Бебетата в корема ритат и кога ще е НОЕМВРИ питат

• 27 225
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Людмилче, много са сладки клипчетата!  Hug
И на мен ми беше идвало като идея да си направя, само чакам да стане малко по-голямо за да са по-забележими движенията ! Blush

Мислих го това за космонавтчетата. Нещо не ми харесват , но може да си променя мнението после , знам ли.  Thinking

Момичета, я кажете, как ви беше по-удобно да къпете бебето: във ваничка на пода на банята или с ваничка на стойка ?

# 226
ludmilana много сладко клип4е  Simple Smile
аз моя мързеланко съм го виждала само 3-4 пъти да рита така, повечето време спинка  smile3507 милия.
Аз още не съм пазарувала, само разглеждам засега, а и още не съм решила какво да бъде.

# 227
  • София
Дори, да ти кажа има разлика в начина на движение на двамата.
Мъренцето беше един нежен, някакси ме побутваше отвътре, сякаш се закача. И се местеше някак плавно.
А това диване рита много рязко и изненадващо. По-скоро някак злобно и силно Twisted Evil hahaha

Аз бебешко легло няма да ползвам.
Бебчо ще спи при нас, а като го отбия направо ще си ходят в тяхна стая, което ще е след две-три години /Дай боже, да сме живи и здрави/.
Количка ще взема на старо - или от сестра ми, или от продавалника. Но и това ще стане по-късно, мисля в началото да си го нося със слинг.
Дрешки имам от Мъри и племенника...

Че, аз направо ще мина много тънко тоя път Joy

Кьолче, за ваничката - на стойка със сигурност - няма да се навеждаш или да клякаш. Аз слагах коритцето върху две пластмасови столчета/като табуретки дето са, защото нямах стойка/.
А, понеже Мъри е роден януари, ползвах космонавтче за зимните разходки, много е подходящо. Но, пък нямах чувалче... не знам съчетанието и на двете дали няма да е прекалено

# 228
Здравейте, момичета. Днес имах много изморителен ден по болници заради малкия. Нали е още с кашлица, та слуша го докторката и вика, че чувала хрипове, айде на снимка  Shocked Съответно аз сама, не мога да вляза в рентгена, няма кой да държи Вико. Примолвам се на сестрата, тя склони ще не ще, излезе снимката - няма нищо слава Богу  ooooh! Само ни смениха сиропа за кашлица и да пием антибиотика още поне три дена. Същевременно малкият ме разкара 100 пъти до тоалетната, уж му се ака, ама тя клекнала и той не може така. Само ми умаляха ръцете и кръста да го държа, нищо не свърши, чак в къщи  Rolling Eyes Та така, голяма забава, дано да се оправи окончателно вече  Praynig.
Смърфи, важното е, че е добре бебката! Килограмите не са важни толкова!
малка мравке, стискам палци!
Люси, мерси за инфото!
Билянка, и аз съм за космонавтчетата! Даже не можах да се сдържа и си поръчах един много РОЗОВ (и много скъп  Embarassed) от Ла Редута! Иначе за ваничката - моята беше без стойка, но я слагах на една ниска масичка, може и на спалнята да я сложиш. За мен няма смисъл от тая стойка, защото точно след няколко месеца ще се чудиш какво да я правиш когато бебчо се научи да стои седнал.
Теди, браво днес за лекцията, чак ме е яд, че не можех да дойда, ноо какво да се прави. Ти смяташ ли да ходиш във вторник на тази в Майчин дом? Ако искаш може да мина да те взема, само Малчо да е на ясла  Wink
Хайде, до скоро!

# 229
  • София
Момичета, я кажете, как ви беше по-удобно да къпете бебето: във ваничка на пода на банята или с ваничка на стойка ?
 В началото-до 4 месец слагахме ваничката в спалнята и нямаше водни поражения  Laughing. След това в банята, коритцето го слагахме в голямата вана.
 Ако имаш чувалче, предполагам, че само якенце ще свърше работа.

Людмиланка, аз баткото почти не го усештах и си беше кротичък и след това. Сега, обаче, бебо повече поритва  Wink. Както казва мъжът ми, едвали и това бебче ще е така кротко  Laughing.

mim4ето, хубаво е, че гърдичките са чисти  Peace.

# 230
Цитат
Мъренцето беше един нежен, някакси ме побутваше отвътре, сякаш се закача. И се местеше някак плавно.
А това диване рита много рязко и изненадващо. По-скоро някак злобно и силно  

ludmilana,моето е комбинация от твоите две Mr. Green Мести се постоянно и то така плавно, вижда се как повдига лекичко като при теб на клипа, но има моменти когато ми праска такива ритници, че имам чувството, че ще ми пробие стомаха #Crazy. Редовно и нощем чак ме буди(сигурно, ако нещо го притисна newsm78), ако по това се съди за характера-мама миа Crazy

# 231
  • В две мънички очи...
Много сладки клипчета Simple Smile
Не съм се сетила да си направя снимки на моя немирен син Simple Smile когато рита а той го прави почти постоянно понякога се налага направо да му се моля да ме остави да поспя.... но като не го усетя час и започвам да се притеснявам.
Довечера ако не забравя ще направя снимки на кошарата - иначе модела е http://www.bertoni-bg.com/index.php?go=categories&p=products&categoryId=6 и засега като изработка изглежда много добре.Определено ми хареса.
Колкото за оплитането на бебето с пъпната връв преди седмица когато и аз бях на ФМ при нас също се беше оплел и до последно докато бяхме на прегледа не успя да се освободи, но лекарката ми каза да не се притеснявам. Това се получавало защото бебето е все още малко и има възможност да се върти повече и да се оплита съответно. А и като се замисля детето не диша през устата и носа и няма опасност да се удуши....

