През новата година здраве и усмивки за АПРИЛчето ще има :)

• 48 597
  • 722
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте и от нас  Hug
Алоказиа,прекрасни снимки,ама то с такава принцеса нама как да е инъче   bouquet .Много ми хареса кръщенето.Тук ги правят като сватби.ужасна показност.
Моичкия се адаптира бързо в градината.Аз много се притеснявах,тъй като той все още не приказва,има само 5-6 думички в речника си и то български,но пък ме разбира прекрасно и винаги успявам да разбера какво точно иска.Надявам се в градината да се отприщи.Днес го похвалиха,че разбирал всичко и на мен ми стана странно,защото винаги им приказвам само на български,а и само бг телевизия гледат.
Милиса,защо толкова тъжно,
Маги,много силно те прегръщам и дано скоро да се похвалиш с хубава новина   bouquet

# 136
Маги, горе главата. Напълно разбирам как се чувсстваш в момента. Ние Поли я правихме повече от 2 години. Бях се побъркала. Все се чудех какво не е наред, при положение, че предишните пъти не сме имали никакъв проблем. Накрая реших, че годинките вече са ми много и няма да се получи. Беше ми много гадно...  И изведнъж се случи чудото - точно когато почти се бях отчаяла. по-късно установихме, че съм забременяла именно в месеца,когато най-малко съм мислила за зачеване: Гого беше в 7 клас и кандидатствше, тогава за първи път въведоха изпит под формата на тест, ходихме на пробни изпити и задачите се оказаха много трудни, седмокласникът изпадна в паника, после дойдоха истинските изпити, треперихме на два пъти, чакахме резултати, приеха го, тичахме да го записваме.... и в цялата тази суматоха дори не забелязах навреме, че ми закъснява.
Сигурна съм, че и при вас ще се получи - само се опитай да се разсееш с някакви други занимания и много скоро ще се похвалиш. Успех!
  Hug

# 137
Уф, аз съм извън Сф (до петък) и сега Иван ме сюрпризира, че, естествено, както винаги като за дълго не съм в Сф, Елица е болна...т.е. засега само повръщане. Към 18,30 се прибрал и всичко било ОК, към 19,30-20 нещо се усамотила и  се сгушила сама в един ъгъл и после повърнала два пъти супер много на фонтан...много плачела и викала, че я боли корем...много ми е гузно, кофти и притеснено! Хиляда диагнози са ми в главата...Говорих с нея по телефона, каза ми, че я боли корема. Провокирах я дали я боли ръчичкаа, главата - и тя вика - не, не...най-накрая детето ми вика: "само коремчето боли"...и една такава плаче! А аз стоя тук в някакъв хотел...Иван не може да излезе отсега нататък за никакви лекарства (сам е...)

ВаняМ, спомням си, че всички прекарахте някакъв вирус за по един ден, само с повръщане и болки...вчера яде едно карначе (стандарт "Стара планина"  Wink) - за първи път й давам нещо такова...но не може да е повръщане 24 часа след прием на кърначето newsm78 А, детегледачката казала на Иван (преди да се разбере, че е болна), че Елица изяла много солети, чипс и бисквити от децата на площадката...щото аз нали не й купувам такива неща! Ами честно да ви кажа и с това не мога да се справя - прибирам се в 18 (Елица закусва към 17,30) и излизам с Елица към 18,30 и всяко дете долу с чипс и тем подобни...ами как да я предпазя! Дори последните 2 пъти, да ви призная, се ядосах и я изведох от площадката, но вървя и си викам - сега кое е по-добре - да не яде чипс и да се разхожда сама с лудата си майка по тъпите мръсни улици или да си играе с децата и да яде чипс! Мога ли 2 часа само това да повтарям - не яж чипс - и другите майки да ме гледат като луда! Не съм максималист, бих и дала бисквита и т.н., но пък искам аз да избера какво да й дам, а не другите майки от площадката! В 20,30 обикновено вечеряме - тя като се наяде с чипс и нищо не яде. Ама те майките не са виновни - и те са си направили своя избор и дават чипс на децата си - кво ги интересува моето дете...уф, само глупости пиша!

Бай дъ уей ми стна много мило как Пролетна фея 2 години се е бориа за 4-тото си съкровище Hug

# 138
Хелън, не си луда, даже и аз не давам чипс и зърнени измишльотини, а аз съм една либерална майка. Само в краен случай, ако пътуваме за дълго и се налага децата да кротуват дълго време на задната седалка, тогава купувам слънчо или чипс. Нооо иначе сокче и бонбони за смучене и шоколад са от половин година в нашето меню. Много лошо за Еличка, дано да е бързо-преминаващият-вирус-и-нищо-по-сериозно.
Целувки на всички!

