През новата година здраве и усмивки за АПРИЛчето ще има :)

• 48 593
  • 722
  •   1
Отговори
# 105
Ваня, Честит Ден Рожден!

Здраве и късмет, много трепетни мигове и усмивки, и много любими хора и приятели, с които да ги споделиш!

Голяяяяямо мъртвило в темата, приемам че всички са по морета и балкани Mr. Green
[b]Лурдес[/b], напълно ми е познато усещането за по-малките трепети при втората бременност Embarassed Може би защото твърде скоро ми се случи, първото бебе не беше пораснало още...От една страна е хубаво, защото доста по-спокойно минава, но от друга - като че ли й отдавах по-малко значение от първата Mr. Green Като се роди бебешора обаче - всичко се променя. Опитвай се да отделиш време да се наслаждаваш сама на бременността както и първия път - тя няма да се повтори...

Милена, стискам палци за бързо оздравяване на половинката!

# 106
  • Стара Загора
Добро утро Hug

Наистина голяма пустош в темата Naughty
Сега се сетих за Емма, как ли пътуваха със Сумото. Те сигурно тр да се връщат вече, аз кога се сегих ooooh!
При нас нищо интересно, стоим вкъщи. Поли изкара набързо някакъв вирус, на дребния му избиха 2 зъба, гледаме Играта на играчките по 100пъти на ден и ей такива работи...
Чакам с нетърпение понеделник и на мореееее Mr. Green

Лурдес, и при мен беше така с втората бременност. Някакси много бързо и неусетно мина и наистина без излишното втелясане от първия път Simple Smile
Сега и с малкия е така. Много бързо минава времето и сякаш не го усетих кога порастна. Странното е обаче, че той почти ще проходи вече, а аз съм с вътрешното усещане, че е още малко бебе, дощато Поли си я усещам като по-голяма. Май затова вторите деца са малко по-глезенки Laughing

# 107
Хелоу!!! Аз се вясвам за един ден и от утре съм на море...иначе и аз, като видях снимките на ЛаситУ, отскочих до Хърватско...тези езера...прекрасни са, наистина - нереално красиви - и снимките на Ласи са по-красиви от моите! Целуууувки - след седмици ще ви прочета!

# 108
  • Варна
Момичета, извинявайте че нахлувам в темата ви!

Честит рожден ден, Alokazia! Най-искрени пожелания за здраве и сили, за топлота и доброта - дарявани и получавани, за дни изпълнени с усмивки и веселие, за много сбъднати мечти! Само положителни емоции и много да те радва малкото човече! Целувки от нас с Роди!

# 109
ОФФФФФФФ!!!! ОФ БЕ!!!!
 Ч.Р.Д. на рожденниците-здраве и повече весели и приятни моменти в живота.   bouquet
 Аз съм в такова минорно, ама минорно настроение, че ми иде да си прережа сама гръкляна.....върнахме се от балкана. Ужас! Чувставм се както едно време като се прибирах след поредния летен лагер. Все едно света е свършил, едно такова ми е пусто и празно....Излишно е да казвам колко хубаво беше, за първи път ходя на почивка не на хотел и смея да кажа, че ще повторя без да се замисля. Къщата беше страхотна, имаше повече неща, отколкото аз имам в къщи, децата играха, играха, играха.....дишаха, дишаха...че нали за това сме ги завели уж-да дишат. Тишина и спокойствие-комар да бръмне се чува. еееххххххх
 Тео (и лео)-сега се оттърва, ама ти записах номера-няма оттърване  Rolling Eyes
 Лорелай, радвам се че писа. Повода е без значение.

# 110
  • Варна
Привет! Peace

Благомира, Дидка82 много ви благодаря за поздравите за РД ми ден!!!  Hug Hug Hug

Понеже чак днес имам вече достъп до нет, ви черпя всички от сърце по този повод!!!

Днес се прибрахме при бабите в Никопол, изкарахме много добре една седмица на Чифлика. Ината направо пощуря в басейните, голяма радост, голямо скачане, едвам я вадехме от водата. Вчера й направихме и кръщене в Троянския манастир. Всичко мина много добре, тя се държа много по-добре от очакваното, плака малко, но всичко в границите на нормалното. Много съм доволна от ритуала, всичко беше добре. Снимки ще кача при първа възможност.

Бай за сега  Heart Eyes

# 111
Привет и честит рожден ден на Биска за огромни патерици.
То и ние до скоро бяхме на море, аз май се разболях междувременно, добре пое, че малкият е здрав.

Емма, какво са ти потънали гемиите, детето се е надишало на хубав въздух, починали сте си, събрали сте нови сили за есента и зимата... Hug

Не знам за вас, но аз чакам есента с нетърпение, любимият ми сезон е, толкова е красиво, пъстро, свежо, понякога мъгливо.. Та чакам си я  Mr. Green

# 112
Много сте изписали бе, мацки...тююююю, не може да ви изчете човек!!! Явно добре си прекарвате лятото, та не пишете - ама край вече, няма!!! Свърши! Айде на ПС-ата за отчети...
Ние след Хърватско бяхме на море в Тасос с Елица. Бяхме там и когато беше на 4 месеца Wink ...Днес 1 час преди да си тръгнем от плажа директно към БГ един камък падна върху задното ни стъкло и го направи на сол Simple Smile)) Но дюшечето от кошарата на Елица свърши добре работа...Смешното е, че всеки ден като ходихме на плаж молих Иван да паркира до планината (под една скала, да избегнем гръцката жега на сянка), а той ми обясняваше, че може някой камък да падне върху колата ooooh! И паркираше насред полето ooooh! И аз истерясвах - абе, кви глупости говориш, 100 спрени коли до таз скала, няма на нашта кола точно сега камък да падне ooooh! И след 2-3 дни разправии той се предаде...

И сега ми се е втълпила една мисъл в главата - дали пък няма мой Иван някакъв талант, дарба тоест - power of mind и някви такива...как да му втълпя сега, че иска второ дете, например! Олеее, мацки - като ми закъсня на това море - за втори път през живота ми! (след пърия родих!) - и бях толкова щастлива цели 2 дни!!! Ама много! И дойде, мерзавеца му с мерзавец!!!

Та така - от утре съм на работа! Приказка просто!!!

Емма - помажори ли ти се малко настроението или все така минорно го раздаваш?

Айде целувки на всички!

# 113
Здравейте, мили дами!
От мен - нищо ново Laughing вече цели 24 часа! Днес бях на работа първи ден и се чувствах прекрасно  Wink

Дали някой ще ме помисли за луда, ако всяка вечер след 00,00 часа слагам по един самотен пост тук? newsm78

Целувки и прекрасна нощ на всички!

# 114
  • Стара Загора
Добро утро

Хелън, удрям едно рамо, да не си сама Hug

Ние в неделя се върнахме от морето. Като цяло много добре изкарахме. Малките много се радваха на морето и на "вайните" Mr. Green Голямо киснене и ровене в пясъка, а дребния буквално заспиваше в пояса като го вкараме във водата.
Вчера като за последно ги оставихме на баба им и ходихме с Ицо до София. Голям кеф ви казвам, и така ми се приработииии вече ooooh! Ще устискам още малко до пролетта де Mr. Green

Хубав ден на всички!
Мен ме чакат камари дрехи за пране и гладене и за съжаление няма кой друг да ги оправи:crazy:

# 115
Хелън,я и аз да ударя едно рамо  Laughing
Едно кафенце за добро утро

При нас нищо ново,бягам като замаяна след дватата да са ми живи и здрави ама разногледа ме правят  Joy

Последна редакция: вт, 31 авг 2010, 10:08 от мария п

# 116
Здравейте и от мен  Hug

Ще се оправдавам, ама.... Embarassed нали сме без деца от месец вече и няма общо взето за какво да се отчитам.
Раздаваме го ергени, обикаляме насам - натам, не че ни е лошо, но после ще ми дойде малко нанагорно да свиквам и с работа и с деца  Crazy Пък и честно казано вече много ми липсват дребосъците  Sad

Лек и усмихнат ден, напук на лошото време!

# 117
Бонжур и от мен!

Тифани - блазе ви! Насладете се на свободата и за нас!
Хелън, ние си те знаем колко си луда, за по-луда едва ли ще те вземем Laughing Laughing Дай и някоя фотография на русокосата сирена как излиза от тасоските вълни - стига само страхотии ни разказва за камъндаци разни. За другото - трябва ли ти на баир лозе, питам аз? Mr. Green

Муси, бая време се чудих каква значи "вайните" - ама се сетих hahaha Блазе ви- щом до тях сте стигнали - ние спазваме дистанция не по-малко от 2 метра от най - близката вълна Blush Не ни кефят нещо....

Вчера получих оплакване от яслата, че Ема казала "ебаси" hahaha, след което всичкото бебешор заподскачало и крещяло въпросната дума 2 часа. Сега внимаваме повече какво говорим пред нея, въпреки, че може да го е чула откъде ли не.

Поздрави на всички и да се явят на отчет всички отсъстващи - да не се наказваме!

# 118
  • София
Пу за мен  Heart Eyes

Онзи ден се върнахме от моренце. Прекарахме си чудесно. Косьо обожава морето, вълните, всичко....

Относно неподходящите фрази - на него около седмица редовна реплика му беше "Ще ти счупа главата"  hahaha Какво ли са сии мислели хората за нас  hahaha

Уф, имам голямо гайле - някаква киста ли е, фистула ли е, не знам, ама му е набрала на дупето. Боли го...А е дълбока, гной не се вижда, само се напипва голямо твърдо топче  Tired Водих го при Джи Пи-то, каза да му правя постоянни компреси с Ихтиол, дано пробие само, че иначе....рязане... Помня, че Макси на Ласи претърпя подобна интервенция на съвсем крехка възраст. Ох, дано не се наложи да стигаме до там  Praynig

И друго - от около седмица Косьо започна да заеква. Много странно - не може да каже първата дума и повтаря, повтаря...Като я прескочи, си говори като хората нататък. Пед-ката каза да се правим, че не забелязваме.  newsm78

Айде, заслужих си ненаказанието  Peace

# 119
Ванче, точно на нашия случай ми прилича. И нашта докторица препоръча да го мажем, но ние все пак отидохме на детски хирург. И там като чуха - щяха да ни претрепят. И нашия близък приятел - детски хирург и тези при които водихме Макса, бяха категорични, че не се маже с нищо, още по-малко пък с Ихтиол. Препоръчаха инцизията, защото така огнището се елиминира изцяло. Иначе опасността е от разпространение на инфекцията.
Казвам го не за да те плаша, а за да те мотивирам да идете до Пирогов за консултация с детски хирург. Ако препоръчат инцизия - нЕма страшно. Работата е за около 2 минути - буквално, не слагат дори и конец - зараства си раничката от самосебе си - до другия ден се беше затворила. Не е страшно хич, просто не чакайте!!!

Общи условия

Активация на акаунт