Малко трудна тема...за болестта - РАК!!!

• 912 225
  • 3 925
  •   2
Отговори
# 1 155
Здравейте и благодаря на всички за съчувствието.Само тук намирам разбиране,защото,който не е преминал през този ад,нищо не знае.Оказа се,че ракът на баба ми е ж белите дробове,като има метастази в гръдния кош и е в последен стадий.Тъй като лекарите нищо не могат да направят,искам да попитам,някой пробвал ли е лечение с кленов сироп и сода бикарбонат?Освен това,чували ли сте за хранителна добавка наречена super artemisinin, аз разбрах,че у нас не се доставя,а само в някои страни,знаете ли как се приема и от колко милиграма трябва да е? И последно,знае ли някой нещо за витамин б17,как се приема и от къде се поръчва?Благодаря предварително.Сили и здраве на всички нас и на нашите близки Praynig

# 1 156
  • София
Нека не звучи отчайващо, но в случая каквото и да пробвате, ще бъде неуспех.
Преживях го и зная, не само кленов сироп, бъз, алое,сода, Шевченко и пр. простотии...

# 1 157
Извинявам се за нетактичния въпрос,но предполагам разбирате тревогите ми,щом сте преживели същото.Колко време след като го откриха живя вашият или вашата блутка или още живее?Имат ли болки и изобщо как протича всичко.Моята баба в момомента изобщо няма вид на отиващ си човек.Отново се извинявам за отвратителните въпроси,просто искам да знам какво ме чака Sad

# 1 158
  • тук-там
От юни до 25 декември.  Cry
Рак на простатата. Но аз все още си мисля, че диагнозата беше "скрита"  от нас и тате си отиде от ALS.
Изчетох къде що има и... просто беше това. Само един лекар го предположи с "половин" уста...

# 1 159
Wild rabbit Кое по-точно е предложил този лекар?

# 1 160
  • тук-там
Не ме разбра. Тате беше с диагноза рак на простатата. Направихме операция, всичко беше наред...Сцинтиграфията не показваше никакви разсейки.
Но.... един по един мускулите му започнаха да отказват, докато накрая спря и сърцето.
Но никой от лекуващите го онколози не изказа съмнение за АЛС. Питах по няколко пъти навсякъде...
Просто диагнозата не е "оправдана" за лечение.....

Та, ... нашия случай не е много показателен. Беше на 76.
Баба ти, предполагам е на преклонна възраст.  Докато търсите "илачи" и чудеса ще изпуснете и малкото моменти, които ви остават с нея. При тази диагноза....
Минахме и през бъз и през черен дроб от акула, дори и през Видитокс...или как се казваше това кубинското...Още го нямаше в БГ....
Най-важното е да облекчите болките и живота да продължи колкото се може по-нормално за нея...Да ви вижда...
Цял живот ще помня, когато няколко дни преди Коледа си тръгнахме и тате, вече не можеше да говори, се разплака....Казах му, че след няколко дни пак ще сме заедно... Бяхме, точно на Коледа... За да го изпратим.... Cry
Извинявам се, но наистина имах нужда...

# 1 161
  • София
Извинявам се за нетактичния въпрос,но предполагам разбирате тревогите ми,щом сте преживели същото.Колко време след като го откриха живя вашият или вашата блутка или още живее?Имат ли болки и изобщо как протича всичко.Моята баба в момомента изобщо няма вид на отиващ си човек.Отново се извинявам за отвратителните въпроси,просто искам да знам какво ме чака Sad
Термина "блутка" не ми е понятен ?
При рака на белия дроб болка няма. Има проблеми с дишането, умора, безапетитие...
Имайте предвид, че колкото по стар е организма, толкова по-бавно се разпространяват, така да се каже, раковите клетки.
Казват, че от първите симптоми до края е до три години.
Съжалявам, че точно аз го казвам.

# 1 162
Благодаря за искрените отговори и много съжалявам за вашите близки.Исках да напиша близка а не блутка,но пиша от телефон и в бързината съм сбъркала.Баба ми е на 69 години и аз се надявам на това,че е възрастна и ще се развива по-бавно заболяванетo,но лекарят ми каза,че диабетцът `и ще ускорява процеса.За момента няма задух и храчки,но преди малко се изпоти обилно без причина,не е от захарта,защото я мерихме.Да го смятам ли за симптом?

