Бебетата в корема ритат и кога ще е НОЕМВРИ питат

• 27 225
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
  • 42.016399,23.101179
Добро утро,
много сте ранобудни всички. Хайде  по едно виртуално кафенце пред компютъра.

ailan мисля че е права tonivil, стягай ги сички още от сега, че после лошо ще стане. И аз с Вики в началото гледах само мир да има, докато не ми писна един ден и не яхнах метлата. Че сега е лесно, верно можеш да минеш и без предварително пазаруване и подстригване, но после като вземат да те учат как да си гледаш детето трудно ще издържиш.
Миньон за прегледа с видеозон все по често си задавам въпроса защо в чужбина се гледа само 3 пъти през цялата бременност. Може би има някаква причина наистина. newsm78 Иначе и аз другата седмица съм решила да водя Вики с мен на преглед, надявам се обаче да погледнем бебо, повече от месец не сме го виждали вече. Laughing
Kölsches Mädel стойката за ваничката е най-обикновенна, мисляче ги има в повечето детски магазини и не струва повече от 20 лв. Иначе тя е от нещата които оставих мъжа ми да купи сам след като родих вече Вики. И въпреки че не беше съгласен и той да купувам предварително после ми беше благодарен че съм напазарувала повечето неща. Та сега си трае... Joy

# 256
Добро утро майчета,отдавна не съм писала,но редовно Ви чета,при нас нищо ново,всичко е наред и с бебо и мен,искам да помоля някоя мама,която пазарува от ЛАРЕДОУТ,ако желае да ми пусне и на мен една поръчка,за нейно успокоение ще и пратя предварително парите по пощата,аз немога да пазарувам от там, че нямам карта,а има доста хубави неща на добри цени,ако някоя е съгласна да ми пише на лични,благодаря Hug

# 257
Добро утро!Вече закусихме и сядам на компа с кафенце.
Marci -мерси за кафенцето.Присъединявам се   bouquet
Снимах и аз нашия гащеризон,но и якенцето което също ми е любимо.
http://www.foto.bg/showphoto.php?photo=300117&cat=6477
http://www.foto.bg/showphoto.php?photo=300118&cat=6477
http://www.foto.bg/showphoto.php?photo=300119&cat=6477
http://www.foto.bg/showphoto.php?photo=300120&cat=6477

# 258
Марси, мерси за кафенцето ! Ще се възползвам  Laughing

Мерси на всички за коментарите за ваничките ( и космонавтчетата ) . Убеждавам се, че наистина на всеки му е удобно е различен начин. Няма универсален метод за каквото и да е , което си е доста объркващо , когато си с първо бебе. То се е видяло, че ще има и ненужни покупки и трябва да се купува наново, но поне ако малко се ограничи броя им с ваша помощ, ще е полезно !!!  Hug

ailan , я ги стягай твоите роднини! В крайна сметка бебето е твое, не е ли така? Аз ако оставя таткото и бабите да купуват нещата, малееее....сигурно след това трябва да купувам нещата наново. Те откъде ще знаят , какво на теб ти харесва, кое е по-удобно и практично. В миналото е било по-лесно. Имало е две неща на кръст и е нямало чудене и маене. Сега изборът е толкова голям. То само докато избереш количката , ще ти се завие свят.

Една приятелка ми каза, че искала да ми организира бебешко парти  Heart Eyes. Няма да и откажа в никакъв случай. Преди да се роди нейното синче, ние също и бяхме организирали такова парти. Разпитахме я преди това ,какво си е накупила и от какво има нужда. Събрахме пари и и купихме страхотни неща. Спомням си ,че и взехме столче за кола, люлката Аквариум на Фишър Прайс и някакви дреболийки. Неща, които никой поотделно нямаше да и купи, защото не са много евтини. Така и тя доволна и ние доволни. Не знам за вас, но аз много мразя да подарявам подарък тип "отбий номера". Тогава и бях казала, да пази люлката за моЙто дяти  Mr. Green и наистина, сега ще ми я даде да си я позлвам първите месеци. Ох, пак много се отвлякох!

Миньонче, ама какъв е мушморок в тази количка  Joy Как само си лежи детето!

# 259
  • Стара Загора
иииии момичета много ме надъхахте... ще ги стягам аз вече. newsm10 newsm10
Сега казах на таткото да се стяга другата седмица да ходим на ФМ или на 4 Д, ако не ще сама  ще отида. Вече два месеца чакам да реши кога да идем, все много работа има Rolling Eyes Rolling Eyes
гледам ви вие ден през ден ходите на ФМ и какво ли още не, аз си ходя само на консултациите и си слушам доки, щот уж много й вярвам, ама..... за по - сигурно, че всичко е наред ще отида за още едно мнение.  А вие като по- светнати по въпроса каква е разликата м/у ФМ и 3Д или 4Д, така де аз разбрах какво представляват , какво се гледа, гледах и снимки.... ама кое да направя. Гледам, че ФМ се прави на 2Д. Незнам. Извинявайте за невежеството, ама много инфо в тоя нет, всички мами различни акъли дават и се омотах вече Crazy Crazy

# 260
  • София
Здравейте, момичета!
До сега само ви четях, но защо пък да не стана 121-та ни мама Grinning
Ако може някой да ме добави със следното инфо: термин: 17. ноември; момиченце, очаквано от кака на 10 години Sunglasses
Благодаря предварително и хубав ден ви пожелавам!