# 139
След като пропуснахме да си честитим 9-ти септември, мисля да се включа преди 11.09 просто ей-така, за цвят  Laughing След последния ми пост Елица е прекарала интересна нощ с татко си - ходили по болници, защото е продължила да повръща. Така де, теоилео, наистина е от бързо-преминаващия..., но и нищо по-сериозно, защото по същото време посред нощ и аз цъфнах с горен диспептичен (ще ме извините за мед израза, ама не върви да кажа, че повръщах 2 часа!). Та сряда прекарах в леглото цял ден Embarassed но не и в къщи - нали бях в командировка! По-добре, както съм казала, по-лошо от това да ти е болно детето има - и ти да си болен!!! Добре поне, че не бяхме заедно! Сега и двете сме ОК.

Как е протекъл днес земетръсът? Впечатления? Коментари? Аз не бях тук и нищо не съм усетила. Сеизмоложки има ли в тоз форум? Btw, ако пише само един човек във форума, той пак ли е форум или се превръща ли се в Морум? Айде поне да го докараме до към Дуорум, Триорум или нещо по-така...

Целувки и прекрасен, топъл уикенд!

# 140
Хелън, радвам се, че вече сте добре. Поли изкара нещо подобно на морето - започна с повръщане, после беше повръщане + разстройство и накрая само разстройство.  ooooh! Пет дни не яде нищо и почти не пи вода. Стопи се пред очите ми. Ужас беше. Добре, че на Еличка й е минало по-бързо.

Бай дъ уей ми стна много мило как Пролетна фея 2 години се е бориа за 4-тото си съкровище Hug

Hug Hug Hug

Опааа, то вече станало 11-ти.
Да помълчим малко в памет на жетрвите и да се помолим никога вече да няма подобни кошмари......
  Flowers Rose Flowers Rose

# 141
Здравейте момичета, след като не съм писала от 4 месеца, трябва ли да се представям наново или ме помните Mr. Green
Както и да е - незнам другите майки как се оправят, шапка им свалям , мам на мен не ми остава никакво време, та моля да ме извините  Hug
Четях ви на често, но само шпионорах Simple Smile
Да ви разкажа за нашето лято - 4 месеца циркулирахме между Сливен и Бургас, най-накрая сме вкъщи Wink
Боби от 3 дни е на ясла, за сега е добре, пу-пу. Само се моля да не боледува. Сутрин все още малко плаче, но за кратко. Направо ми иде да разцелувам лелките и госпожите от яслата, че ми гледат детето. От понеделник ще бъде от 8 до 15.00 часа, дано всичко е ок Wink
Боби си дойде, хайде до скоро Simple Smile

# 142
О-хоооо, ха честита ви ясла и на вас, Ванче! Радвам се, че не плаче и че си спокойна засега! Иначе и аз хич не се справям с работата и къщата - ето, вече я приспахме и се трупясах пред PC-то и хич и не ми се мисли, че за утре представа си нямам с какво ще съм облечена. Нямам никакви сили - не знам майките ни как са издържали...
Целувки, мацки!

# 143
  • Popovo
Добро утро

Ваня, браво на Боби, че е герой в яслата и не плаче, за разлика от моето синче.
 Не знам само той ли не може да свикне. Ходи на градина от май месец, като юли и август не е ходил, но и преди и сега плаче сутрин като нарежда: Мамо, моя те не,неикам, няма, Гого пачи мама, тати кола. (мамо, моля те не, не искам , няма, Гого плаче за мама и иска с тати с колата), плаче и когато ме види след обяд когато го взимам от там. А иначе госпожата му казва, че през деня няма проблем, спи, яде и играе с децата. Надявам се сега, когато ще ходи по редовно да е по добре, ама да видим.

# 144
Добро утро   bouquet Аз докато се натуткам да си избера картинка с кафе и Кокетка ме изпреварила-благодаря, за такива недоспали като мен, добре ми идва. М/у другото ние с нея се виждахме 1-2 пъти из Варната, но добре че е тя да ми се обади, защото аз съм мааааалко заспала по рождение и не обръщам внимание на заобикалящия ме свят  Rolling Eyes. Сама съм си достатъчна.
 МарияП, как са децата?
 Vanyivan, дано Боби няма проблем с яслата, та да си починеш малко и да се разсееш. Стискай още малко, с всеки изминал ден децата стават все по-самостоятелни и ще започнеш да се съвземаш  Peace.
 Helenblondy, добре че си ти да движиш темата. Надявам се сте добре вече, поразчистили сте си стомасите и ви е едно леееко на душата....
 ВаняМ, а вие как сте? Щом не пишеш значи нямаш проблеми, надявам се да е така.
 Бях си писала със SUNI в скайпа, Сашко също беше с някаква инфекция, ама се надявам вече да е ОК.
 При мнен нищо ново. Снощи проведох един...меко казано съсипващ разговор с баща ми и все още ми е трудно да се осъзная. Доста е тъжно като не намираш разбиране и одобрение от единствените ти близки хора, но и сам войнът е войн, нали така?
 Пускам ви малко есенни снимки, в дух с новата анкета и ви пожелавам...динамичен, прекрасен и стремителен ден-днес и в България (хахаха)!!!

