 от sisi

# 214
Здравейте и от нас с Неси!Аз станах рано към 6.50ч трябвше да ходим да вземем Неси за да ходим пак до док.,че ни прати на друг специялист.Вече сме добре слава богу.
Мимозка-и аз искам рецептата  и аз съм по сладкото особенно сега.
EliK -аз лично купих само чувалчето от сайта за бебка,но ние от каката си имаме абсолютно всичко и много малко неща ще купувам и то накрая!

# 215
сиси, добре дошла  bouquet
Цитат
Всичко е нормално, само дето докато си пиех кафето днес ми шурна силна кръв от носа, не ми стигат венците та и това
Спокойно и на мен ми се е случвало, това е от хормоналните промени и тънки капиляри на нослето също.А за венците е липса на витамини, мисля, че по-специално на витамин C. Можеш да си вземеш и по мека четка, най-твърдите не се препоръчват през бременността Peace

# 216
  • Λάρισα
Кървенето на венците е често срещано явление по време на бременност и също се обяснява с хормоналните промени, както и с увеличеното количество кръв. По същата причина се появява и слабото кървене от носа, за по-силно не знам. За меката четка за зъби - така е  Peace

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 13:36 от lammah

# 217
Здравейте! Добре дошли на новите мами  Hug
Чета ви, но много ме мързеше тези дни да пиша  Mr. Green

Бебослава, писах и във Фейса, но да кажа пак: била си страхотна булка ! Много хубава двойка сте с мъжа ти  Hug Дълъг и щастлив семеен живот ви желая и много сладки дечица!   bouquet

А за здравните , наистина откъде накъде ще имаш дългове, като ти не си била през последните години в Бг и  не си български гражданин ( нали правилно преполагам ? ) Трябва да има някаква наредба за чужденците, приели току що българско гражданство !

Людмилана, мерси за линка. Ще взема да посетя някоя от тези лекции.

Мимозке, страшен сладкиш , ммммм!

Смърфи, ми то някак си беше ясно, че онзи твой димящият лекар се е объркал. Аз на твое място само ще го оставя да ми мери кръвно и тегло и да ми изпише болничния накрая, а всичко останало при друг лекар!  Crossing Arms

Малка мравке, много е неприятно това с кондиломите . Дано бързо да се излекуваш! Пиеш ли някакъв имуностимулиращ препарат? А Ламчето е права за папилома вируса , за съжаление  ooooh! Стискам палци да имаш само от нискорисковите щамове!  Hug  

Елик, откъм дрешки е тотално вече обзаведен моя убостник. Само се чудя, нали ще е зимно бебе, каква връхна дреха да му взимам?! Една приятелка ще ми даде чувалче за навънка, количката ( не съм я купила още , но знам ,каква ще е) има хубав зимен кош, който пази доста топло, но се чудих :нали ще му трябва и някакво якенце?
Нека опитните мами да се изкажат!

Аз имам и други въпроси , свързани с мебелите и с аксесоарите за къпане, ама за тях после.  Mr. Green

# 218
  • В две мънички очи...
Ние купихме вече кошарка, количка и обиколник в комплект с чаршафчета и олекотено юрганче. Но другите неща мисля да ги купувам накрая.

# 219
Ами, мацки, да ви кажа и аз не смея още да купувам нищо. Другия месец ще се активизирам Simple Smile

Колчес, душа, за зимните бебета е най-добре да купим по едим зимен космонавт - да са загърнати отвсякъде. Даже го има в списъка за изписване.

# 220
  • гр.София
Мимозка изглежда наистина много бързо и лесно Simple Smile Ще го пробвам тия дни и дано да стане Simple Smile

# 221
  • София

Днес успях да заснема как подритва дребния в корема.
Едвам се забелязва - рита в началото на клипчето ниско долу на корема /където е бикинажа/:

http://family.webshots.com/video/3017552990100604185TDKIlL

А, ето какво правеше батко му, обаче в по-горен месец, един месец  преди раждането:

http://good-times.webshots.com/video/3055594750100604185AUbwfP

Леле, отивам до магазина и аз за сладичко...

# 222
Ludmilana, колко хубаво ми стана!  Hug
И аз днес се опитах да заснема нещо, ама тя е инат и усеща ,когато вниманието ни е концентрирано върху нея, под каквато и да е форма.  Simple Smile
Айде качете колички, креватчета , да видим деее  smile3502

# 223
  • Пловдив
Людмилана много сладки клипчета  Hug
Смърфи и нашето бебче е така с 2 пъти умотана пъпна връв около врата , но лекаря каза че често се случва.

# 224
  • София
Смърфиетка, моренцето също те поздравява  newsm68. Относно ревността, това не зависи от възрастовата разлика. Според мен е до детенце. Познава и с малка и голяма.
Браво за прегледа и спокойно с теглото  Hug. Относно пъпната връв, вярвам, че няма проблем, но питай кой начин ще е най-добре за раждането  Peace

mimozzza, ех, че вкусотийка си спретнала   chef.

slb83, добре се завърнали  Hug.

Mimoza-Plovdiv, още сме морски  Laughing. После идваме във вашият, т.е. моя край за малко.
Весело прекарване на балканчето  Hug.

malka mravka, късмет  Praynig.

Плана, весело и слънчево моренце   grinning039.

Елик, кошарка, количка, стерилизатор, някои дрешки и други нещица ще ползвам от баткото  Peace. Дрешки ще се наложи да купувам повечко, защото баткото е пролетно бебче.

Kölsches Mädel, има зимни ескимоси за новородени и мисля, че ще е добър вариант. С баткото бяхме по тази схема  Peace.

Людмилана, много е мило  Hug. Браво, че си успяла да го заснемеш. Баткото ви сигурно е голям гимнастик Laughing.

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 15:35 от Dori

Общи условия

Активация на акаунт