- 2 189
- На пазар

и до леглото седи на гърнето 15-20мин. и се взира във филма...през цялото време мълчи.Идва една сцена в която Шарлот прави секс с някакъв банкре ,който има навика като свършва всеки път да й казва:"Шибана кучка,шибана курва"!...та така де,минава тази сцена,моя син става от гърнето идва до леглото,гледа ме в очите и ми казва:"Ибана кушка,ибана кууа"! а аз ей така
и после иди обяснявай,че не трябва да говири така.Не ме питайте как съм го накарала да спре да го казва!
Надявам се да свикне бързо и да няма проблеми 

,беше много спокоен.Да видим утре за първи път без мен как ще е.Като заначало казаха,че ще ги водим по 2-3ч и от другата седмица по цял ден (това тук означава от 7.30 до 14.30ч)Аз отвсякъде съм неподготвена и утре,вдругиден ще падне голямото пазарене
и аз да се разпиша ,че да не ме забравите
,но немисля ,че е благодарение на логопеда на който я водя ,защото те там по скоро си играят отколкото да си говорят
Че то като влезе понякога човек в спиралата, ако сам не се измъкне, май пътят е само надолу...
) песнички и стихчета.... НЕ ЗНАЧИ че е по-интелигенстно от товето,което почи не говори. Знам,че е нормално да се притесниш,но ти си се вманиачила и от там идват всичките ти проблеми,те се навързват. След като Габи чува и издава звуци,няма какво да те притеснява,нали и специалистите са ти го казали. Иначе логопедите винаги биха сложили някой лев в джоба от майка,която си мисли,че детето и има нужда от специализирана помощ. Та това е. Казвам ти всичко това от сърце и с много добри чувства. Такъв човек съм,просто до сега мълчах...и аз незнам защо. Успокой се ,мисли позитивно и всичко ще се нареди,самa ще се убедиш.
.
Хубаво е човек да мисли положително, но лично аз позитивното мислене го владея само на теория и отлично те разбирам, че никак не ти е позитивно, като не става и не става. Действително, обаче, има доста жени ( в т.ч. мама едно време), които като са се успокоили и бебето е станало. Опитай се да се фокусираш върху други аспекти от живота - работа, хоби, няма значение. Това ако наистина си направила всички изследвания. Ако не си - аз те съветвам да продължаваш да търсиш къде може да има проблем, защото ми се струва глупаво да лежиш на идеята, че като си родила едно, то със сигурност и второ ще стане. Най-вероятно наистина е психологическа пречката, ще стане, ще видиш
Подсъзнанието не знам какво може, но многото притеснения няма да помогнат със сигурност...

) И почнах вече, дано влеза в час бързо и дано всичко да е наред този път. Малката е на ясла, ежедневно стават фалове, я с пишкането, я с акането, дано лелите имат търпение. Това е около нас.
и аз същите неща бих ти написала.По никакъв повод не сравнявай Габи с моето с на Милиса или с на другите майки децата!Наистина това,че не говори не означава,че е по-глупава или изостава с развитието!

)! Чудя се на Силвия как намира време за сериали...аз все се движа и нищюо не успявам да свърша!!! Камо ли да гледам серияли докато ЕЛица ми се върти наоколо...Аз пък се връщам от СЛивен - за трети път бях в мойто си село Ичера - приказка е там...с Елица "ловихме раци", гледах,е водопада и други тем подобни прекрасни начинания! Иначе от утре съм за 5 дни out of home...дано се оправят тати и щерка!