През новата година здраве и усмивки за АПРИЛчето ще има :)

• 48 597
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
  • Popovo
Да се запиша и аз. В петък окончателно се завърнахме в къщи и поне засега няма да ходим никъде. От началото на юли до сега се прибирахме колкото до преопаковам багажа. Бяхме във Варна почти цял месец, в Албена без деца, в един много хубав спа комплекс за седмица по женски и с Гого разбира се  и накрая за десерт на лятото в Гърция.
Георги обича и морето и пясъка и вълните. Бяга по горещия пясък вика " паи,паи" ( пари) и бегом към водата. Ей да ви кажа не видях друга толкова луда майка, да тича след още по лудото си дете. Около нас хората все си бяха зарити с пясък, щото ние с Гого копаем дупки. И резултата е, че имам страшен тен.
Ваня, дано пробие само и не се налага нищо друго, но и да се наложи не се притеснявай ще мине.
Хелън, добре че си ти да раздвижиш темата   bouquet
Я се отчитайте и със снимков материал.
Ето Горго http://www.facebook.com/photo.php?pid=503924&l=77f4c0036b&id=1846561306
http://www.facebook.com/photo.php?pid=503862&l=5785623ceb&id=1846561306
http://www.facebook.com/photo.php?pid=503886&l=dd9905830e&id=1846561306
http://www.facebook.com/photo.php?pid=503927&l=2d9a9ae109&id=1846561306
http://www.facebook.com/photo.php?pid=504006&l=5e5e23c58f&id=1846561306

# 121
Ох,провокира ме едно изречение на Ваня и викам да пиша 2-3 реда за една случка на моя син от няколко семдици  Rolling Eyes
понеже вечер късно заспива....една такава около 23ч. аз лежа на леглото и гледам "Секса и града" ,а на нашия му се присра  Whistling и до леглото седи на гърнето 15-20мин. и се взира във филма...през цялото време мълчи.Идва една сцена в която Шарлот прави секс с някакъв банкре ,който има навика като свършва всеки път да й казва:"Шибана кучка,шибана курва"!...та така де,минава тази сцена,моя син става от гърнето идва до леглото,гледа ме в очите и ми казва:"Ибана кушка,ибана кууа"!   а аз ей така Shocked и той пак:"Мамо,мамо....ибана кушка,ибана кууа...чичото филма каза ибана кушка,ибана кууа" аз тука не мога да го напиша много точно ,но искам да ви кажа,че дори и да не знаете случката и ви го каже в лицето много добре ще разберете какво има предвид  ooooh! и после иди обяснявай,че не трябва да говири така.Не ме питайте как съм го накарала да спре да го казва!

Казала съм и на баща му,на баба му,дядо му,леля му да слагат по една цедка на устата,защото изобщо не ми харесва как от цял разговор той прихваща само псувнята  Whistling

Айде само толкова засега...на час по лъжичка  Wink

# 122
  • Бургас
Здравейте, отдавна не съм се отчитала, но днес е специален ден, а и обещах..., та...
Преди малко заведох Мимето на ясла, много ми беше притеснено, сега ми е тъпо. Детето не плака, влезе самичка, заигра се и дори не се обърна към мен. Надявам се, че после не е плакала, то след 2 часа ще ида да я взема де, ама явно проблемът е в мен  Blush Надявам се да свикне бързо и да няма проблеми  Praynig
Мимето все още не говори много-много, та не очаквам скоро да повтаря "лоши" думички  Laughing
Сега бягам до педито за амбулаторната карта, че и кръв и урина трябвало да се дават...  ooooh!