# 145
Емма изпълни ми душата с тези снимки  Hug .Тук подобна красота не можеш да видиш,само грозни маслини
Кураж мила  Hug наистина е тъжно когато най-близките не те разбират,аз затова и се дистанцирах от моето семейство,по спокойно ми е,но все пак ми е мъчно.
Децата са добре,въпреки,че малкия вчера упорито се опитваше да разруши къщата,днес ще оправям пораженията  Joy
Днес пак плака като го оставих в детската градина,сякаш за 2 дена я забрави,но надявам се скоро съвсем да свикне.
koketka мерси за кафето   bouquet
Чао засега и от мен пожелания за прекрасен ден

# 146
Момичета, нашият рай свършва за известно време - Боби има сополи от днес  Sad Дано се оправи по-бързо  Praynig Иначе на яслата явно му харесва, а и като го питам, ми казва, че е хубаво. Само сутрин малко плаче.
Емма, дано се разберете с татко ти. Hug На мен лично в тежки моменти ми помага мисълта,че децата ми няма да се вечно толкова малки и след време ще мога да съм по-независима от чуждата помощ и ще имам възможност за по-свободни решения  Peace
В тази връзка искам да споделя с вас, че на мен вече много ми дотегна, нямам наистина възможност за личен живот. Нямам 5 свободни минути. Едвам успявам от време на време някой телефон да звънна. цялото ми време и сили са ангажирани с децата. Тъкмо за 4 дни вдишах малко свеж въздух, познайте как се възползвах - подредих и изчистих вкъщи...нали ни нямаше 4 месеца, беше невъзможно .А козметик, разходка по магазините, кафе с приятелки..забравих какво е това. ОПитвам се да взема мерки, но ако Боби боледува на яслата няма как да стане. Така ми е дотегнало, че ми иде да зарежа всичко и всички и да отида някъде за 5-6 дни, а ако ми хареса за повече. Все по-често ми се върти тая мисъл в главата  Rolling Eyes Иам ли други като мен или само аз съм се увъртяла така незнайно как....?

# 147
Споко, Ванче - днес реших и аз да водя малко социален живот и да отида с Иван в някой...МОЛ - ами да, това са ми вече представите за социален живот! Е, знам, че аз работя и това донякъде ме социализира, но пък ме изцежда още повече...както и да е. Та точно тръгнах аз по магазините и след първия магазин се забих във Фокс-а, т.е. отново посветих шопинг-а на Елица (има в промоция готини анцузи, долнища - за детска градина - по 10 лв)...та във втория магазин Елица се държа изключително невъзпитано, както обичам да казвам, и след втората минута се засили да бяга, удари се в краката на някаква мацка и се строполи по лице на земята...сцепи си здраво горната устничка, точно отпред Cry Няма такъв рев ви казвам! Целият МОЛ ехтеше! И няма такова кръвотечене! Глава, уста, врат, аз, тя - всичко в кръв! Хукнах към тоалетните да я мия - хората ме гледат странно - сигурно си мислеха, че коля или нещо такова...Три пъти я мия - кръв тече та не спира! Е, прибрахме се, по живо по здраво, а на мен ми се е свил един камък, че вместо в градинката съм юрнала детето да ходи по молове Embarassed Не е нужно да ви казвам как сега нищо не иска да яде и само повтаря как я боляло устничката и пие само сок със сламка. А пък яз всеки път като я погледна и ме избива на смях - устната и  30 санта напред (не знам какъв емотикон да сложа тук) и вместо да ми е тъжно ме избив ана смях. Т не знам и за мен какво ще си помислите. А Ванче, з атеб нищо не си мисля - само дето си мисля, че 5-6 дни няма хииииич да ти стигнат!

Емма - мерси за прекрасната есен!

# 148
Simple Smile Ваня, Блонди развеселихте ме с вашите истории. Ами Ваня, ако има как наистина да идеш, остави ги на някоя баба (има ли) децата и отиди да подишаш въздух. И мен често ме обземат такива състояния, ем че съм с едно само, и че работя. А докато си бях вкъщи, колкото и хубаво да беше, още към 1вата година бях леко почнала да изтрещявам.
Малката също е сополива и също я спряхме за няколко дена..
Иначе аз свиквам на новата работа, ходя си и на курса и такива неща. Не помня дали съм споменавала, че се записах на един дълъг курс по графичен дизайн, който е по програмата "Аз Мога" и безплатен (поема се от евро фондове някакви). Може да се възползвате работещи майчета, има всички професии и езици Simple Smile
Друго не се сещам, лек ден Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 07:49 от Анонимен

# 149
Добро утро момичета  Hug

Ваня,ама само 5-6 дена ли?Спокойно не си само ти  Hug Всеки ден се моля таткото да си дойде по-рано,че вече не издържам,ако знаех,че няма да го има 1г и 10м щях сериозно да се замисля за породени деца самичка в чужда държава.Добре,че взеха малкия в детската градина,че за по няколко часа на ден съм само с малката.На моменти ми идва да ги оставя да рушат къщата и да изчезна  Embarassed и после ми иде да се гръмна заради тези мисли.
Хелън дано скоро да минава  Hug След твоя разказ и аз не знам повече да ви съчуствам или да спра да се хиля представяйки си каква картинка сте.Все пак ти пожелавам да нямате повече такива инциденти

Общи условия

Активация на акаунт