Бебетата в корема ритат и кога ще е НОЕМВРИ питат

• 27 225
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
jdesika ,мерси за отговора! Аз си мислех да не са така направени тези ванички, че без стойката да не могат да се ползват и да се клатят ,ако ги поставя в банята напр. Със стойка май се очертава да е по-добрия вариант.  Peace

А за мивката, може да ме помислиш за луда  Mr. Green, но аз имам същото намерение. Когато правихме банята , специално избрахме такава мивка и батерия, които да позволяват да пъхна бебе отдолу  Joy . Дори съм писала в темите за баните и имам същия коментар там.  Mr. Green А още не бях бременна.
Сутрин и вечер под чешмата, облива се едно хубаво с водичка и е готово , а ваничката ще ми трябва когато го къпем по-обстойно.

Marci
, твоята изглежда много практична . Каква е?

# 241
Аз тези дни такива перипетии имах  ooooh! Толкова е дълго за разказване , че хич не ми се пише , иначе е много забавно  Grinning  . Но в най-общи линии се разболях , попаднах на някакъв странен доктор , щото моят е в отпуска  , и на няколко стажанта , които ме изследваха за какво ли не и ме пращаха по всякакви кабинети . Иначе вече съм добре , успях да им се измъкна на стажантите , а и сега ще идем на почивчица за почивните дни .
Относно стойката за вана аз не си взех такава , защото за мен нямаше смисъл . Когато се роди синът ми го къпахме в нашата стая ,а ваничката слагахме на леглото . И понеже почти винаги го къпех сама , няма как ваничката да се обърне , а аз самата сядах на леглото и си го измивах , много в удобно .
Относно къпането под чешмата много хора правят така и вероятно е удобно , но нашите батерии са неподходящи , защото са с голяма извивка . А и аз целя бебто да се отпусне и заспи след къпането , не само просто да го "изплакна"
За покупките имам някои неща от баткото , но доста съм раздала . И все по-често се замислям , дали и аз да не си купя хубава количка втора ръка . Гледам обявите , повечето са невероятни запазени , а нова и хубава под 400 лв. например няма . Само че таткото вероятно няма да се съгласи , но в крайна сметка тежката дума е моята  Grinning
Чаршафите и обиколниците реших да си ги направя сама . И пак от опита ми с качеството на повечето неща по бг магазините . Например спалното бельо на Premaman много ми харесва , но и като цена на пълен комплект ми идва скъпичко . А в Гърция си каресах страхотни платове за бебешки чаршафи , разбрала съм се с една приятелка да ми изпрати , от тук ще си взема вата за олекотеното юрганче и обиколниците и ще се пробвам да направя нещо в стил пачуърк . Може и да се разколебая по-натам , но за сега съм се спряла на този вариант.
Иначе легълце имам , започнах и малко по малко да купувам дрешки , но не бързам ,защото на много места все още не са изкарали зимните дрешки .

# 242
Marci,мисля да се прибера,голяма дилема ми е къде да раждам,просто съм мн объркана SadТук условията са съвсем различни,дума не става за сравнение,особено при нас каква хубава болница има,но от друга страна,не знам добре езика,мъжа ми го няма седмица-две,после почива 2 дни и пак така.За раждането ще бъде в отпуск,но след това няма кой да дойде,а за мен е първо бебе,и мисля,че ще ми е трудно и може и да се депресирам.Освен това тези дни нещо ми прилошава,и са ме накачили едни черни мисли,страх ме е даже за хляб да отида,лежа под климатика,че навън е адски горещо.
Радвам се за всички вас,дето често си виждате бебоците,тук има 3 ехографии за цялата бременност,ходих 1 път на частно,но свестен лекар на 120км от нас,срещу 140 евро,не работи събота-неделя,а мъжа ми само тогава може да ме кара,и си мисля как в БГ ще си виждам бебо редовно Simple Smile

# 243
Приветче , мен малко ме липсваше няколко дни , че мъжо реши да ме вземе с него на командировката си в Румъния и да си празнуваме годишнината от сватбата заедно там  Heart Eyes ... та сега се прибирам и сядам да ви чета , бая сте изписали  Shocked
Надявам се всички да сте ок  Hug

# 244
здравейте момичета.
да се отчета след ФМ при Томова вчера.Девойчето се развива нормално всичко си му е добре...в муцунката баща и смята че прилича на него..ама май повече му се иска Simple Smile
Иначе жадувам да мине утре и да палим към морето, че вече ми писна...
относно ваничките мисля че със стойка е доста по-удобно поне на нас ни беше с Ния.
иначе все още нищо не съм купувала, но ми се струва че е рано...а и от ния имам много неща.
Marci, може би трябва наистина да спрем с това да я караме да се чувства длъжна. но тя все пак е доста по-малко от Вики. Абе надявам се да намерим правилният начин бързо след като се появи ново бебче.
Oтносно космонавта смятам че е удобно...
ели_77 и аз съм така с глада...ама ще ядем какво да правим...явно и на дребните им е нужно.
за килограмите аз вече съм +6
хайде това е от мен, спокойна вечер на всички

