Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява процедурата за трансплантация на бял дроб при рак?
Какво представлява рак на дебелото черво, какви са неговите симптоми и възможните лечения?
Какви са възможностите за лечение на рак на дебелото черво в различни етапи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява процедурата за трансплантация на бял дроб при рак?
Процедурата за трансплантация на бял дроб при рак е сложен и отнемащ време процес. Той включва трансплантиране на цял здрав бял дроб от жив донор, който след това се свързва с белия дроб на реципиента. Тази процедура не може да бъде разделена и често изисква години подготовка и търпение. Химиотерапията преди и след операцията може допълнително да удължи времето за чакане.
-
Какво представлява рак на дебелото черво, какви са неговите симптоми и възможните лечения?
-
Какви са възможностите за лечение на рак на дебелото черво в различни етапи?
Възможностите за лечение на рак на дебелото черво зависят от различни фактори, включително стадий на заболяването, наличие на метастази и реакция към лечението. В ранните етапи излекуването е възможно, но в напредналите случаи прогнозите са по-малко благоприятни. В напредналите стадии възможностите за лечение са по-ограничени, особено ако има разсейки. Лечението в тези случаи обикновено се фокусира върху удължаване на живота и подобряване на качеството му.
-
Какви са алтернативните лечения за рак и трябва ли да ги обмислям?
-
Какви са симптомите на рака, които не трябва да се пренебрегват?
Много хубави новини момичета
хехееее... даже по-добре от преди), черния дроб атакува, но и той издържа, сърцебияния ли получавах, въобразявах ли си, но и кардиограмата перфектна към момента, кръвното и него заковах отново на 80/125 или нещо такова беше, а беше паднало да се чудиш с това кръвно как се живее... нокти се отлепяха, кожата изтъняваше и съхнеше, не стъпала, две некървящи рани имах, ни чорап можех да обуя, камо ли обувка, там опира, онам прежулва, болииии. За всички тези неща никога не съм мрънкала, адски много му спестих на мъжа (в тоалетната какво се случваше примерно), но той си ме виждаше как гасна лека полека, и той от мен се криеше, но го усещах, че си е плакал тайничко, смятайте каква плачевна и безнадеждна картинка съм била този иначе супер корав мъж да разплача.