Малко трудна тема...за болестта - РАК!!!

• 912 785
  • 3 925
  •   2
Отговори
# 3 765
  • Варна
На мен ми даваха, но и аз постоянно се завирах да питам. На тези, които не питат не обясняват нищо. Може би е по- добре да не знаете за какво се съмняват, защото ще се тревожите излишно чакайки резултата. По-добре се успокойте и се настройте положително.

# 3 766
  • София
ще опитаме да се настроим положително, благодаря много за отговорите.

# 3 767
  • София
Момичета, някой да се е сблъсквал с рак на пикочния мехур? Махнаха го с трансуретрална резекция, сега следват вливки на БЦЖ  в самия мехур, нещо като локална имуннотерапия. Лекарският спор е около веществото, което се влива, нещо няма единно мнение и ние се чудим на кого да се доверим...

# 3 768
Здравейте! Не е много приятно, но да се впиша и аз тук. Чакаме епикризата от тубдиспансера. Но на мъжа ми му става все по-зле. Отслабнал е със 7-8 кг. От Русе сме. С дете на 10 години. Може би трябва да отидем до друг град? До Плевен ли? До Варна ли? До София ли? Той сам си казва диагнозата, но лекарите не са му я казали все още. И как ще го транспортирам до друг град? Имам шофьорска книжка, но нямам стаж като шофьор. Все той кара. А и детето на няма въобще на кого да го оставим. Къде се ходи за изследване? Коя е клиниката в Плевен?

# 3 769
Мисля, че не ти се помага. Ако не шофираш- помоли някого.

# 3 770
# 3 771
Моля за препоръка за добър психолог, който да се занимава с болни и техните близки. Става въпрос за София.

# 3 772
Дарахелп предлагаха психологическа консултация и лекции за болните и близките. Погледни сайта им.

# 3 773
Дарахелп предлагаха психологическа консултация и лекции за болните и близките. Погледни сайта им.
Много благодаря!

# 3 774
Здравейте! Не е много приятно, но да се впиша и аз тук. Чакаме епикризата от тубдиспансера. Но на мъжа ми му става все по-зле. Отслабнал е със 7-8 кг. От Русе сме.  Той сам си казва диагнозата, но лекарите не са му я казали все още.
Какво му е на съпругът ти?

# 3 775
Има задух, болки в хълбока отляво, общо неразположение. Нощно изпотяване.

# 3 776
Това не означава, че има рак! Не се шашкайте и изчакайте резултатите от изследванията!!!

# 3 777
Това не означава, че има рак! Не се шашкайте и изчакайте резултатите от изследванията!!!
И аз така мисля!
Дори ходихме на ирисодиагностик, който вижда нещата в зародиш. Той не потвърди, че има тумор.

# 3 778

Ирисодиагностик ми звучи несериозно без скенер на бял дроб и изследвания за туберкулоза при така описнаите симптоми.

# 3 779
  • Другата България
Скенер на бял дроб правихте ли?

Общи условия

Активация на акаунт