# 245
Привет и от мен Hug
Момичета,като ви чета колко е малко сте качили благородно ви завиждам!Аз вече съм +12 кг и непрекъснато ми се яде.Той сигурно бебо за това е 1000 гр Mr. Green

# 246
ohoooo geri0811 вие сте направо супер-1000 гр. добре си расте твоето бебче.
Ние сме около 700 гр., но събота ще ходим на ЖК и ще ги премерим с точност колко са станали вече, но доста си ми натежава вече коремчето.

# 247
  • Стара Загора
Здравейте и от мен. Гледам започнали сте с покупките, мислите и коментирате. Мен тотално ме отрязаха всички - и мъжо, и нашите.. нищо предварително не се купувало. Ама аз пак си правя каквото знам и съм направила една поръчка на 15. 07 . от Ларедут. Ако дойде до края на седмицата, да видя дали са качествени нещата, какви материи са и т.н. ще поръчам още веднъж до края на намалението. Щот аз ако ги слушам всичките и нощници и превръзки за болницата няма да ми дадат да си купя Embarassed Embarassed Все казват, че имало време, те всичко щели да купят като тръгна да раждам. Ама аз искам аз да си го купя.... Shocked Shocked Shocked Завиждам ви за покупките...

# 248
AILAN.....я си купуваи каквото ти хареса.Какво е това...бабини ми ти деветини...и аз ги слушам едни...ама   каквото ми хареса взимам...бебето е мое..и ще го обличам по мой вкус..не бабещки Joy Joy
пак и казват че в 7миа месец трябва да си готова с нещата от първа необходимост и за болницата..нокога не се знае  bouquet
и аз имам поръчка от ЛАРЕДОУТ...ОТ 19.07...да видим кога ще дойде

# 249
  • Стара Загора
Че ще ходя тия дни тайничко да се подстрижа малко.... smile3534 smile3534 smile3534 smile3508 smile3508

# 250
ailan , ама какви са тия забрани , ти направо ми скри шапката - щом тайно ще ходиш да се подстригваш  Crazy Я ги стягай от сега , че после като дойде бебо и те хване следродилната депресия , знаеш ли как само ще ти се иска някой да ходи след теб и да ти казва кое как се прави . Те хората в цивилизованите страни правят бебшки партита доста преди да дойде бебето , а не след това . Аз съм завършила българска филология и ако ти разправям някога какви поверия са спазвали бременната жена и родилката ... ooooh!

# 251
Мислих го това за космонавтчетата. Нещо не ми харесват , но може да си променя мнението после , знам ли.  Thinking

Ами, да ти кажа, за малко бебе са удобни. Ето го нашето - става и за в количка и за на ръчичики (навън) и за кенгуру...

С чувалчета и куп завивки е по-голяма разправия... макар че и такива си имаме.

Аз да ви се оплача, че днес ходих на ЖК и водих даже баткото да види братчето си и... след час и половина чакане не ни го показаха Sad Не било полезно да се гледа толкова често Shocked Имате ли представа защо?

# 252
Миньон, защо така!? Аз вече  3 пъти го гледах и утре пак ще ходя. Айде, да речем, че тия тука са неграмотни, ама аз питах в Бг гинеколожката си, а и изчетох куп материали, не е страшно. Сега пък ти ме хвърли в музиката...Вероятно имат доза основание, но не съвсем. Няма облъчване, но ехографът предизвиква предизвиквал затопляне, а клетките на бебето съдържат вода. Та прекомерното затопляне води до повишаване на телесната температура и евентуално забавяне на растежа и дихателни проблеми. Но вреден би бил ако се прави повече от 6-7 пъти и то за дълго време. Аз мисля след утре още веднъж да ида.

# 253
и аз съм го чела това за затоплянето, колкото по-рядко се гледа, толкова по-добре за бебенцето, ако няма някакви усложнения не повече от веднъж на месец, даже може би и това е често Simple Smile

# 254
Хамелеон, сега се замислих-ами, нали проблемните бременности ги наблюдават и през седмица. Да не говорим ако лежиш за задържане..Аз с една изгубена бременност лежах една седмица в Тина Киркова и ме гледаха и сутрин и вечер. Ако е вредно няма за го правят.Вероятно става дума за ранна бременност, гледана многократно и продължително.

Общи условия

Активация на акаунт