# 123
И аз да се похваля вчера изненадващо ми се обадиха от детската градина,че са открили още 5 места и са приели и моя разбойник,та днес сутринта се запознахме с госпожите,с другите деца и слушахме как пее дядо поп  newsm44 ,беше много спокоен.Да видим утре за първи път без мен как ще е.Като заначало казаха,че ще ги водим по 2-3ч и от другата седмица по цял ден (това тук означава от 7.30 до 14.30ч)Аз отвсякъде съм неподготвена и утре,вдругиден ще падне голямото пазарене  Laughing

# 124
Привет момичета  Hug и аз да се разпиша ,че да не ме забравите  Mr. Green Ние с Габи ще си се гледаме докато я вземат на градина ,защото нямахме никакъв шанс за ясла ,а и аз много много ненапирам да я пускам де.Иначе имаме лек напредък с говоренето казва доста повече думички  Peace  ,но немисля ,че е благодарение на логопеда на който я водя ,защото те там по скоро си играят отколкото да си говорят  Mr. Green

..........................

Лек и усмихнат ден на всички  Hug

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 14:59 от Белисима

# 125
  • Пловдив
Мила .Маги., защо ми се струва, че трябва да им теглиш по една м**** на докторите, да застанеш в поза Лотос и да излезеш от дупката (това е шега само 50%)  Grinning Че то като влезе понякога човек в спиралата, ако сам не се измъкне, май пътят е само надолу...
Не знам от колко време бебеправите (ама не може да е много дълго, предвид възрастта на Габи) - за къде си се разбързала? Нали знаеш, че основният проблем е в главата? Тук да вметна, че 2 мои приятелки чакаха бебета над 6-7 години. Прегледи, процедури, терапии - нищо. А иначе нямат сериозен гинекологичен/хормонален проблем. Взеха си час за ин витро - докато дойде и двете забременяха  Laughing
Това вместо здравейте  Laughing
Ние сме добре. Досега бяхме по почивки, уви, свършиха.

# 126
Здравейте .

Маги , стискам палци за бебеправенето.

По повод неподходящите думи - вървим онзи ден и виждаме един мъж и Коско казва на висок глас : - Ей тоя е голям пич !!! Потънах в земята от срам.

А иначе и той от няколко дни заеква на една дума . Пробва 10 пъти да я каже , на става и я сменя със синоним. Аз го отдавам на това , че му тече много бързо мисълта и се опитва да каже 100 думи наведнъж. Ще изчакам още известно време и ще го заведа на логопед.

ВаняМ . стискам палци .

# 127
...............................

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 14:59 от Белисима

# 128
Маги,да не се обидиш,ама и аз си мисля че много се впрягаш. Ако се опитваш да забременееш за първи път,разбирам много добре притесненията ти,защото и аз ги имах. Но при положения,че си заченала,износила и родила дете,незнам защо си мислиш че имаш някакъв проблем. Още повече че казваш,че сте правили 1 куп излседвания.  Казваш,че никой не може да те убеди,че ей така само от постоянното мислене,не става.  Ами аз няма да те убеждавам,стига ми да съм сигурна за себе си,че това е неоспорим факт,при положение че няма медицинско заключение.Около мен е пълно с жени,опитващи се да забременеят от доста време и едва когато се успокоят че идва заветния час за инвитро,бебето става. Моя много добра приятелка скоро се оказа бременна след 6 годишно бебеправене.  Не подценявай внушението.Незнам дали знаеш,но от внушение човек може дори да се разболее.  Книгата "Подсъзнанието може всичко" ще ти е от полза.  
Успокой се малко и насочи цялото си внимание към Габи и семейството ви. Замисляла ли си се,че тя усеща неразположението ти?Дали знаеш,че вероятно това може да е причината за неговоренето и?   Исках и друго да ти кажа от доста време,макар че съм го споменавала няколко пъти. Това че моето дете проговори на година и в момента може да те купи и продаде и знае над 6,7 ( newsm78) песнички и стихчета.... НЕ ЗНАЧИ че е по-интелигенстно от товето,което почи не говори.   Знам,че е нормално да се притесниш,но ти си се вманиачила и от там идват всичките ти проблеми,те се навързват.   След като Габи чува и издава звуци,няма какво да те притеснява,нали и специалистите са ти го казали. Иначе логопедите винаги биха сложили някой лев в джоба от майка,която си мисли,че детето и има нужда от специализирана помощ.  Та това е. Казвам ти всичко това от сърце и с много добри чувства. Такъв човек съм,просто до сега мълчах...и аз незнам защо.   Успокой се ,мисли позитивно и всичко ще се нареди,самa ще се убедиш.  Hug.

