Смешки от форума - 2

• 64 435
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
  • UK
Цитат
правиха ми всякакав вид изследване взетамие цитовомаска и ми казаха че това си остава така неможело напално да се излекува,имам пробеми с цикала през 5-6 месеца поучавам кравоизлев и се с лекарства се подаржам,

От "Проблемно забременяване" е и не би трябвало да е смешно, но е отчайващо като срещна подобен правопис. Tired
Това е за правописната полиция, те редовно имат по някое извращение на тема "цитовнамаска", "цитумна маска" и тн. Тази тема по принцип е за малко по различен вид смешки. Wink

# 46
ПрЪвуписТната пУлиция отдавна сгащи тЪС маска. Wink Laughing

# 47
  • Пловдив
 Аз много рядко пиша, та явно съм обЪркала рейса LaughingДа го преместя при правописа, викате, защото не проумявам как може да се допуснат толкова много грешки.То само цитумната маска да беше Tired

П.П. О, изпреварили са ме Mr. Green

# 48
Вълчо, оглеждай се по ларгото за  http://www.mytoys.de/BOBBY-CAR-NEW-BOBBY-CAR-Hello-Kitty/Kinderf … a02.17.04/1785086
нема начин да не се демонстрират възможностите там Mr. Green

Като дърта клюкарка ме заинтригувахте за градската .. Ta в кой Глобул - освен ако няма и в Орел трябва да е един единствен, еййй много ме заинтригувахте  newsm78

# 49
Чета и се мая, мая се и чета тука от няколко дни. Още откакто следя темата за нашия град в разпределителния форум още оттам знам коя е въпросната Стефка ooooh! Няколко пъти ме е обслужвала в Глобул на центъра, но не знам дали е управител или не все пак не им чета табелките виждала съм я с униформата им.  Rolling Eyes Добре, че беше снимчицата във Фейсбука, за да разбера за коя иде реч. Знам и дъщеря й, тя ходи с мойта племеница в една градина. Laughing И мъжа й знам онзи един верно манговец, както писа някой тука. Черен, черен с катинарче и щерката мургаво дете отдалече си приличат. Тя, че не е циганка не е, за заведението виж не знам виждала съм, както каза Вълчо само съдружничката в кафето, щото оназ работи на смени в Глобула.
Коте в Орел живеят сигурна съм и свекървата знам, тя бачка на пиацата в синият денонощен павилион до джамията Peace

# 50
А всъщност има ли някой право да изнася такава информация за друг човек във форум? Кой кога абортирал, от кого, от кой етнос е?

# 51
Е, записвам се.То на тая Стефи целия живот на показ, like a star  Wink

# 52
Аз само написах, че знам за коя става дума. Не познавам семейстовото й лично, така че не мога да коментирам кой знае какво. мога само от това, което прочетох тук, ама ще се въздържа все пак е само форум. Naughty

# 53
Сори ама не е управителка, освен ако последните 3м не е настъпил някой катаклизъм там  Mr. Green мъже са все пак
За кое заведение иде реч - за един френски салон ли..  Crazy

# 54
  • somewhere over the rainbow
А всъщност има ли някой право да изнася такава информация за друг човек във форум? Кой кога абортирал, от кого, от кой етнос е?
Законово май не е забранено. За моралните права не съм наясно Thinking

# 55
Чета и се мая, мая се и чета тука от няколко дни.

А, спрете се вече. Още малко целият Разград ще се изреди тук да "снася" информация.  ooooh!
Докато не се разпишат мъжа и, майка и, свекърва и и цялата рода, не ви вярвам!  Naughty

ПП Между другото, мултиакаунтингът се наказва доста строго в този форум. Ако разбираш какво намеквам...

# 56
А, спрете се вече. Още малко целият Разград ще се изреди тук да "снася" информация.  ooooh!
Щот' ти не си от тях, нали, како? Wink Laughing
 Някой ще даде ли линк или сбито инфо за непосветените като мен?

# 57
  • на село
Аз май фатално съм изтървала първата тема.
Та, ако може някоя добра душа да ме осветли коя е Стефка и защо е обект на тази тема  Rolling Eyes
Много ще съм благодарна!   bouquet

# 58
Кака ти само е цитирала нещо, което авторката сама е написала и е публично достояние. Да е мислила, преди да пише.

# 59
Беше закачка, ма, Сийке...
 Айде дайте инфо, деее Praynig

Общи условия

Активация на акаунт