# 1 163
  • с/у ОколоМръсТното
Бабата не е на преклонна възраст определено. Въобще не става дума за стар организъм.
myzika_taa - опитвай с каквото се сетиш... Недей се пести, не се знае кое и как ще й повлияе.
Късмет  Peace

# 1 164
Шани,благодаря ти за оптимизма,точно от това имах нужда,защото бях започнала да се колебая

# 1 165
Здравейте и благодаря на всички за съчувствието.Само тук намирам разбиране,защото,който не е преминал през този ад,нищо не знае.Оказа се,че ракът на баба ми е ж белите дробове,като има метастази в гръдния кош и е в последен стадий.Тъй като лекарите нищо не могат да направят,искам да попитам,някой пробвал ли е лечение с кленов сироп и сода бикарбонат?Освен това,чували ли сте за хранителна добавка наречена super artemisinin, аз разбрах,че у нас не се доставя,а само в някои страни,знаете ли как се приема и от колко милиграма трябва да е? И последно,знае ли някой нещо за витамин б17,как се приема и от къде се поръчва? Благодаря предварително.Сили и здраве на всички нас и на нашите близки Praynig
За лечението с кленов сироп + сода - http://together.bg/Article/Details/401. Загряват се заедно преди консумация, но леко - до 40-50 градуса. Един американец пък се беше излекувал с меласа + сода, но сега не мога да открия сайта му.. 

Не витамин Б17, а К17 - http://rasper-bg.com/?p=557 - купуваш ленено масло студенопресовано - примерно в Т-маркет го има, богат източник на т.нар. вит К17 и прочети това http://artleksikon.bg/%D1%83%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%88%D0%BD%D0%B0 … 0%B8%D1%87%D0%BA/.

Супер артемизинин е сладък пелин - китайски. Нищо не ми говори, освен това, което намерих http://www.blitz.bg/news/article/239856. Гледам, че се продава в amazon.com..

Последна редакция: пт, 06 юни 2014, 13:07 от White Magic

# 1 166
# 1 167
White Magic ,благодаря за подробната информация,но не разбрах защо се казва К17,а не Б17 и еднакви ли са като съставки? Гладолечението е добра идея и аз съм си го мислила,но при нас не става,защото баба ми е и диабетичка.За супер артемизинин ми каза позната,на която неин близък е излекувал метастази с него,но никъде в сайта не разбрах как ае поръчва.А за лененото масло,сега чувам.Благодаря за информацията и него ще опитаме.Иначе другото,което ми хрумва е с някакви билки...

# 1 168
  • БЪЛГАРИЯ
         Музика_таа, точно Б 17 (Лаетрил/ Амигдалин!) се казва! Лично го купувахме от някакъв американски сайт (минахме през иглени уши!)- 120 таблети, за около 100 лв. (губят ми се подробностите!)!!! Уви, съпругът ми не успя да изпие дори 10- ина хапчета, а, ако не ме лъже паметта, се приемаше по едно на ден! За жалост, с Артемизин не можах да се снабдя- намирах само информация, но не и продукт в продажба! Апропо, пелинът, сам по себе си, е достатъчно полезен и без да е "сладък", спокойно можеш да й правиш чайчета- самостоятелно и в комбинация!
         Дерзайте и кураж!

# 1 169
White Magic ,благодаря за подробната информация,но не разбрах защо се казва К17,а не Б17 и еднакви ли са като съставки? Гладолечението е добра идея и аз съм си го мислила,но при нас не става,защото баба ми е и диабетичка. За супер артемизинин ми каза позната,на която неин близък е излекувал метастази с него,но никъде в сайта не разбрах как ае поръчва.А за лененото масло,сега чувам.Благодаря за информацията и него ще опитаме.Иначе другото,което ми хрумва е с някакви билки...
Като гледам грешката е моя - Б17 е.  Embarassed
Липсата на апетит при заболяване, както и високата температура всъщност са защитни реакции на организма срещу вируси, бактерии и пр. болестотворни агенти, стремейки се сам да ги унищожи с по-висока температура от тази на която може да издържат и е нормално, даже полезно, човек като е болен да не му се яде. За повече информация за лечението с глад просто може да напишеш в google "глад рак лечение" и ще ти се появят много материали по темата.  По принцип не е речено, че точно с гладолечение трябва да се лекува, има и други методи, щом е диабетичка..  с диабетиците точно не съм особено добре запозната.

Пускам тук и един материал, който вчера не можах да намеря:  http://prirodo-lechenie.blogspot.com/2012/02/blog-post_22.html и видеата в него - за който разбира английски.

Специално за рак на белите дробове съм чела, че е особено ефективна содата за хляб + кленовия сироп (на гладно, преди ядене, не след!) и поне по 2 скилидки чесън на ден.
А ето тук има за витамин Б17 и още много други храни с противораково действие  http://vitazonacom.wordpress.com/.  Той се съдържа особено много в лененото семе, но да не се мъчиш да си го мелиш и пр. е по-лесно да се взима ленено масло (студенопресовано) - и на двете ленени масла, които предлагаха в Т-маркет (може и по други супермаркети да се продава) пишеше, че са студенопресовани. По 1 чаена или супена лъжица на ден се взима.  Освен това е изключително богато на Омега 3 мастни киселини - също изключително важни за здравето и противоракови..

Последна редакция: сб, 07 юни 2014, 23:37 от White Magic

Общи условия

Активация на акаунт