Последна редакция: пт, 03 сеп 2010, 19:31 от milisa

# 129
Маги, стискам палци скоро да стане бебчо Simple Smile Хубаво е човек да мисли положително, но лично аз позитивното мислене го владея само на теория и отлично те разбирам, че никак не ти е позитивно, като не става и не става. Действително, обаче, има доста жени ( в т.ч. мама едно време), които като са се успокоили и бебето е станало. Опитай се да се фокусираш върху други аспекти от живота - работа, хоби, няма значение. Това ако наистина си направила всички изследвания. Ако не си - аз те съветвам да продължаваш да търсиш къде може да има проблем, защото ми се струва глупаво да лежиш на идеята, че като си родила едно, то със сигурност и второ ще стане. Най-вероятно наистина е психологическа пречката, ще стане, ще видиш Simple Smile Подсъзнанието не знам какво може, но многото притеснения няма да помогнат със сигурност...
МарияП, честито за градината, много хубаво се е получило Simple Smile
Милена1976, как върви адаптацията на малката?
Сиска, много весела история, трябва цензура да налагаш Simple Smile
Аз мога да се похваля, че намерих работа по специалността Simple Smile) И почнах вече, дано влеза в час бързо и дано всичко да е наред този път. Малката е на ясла, ежедневно стават фалове, я с пишкането, я с акането, дано лелите имат търпение. Това е около нас.
Какво ще правите почивните дни?

# 130
Маги,искам да ти кажа,че и аз съм на мнението на Милиса  Peace и аз същите неща бих ти написала.По никакъв повод не сравнявай Габи с моето с на Милиса или с на другите майки децата!Наистина това,че не говори не означава,че е по-глупава или изостава с развитието!
И аз имам познато семейство,което с години не може жената да забременее понеже е под напрежение на работа,ходят на куп изследвания,тя само за това мисли и не става и не става.
Спрете за известно време с изследванията и опитите.Ако можете да си позволите идете някъде на почивка,дори и без Габи (май ще е по-добре) мислете за други неща.Аз ви стискам палци да не се открие проблем...проблема да е в твоята глава и да съумееш да го изпъдиш от там!

Лека!

# 131
...............................

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 15:08 от Белисима

# 132
  • Варна
Привет, момичета!!! Hug

Маги, няма да се повтарям с предните мами, пожелавам ти успех от все сърце и бързо бързо да ни се похвалиш с добрата новина  Peace

Ето забавените снимки и от нас:
КРЪЩЕНЕ Малвина - http://www.facebook.com/album.php?aid=22760&id=1000002823368 … &l=ae15339690
ПОЧИВКА - http://www.facebook.com/album.php?aid=22689&id=1000002823368 … &l=a72ca808b6

Ето и за тези, които нямат регистрация във фейсбук
http://picasaweb.google.bg/malvina160408/2010?authkey=Gv1sRgCP2o_4L6-rL5cA#

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 00:03 от Alokazia

# 133
Прекрасни нимки, момичета - и на Гого, и на Малвинка!!! Прекрасни сте! Мария_п-радвам се, че ще се намери място за Панайотис в детската!!! миленка - дано Мимето се адаптира бързо (е, тя си имаше подход към децата, ако си спомняш  Wink)! Чудя се на Силвия как намира време за сериали...аз все се движа и нищюо не успявам да свърша!!! Камо ли да гледам серияли докато ЕЛица ми се върти наоколо...Аз пък се връщам от СЛивен - за трети път бях в мойто си село Ичера - приказка е там...с Елица "ловихме раци", гледах,е водопада и други тем подобни прекрасни начинания! Иначе от утре съм за 5 дни out of home...дано се оправят тати и щерка!
Маги - от все сърце ти стискам палци, мила!

Целууууууууууууувки и един поздрав, който въртят в момента по VH:

http://www.youtube.com/watch?v=1Jh4aGQBUZM

# 134
Чудесни снимки  Hug.
Ние сме на ясли от днес  Cry...

Общи условия

Активация на акаунт