Малко трудна тема...за болестта - РАК!!!

• 913 708
  • 3 925
  •   3
Отговори
# 210
  • София
Абет, тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=555410.0;topicseen
на първа страница ще прочетеш много полезна информация.
Ако попиташ момичетата, със сигурност ще ти помогнат.

# 211
  • София
Лагодаря, че сте ми отговорили и подали полезна информация и насока  Hug

Усмихнатото, не знам още за операция. Предполагам ще се наложи, но не са излезнали резултатите. Каквото и да е, само се моля да и помогне  Praynig

# 212
Здравейте и от мен Hug

Знаете ли, моя много близка приятелка загуби сина си преди 2 години- левкемия и много тежка борба. Толкова е силна тази жена, че е намерила смелост да напише нещо като книга- през какво са минали, с какви проблеми са се сблъскали и...всичко, преосмислянето на живото, как ги е променила болестта. Много искам да й помогна да разпространи това писание, защото вярвам че то трябва да стигне до повече хора.

Обаче не съм сигурна как ще се отрази тази истинска история, дошла от сърцето на майката, ако на нея попадне някой болен от левкемия. Вероятно ще се отрази ужасно, въпреки че изходът зависи от много неща.

Как да постъпя???
Молбата е на майката. Няма сили да говори за това поне в този момент.

# 213
  • София
Толкова много филми има за болни от рак.
Гледаме ги и не се отказваме от борбата  Peace
Щом вярваш, помогни и !

# 214
Здравейте! Не съм ви чела, по-принцип избягвам тази тема. Но напоследък ми е малко тежко и реших да пиша. Имам медуларен карцином на щитовидната жлеза. Досега са ми направили една операция за премахване на щитовидната жлеза, края на април ще ми правят още една за премахване на разсейките в лимфите. На 27 години съм от Русе. Не знам какво да кажа или какво да направя, на моменти изпадам в задушаващ страх, на моменти все едно гледам филм отстрани. Уж нищо ми няма, а се умарям бързо и имам разни леки болки във врата. Та Здравейте!

# 215
  • София
Надникни в тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=555410.645
Момичетата там се борят с тази диагноза и са много позитивни.

# 216
Мерси!  bouquet

# 217
Сега проучвам къде мога из нета да я публикувам. Оказа се, че няма много такива места като се има предвид, че историята е подробна и е 78 страници. Но пък е важно да се види цялата. Как да го направя- да я съкратя ще се опитам, но не е същото. Едва ли може да се съкрати.
Майката ме помоли да я разпространявам. За сега я качвам само в моя нетлог.

Желая на всички здраве Hug

# 218
Как става качването в Спиралата или в Моята читанка ? Аз хич не съм наясно, ама предлагам...
1999 г загубих сестра ми  от рак на белите дробове..на 45 беше...Много е тежко...
С цялото си сърце желая на всички ваши близки , да дойде чудото и да ги погали...да бъдат пак здрави  и  близо до вас...  Hug

# 219
Сега проучвам къде мога из нета да я публикувам. Оказа се, че няма много такива места като се има предвид, че историята е подробна и е 78 страници. Но пък е важно да се види цялата. Как да го направя- да я съкратя ще се опитам, но не е същото. Едва ли може да се съкрати.

Може ли да дадеш линк към твоя нетлог? Благодаря!

# 220
Цитат
Как става качването в Спиралата или в Моята читанка ? Аз хич не съм наясно, ама предлагам...
1999 г загубих сестра ми  от рак на белите дробове..на 45 беше...Много е тежко...
С цялото си сърце желая на всички ваши близки , да дойде чудото и да ги погали...да бъдат пак здрави  и  близо до вас...

Pinkito,         регистрирай се в Спиралата и попитай във форума. А  "чудото" е един факт , който малко хора го знаят  .  През 1930 година сина на един "гений" става на 20 години и пише писмо на баща си, като го обвинява, че е мошенник и е откраднал идейте от майка му. Бащата вкарва сина в психиатрия и през  1965 година сина умира там без да излезе. В същия град , а и в съседни градове са пребивавали преди това и други революционери като бащата. Обаче тяхната революция е  минала само в Русия, а революцията на тоя , за който говоря е минала пред целия свят и сега минава без проблеми. Та тоя революционер е спрял еволюцията в естествените науки , която е от няколко хиляди години . Като им се изясни на хората, че са ги направили на маймуни и ето ти го "чудото". Идейте на тоя гений са изостанали , дори и да са крадени  .  Рака се държи като радияцията - обръщаш радияцията наобратно и готово. Първо рака от злокачествен става доброкачествен , после изчезват метите , после основния център се свива и я го засече скенер , я не. Няма нужда Продан Христов да "взривяваш" рака и задръстиш човека с отрови . Впрочем и отровите се държат по същия начин - и  химическите, и радияционните - както рака. Дори и канцерогенните фактори се държат по същия начин. Какъвто дядото , такъв и бащата , такъв и сина. Ще дойда пак във форума след 3  месеца да кажа дали съм влязал медицина . За тея три месеца в България ще са "станали звездички" 5000 човека , а в света - към 2000000  .  Гадно , нали . И всичко това заради едната революция в науката . Или , може би , заради едната психиятрия                             

# 221
  • София
Ако недай си боже "влезеш медицина" - тежко и горко на тези, които ще имат нужда от лекарска помощ !

# 222
Ако недай си боже "влезеш медицина" - тежко и горко на тези, които ще имат нужда от лекарска помощ !
  202uu

# 223

Може ли да дадеш линк към твоя нетлог? Благодаря!

http://bg.netlog.com/fani_todorova
Качила съм историята в блога си. Остана още малко за качване, но трябва да премахна някои думички/спомената лекарства, които не са позволени. Ако имате желание ще ви изпратя продължението.
Хубав ден на всички!

# 224
Аз прочетох исторята, но ми се струва че има и продължение, както сте отбелязала. Искам да кажа, че онемях и със слзи на очи след всеки ред се питах защо се разболяват толкова млади и някак не заслужили подобна участ хора.... Моля се никога на никого да не се налага да преживее подобно нещо. Останах потресена и от описанието на грижата спрямо пациенти с подобна диагноза. Някак си всичко изведнъж ми се стори стршно несправедливо и безмислено. Понякога искам да кажа толкова много, а всъщност нищо не мога да изрека, не мога да посъветвам, не мога да се изкажа адекватно. Моля се само всички болни да оздравеят и дано да има повече справедливост... Силно вярваща съм, но понякога сблъсквайки се с подобни ситуации се замислям как Бог иска да бъдем добри и да прощаваме, да бъдем справедливи, когато той ни пречупва и колко много хора всъщност са се превърнали в злодеи по неволя... Не съм тази, която е редно да съди, само до преди 2 седмици мислехме, че татко има тумор в мозъка, а всъщност се оказа друго, и съм толкова благодарна на Бог, но просто много му се чудя понякога...

Общи условия

Активация на акаунт