# 232
еха....за колички и легла си говорите...ето ние какво си купихме..само че цвета е син..и да ви кажа често е втора ръка..но акто се иам в предвид че тук нови са по 600еуро...ние гокупихме само за 100 и в доста добро състояние

пък легълцето го поръчах и тези дни трябва да доиде..само за 55еуро.......

и ето това е за капането..така няма да ме боли кръста..пак като отрасне и седи седнало..пак там ще го къпя......според мен са супер удобни..и отдолу има мястоза доста неща...а над лигенчето за капане има повивалник....и самото леген1е е снабдено с мъркуч за изцеждане на водата.....  bouquet

# 233
  • 42.016399,23.101179
Здравейте,
ние днес с каката и племеника ходихме на плаж, наиграха се децата, а аз се излежавах на сянка под чадъра.
jdesika много хубава количка на страхотна цена. Wink
И аз миналата седмица прегледах нещата които пазя от Вики, но се оказа че повечето съм ги раздала и сега доста неща ще трябва да понакупим.
За къпането, Виктория до 7-8 месеца поне сме я къпали в коритце на стойка, много е удобно.
mim4ето големи перипети сте имали, верно. Важното е че снимката е чиста, дано скоро му мине напълно на малкият кашлицата.
А относно статията жената ми е колежка и терминът и беше за 04.08 но явно Владиславчо е нямал търпение...
Сиси това означава ли че и ти си от Благоевград, най-накрая някой друг от тук да се появи.
Не знам дали си разбрала но утре от 9.00 ч. в ресторант "Царски клуб", кв. Вароша ще има  Лекция за бъдещи майки: "Кърменето - само десет стъпки". Аз ще съм там, ако имаш желание можеш да дойдеш и ти. Laughing
ludmilana страхотни са и двете клипчета. И моета сега подритва по същия начин, а  каката нямам поне спомен да ме е ритала толкова силно.

# 234
jdesika-честити придобивки.
ludmilana -клипчетата нистина са чудесни,аз пък смея да кажа,че бебка е кротка като кака си.Т.е.Неси беше много кротка,а и бях забравила,но ти сега ме подсети с твоя батко как леко и плавно ми се местеше целия корем в горните месеци.Сега ббека е също толкова нежна и внимателна.Ако имам този късмет,като беше Неси бебе до 6тия месец след като се роди не сме усетили че гледаме бебе.Дано и сега да е така. fingerscrossed Затова пък сега ме побтрква от лудории.
Kölsches Mädel-аз също съм за  Peace космонафта,дори този който купих за Неси е със затворени крачета отдолу и не се чудех какво да и обувам.Но и якенце си имаме и то чисто ново.Мога да ги снимам и да го кача в snimka.bg По повод ваничката аз я слагах на спалнята,подложката не съм я ползвала така си и остана и се къпехме там доста дълго.Но клекнали в никакъв случай.
mim4ето -исрено ти съчувствам за детенце,а това със снимката при нас беше миналия месец,но моята мама влезе с нея,аз се правех на маймуна да седи мирно от един прозорец на апаратната и въпреки това 1час рева,че аз не я държа.
Dori -добре сте си вие на моренцето.Да се изкъпеш и за  нас с Неси  Laughing
А за ревността и аз съм се чудела как ще е при нас,но ще видим има време.Моята разлика с брат ми е 2г.и3мес.и определено много съм го тормозела. Heart Eyes

# 235
Marci,аз също съм от Благоевград,но в момента съм в Испания Simple SmileМн се радвам,че има лекции и при нас,аз мислех,че само в по-големите градове се провеждат,вие ги посещавайте,а после ще предадете инфото newsm10

# 236
Момичета, да ви се оплача
от вчера ме гони един вълчи глад. Имам чувството, че ми се яде нещо, но не мога да уцеля какво и карам наред. Къде ли ще му излезе края newsm12

# 237
Продължавам с въпросите  Laughing, ако взема ваничка със стойка, мога ли да ползвам ваничката без стойката ? Дано да не ми е много тъп въпроса  Blush .

eli_77 Joy Joy къде, къде?  В  дебелариума !  Joy

# 238
Продължавам с въпросите  Laughing, ако взема ваничка със стойка, мога ли да ползвам ваничката без стойката ? Дано да не ми е много тъп въпроса  Blush .

eli_77 Joy Joy къде, къде?  В  дебелариума !  Joy

ами да можеш да си е ползваш и отделно..стига да се нагласиш как е ти е удобно на теб....въпрос на навик е после според мен и удобство.Моя приятелка го капеше бебето/лятно/в началото под мивката #Crazy..така че ...всяка мама сама си решава

# 239
  • 42.016399,23.101179
Marci,аз също съм от Благоевград,но в момента съм в Испания Simple SmileМн се радвам,че има лекции и при нас,аз мислех,че само в по-големите градове се провеждат,вие ги посещавайте,а после ще предадете инфото newsm10
Много се радвам loshata mishka че и ти си от Благоевград. Няма ли да си идваш скоро на сам?
Kölsches Mädel нашата стойка и ваничка не са като на jdesika, а обикновенни. Така че и после си ползвахме отделно ваничката, а стойката се сгъва и не заема никакво място.Ето такава е:

Общи условия

Активация на акаунт