# 261
Хамелеон, сега се замислих-ами, нали проблемните бременности ги наблюдават и през седмица. Да не говорим ако лежиш за задържане..Аз с една изгубена бременност лежах една седмица в Тина Киркова и ме гледаха и сутрин и вечер. Ако е вредно няма за го правят.Вероятно става дума за ранна бременност, гледана многократно и продължително.

Iva_a в книжката в която го четох ставаше дума точно за по напреднала бременност. За съжаление и на мен в началото ми се наложи да ме гледат по веднъж и повече на седмица и не ми действаше много добре това, но след това се нормализираха нещата и вече сме по веднъж на месец. То и аз пусто нямам търпение да доиде прегледа да го видя сладурчето, ама още само 3-4 месеца и ще си ги гледаме постоянно  Crazy

# 262
  eaglet  , добре дошла  Hug
Акушерката на ЖК твърди , че трите ехографии , полагащи се по ЗК , били напълно достатъчно , това другото било много вредно , защото бебето се облъчвало . Аз лично не мисля , че тя е права- на много места съм чела , че ехографът е напълно безопасен .Лекарят ,  при когото ходя сега и предишния път , ме вика на около 3 седмици . Той е близък на нашето семейство , не ми взима никакви пари , а и му вярвам , все пак  Wink А и рискът , според мен , е напълно премерен - така може да се хване проблем още съвсем в началото , а не да се констатира пост фактум , когато може да бъде късно .

# 263
eaglet  добре дошла! Simple Smile Simple Smile

# 264
eaglet  , добре дошла при нас  Hug

И аз не мисля, че 3 ехографии за цялата бременност са достатъчни. Слав богу така мисли и моята лекарка  Grinning .Гледа си ме през 3, 4 седмици. Отделно ходя и във Фемина.

Не вярвам да е вреден ехографът. Може в миналото и да е било вредно, но при днешните технологии не е.

# 265
Добро утро...бях си поръчала нещо и ето с какво ме събудиха тази сутрин.....оле прекрасни са....и са супеер удобни.....
после ще ви чета че  бягам до магазина..
http://www.coccinellastore.it/ebay/s911

# 266
НЕКА И АЗ се включа в чакащите за месец ноември 23. За съжаление нямам много време да пиша коментари,но чета темичките, интересни са, полезна информация научавам!
Леко чакане на всички мами!

# 267
дидка бандидка.....

от каде го взе гащеризона..да поръчам и аз...много ми харесва..и за зимата задължително такъв трябва да имаме
аз следобед ще сниммам какво ввзех в4ера и ще ви го пусна...а сега ве4е наистина....към магазина....
днес ще се яде....  chef  chef  chefпилешко с ориз и спанак

МАРчЕЛА-М....добре дошла  bouquet

# 268

Миньонче, ама какъв е мушморок в тази количка  Joy Как само си лежи детето!

Ooo, само като си спомня какъв купон беше в Метро с тоя мушморок... направо си бяхме за скрита камера!  hahaha Значи, малките бебета не са особено подвижни, а опаковани в космонавт - съвсем. А инженерът поначало си беше кротко бебе, което аз намествах между покупките на широката платформа на голямата количка (на тази снимка по изключение е в кошницата) за да може да си гледка, докато пазарувам. И той си стоеше там съвършено неподвижен, с широко отворени сини очи и зяпаше хората. Те също го зяпаха и, в общи линии, всеки трети ни спираше да ни каже, че го е помислил за кукла. Laughing Едни хора ме питаха от кой щанд съм си купила тази кукла-бебе, че "отдавна ги търсели тези", в същия момент се усетиха, че  е истинско и падна голям смях Joy Обаче, най-забавен беше случаят с една жена, която го погледна, извика, подскочи стреснато, след което си плю три пъти в пазвата и ми се извини "Ох, извинявайте, помислих си, че е живо..."  hahaha Joy Joy Joy

За ехографските прегледи и вредата от тях дори лекарите дават противоречиви мнения. Един казва "Ултразвукът е звук извън нашия чуваем спектър. Какво вредно има в звука?". Друг казва "Ултразвукът е вълна. Защо трябва да го тръскаме излишно?" И двете твърдения звучат логично. Наистина, звукът е вълна и предизвиква трептения, но доколко тези трептения са вредни за бебето...   newsm78. Е, аз не искам да му вредя заради егоистичното ми желание да си го видя. От друга страна, ако има съмнения за някакъв проблем, УЗ преглед мисля е по-малкото зло, отколкото ако не се открие навреме проблема.
Хамелеонче, може ли да споделиш какво точно си чела по въпроса?

Eaglet и marcella_m, добре дошли!

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 11:56 от Миньон

# 269
Цитат
Ох, извинявайте, помислих си, че е живо..."
   Joy Joy Joy как се смях на това, ако знаеш !

marchella_m   , и ти добре дошла  Hug

Общи условия

Активация на акаунт