Б-б-б-бебеета!

• 3 034
  • 47
  •   1
Отговори
# 30
  • с/у ОколоМръсТното
Боряна и Боян.

# 31
  • София
Боряна и Борис.

# 32
  • Пловдив
Преди 13г. родих моя син Боян, който ако беше момиче, щеше да се казва Бела Simple Smile Фамилията също съвпада - казва се Боян Томов Simple Smile Няма какво повече да напиша  Hug Да са живи и здрави близначетата, каквито и имена да им изберат родителите. Боряна също ми харесва много, а и съдържа името Боян изцяло  Peace

# 33
Имах съученик Боян Томов  Simple Smile

# 34
Благодаря ви момичета! Аз и сестра ми много харесахме предложението на pina ( Hug ) за Бяла, само че бащата на децата не е убеден,че ще се приема добре. Надявам се сестра ми да надделее и да си имаме Бяла и Боян.

# 35
На мен лично много ми харесват Борис и Белослава - и като имена и като комбинация  Party

# 36
Много се радвам!  Simple Smile
В българския фолклор 'бяла' е думата за хубава, красива. Смисълът не е буквалния, че Яна е бяла, а не черна... Също и в прекия смисъл като цвят, пак звучи красиво и нежно. На мен страшно много ми харесва, аз и познавам жена с това име. Бих си кръстила дъщеря така с голямо удоволствие, но не искам да е близко с моето име, а Бяла за съжаление е супер близко.

# 37
И аз познавам момиче с името Бяла и точно затова не ми харесва името Mr. Green
От мъжките Боян и Борис са ми любими. От предложените женски Бояна много ми харесва и мисля,  че комбинацията с Борис е хубава. Биляна ми звучи ужасно ooooh!
Аз бих ви предложила Божидара,  Бранимир/а, Бриана,Божана

# 38
А Бианка?  Joy

# 39
Белослава Peace и Боян

# 40
Белослава ми харесва най-много като женско име, но не ми се струва синхронизирано с Боян или Борис, понеже се състои от 2 части, а лично на мен имената на близнаците трябва да са в хармония. Ако е Белослава би си подхождала с Борислав или Боримир. А с Боян и Борис избирам Бояна и Биляна.

Съгласна съм с горното. Борис и Белослава ми звучат много добра комбинация. Или Боян и Борислава.

# 41
Бойка е хубаво име, защо да не е то?
А за момчето Борис и Борил ми харесват!

# 42
Бойка не ми харесва, прекалено старомодно е ... И знам за коне, които се казват така  Embarassed

# 43
Сори,но Борил има историческа обремененост Grinning

# 44
Имах съученик Боян Томов  Simple Smile

Така ли? В София ли това? Кой набор е тоз чиляк? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт