През новата година здраве и усмивки за АПРИЛчето ще има :)

• 47 959
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
Ласи, чудни снимки! Много красиво там, трябва да се посети това място. Simple Smile

Никито, ние след 2-3 седмично обучение успяхме да махнем нацяло дневния памперс, плюс и следобедното спане си спи с гащи. Само нощно време слагам памперс, въпреки че не пие мляко като преди, но пак преди заспиване изпива към 100-150 мл. Сутрин не е мокър особено, но не се наемам все още да сменям чаршафи по нощите. ooooh! Твойта  пие ли водичка нощно време?

А като чета в Бг какви са жеги, леле милички направо ужас! #Crazy То верно, че тука есента дойде вече де. Whistling Close

# 91
М даааа....Ласината дестинация и на мен много,ама много ми допадна така на фотоси,то голяма красота,а като си представя 3-4 дни само с мъжа без деца Grinning Идилия!
Ники,от седмица насам спи и нощем без памперс.Не се е напишквал досега,ама той не пие нищо ей така за лека нощ.Вече изобщо не ползва памперси.Най-накрая!
Лурдес,представи си Т на водата е 30-31гр. ooooh! Вчера бяхме на плаж (без дете) и водата беше чай и супер чиста.Малко прекалих с печенето,защото сякаш слънчасах и както съм още болнава... Whistling днес на работа бях с Т.
При вас верно много студено.Имам инфо от Лондон...само дъждове и Т 15-20гр.
Кажи как върви бременността,нищо не казваш Crossing Arms

Хайде елате с мен във Варна,местност Фичоза Wink
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs305.snc4/40611_137 … 653_5726510_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs145.ash2/40611_137 … 655_7894361_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs305.snc4/40611_137 … 656_3871419_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs360.snc4/44300_137 … 657_5425124_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs160.ash2/41348_137 … 667_1872261_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs395.snc4/45824_137 … 644_2971068_n.jpg

Последна редакция: пн, 16 авг 2010, 21:22 от *Сиска*

# 92
 newsm45 Сиска,ако знаеш само къде ме върна,така ме тресе носталгията вече.Спомням си и за един друг плаж,мисля в месноста Паша дере,същата красота.То и тук плажа прилича на карибски,ама.... не е мочта любима Варна (или за плаж в околностите)  Heart Eyes
На моя синковец му махнах памперса от раз преди 4-5 мес.В началото имаше някой друг гаф докато спи,но под чаршафчето слагам по една еднократна подложка която по принцип я дават да слагаш детенце да легне на нея докато сменяш памперса,не знам как се казва точно (change mat на англ).Като заспят един път към 8-9ч не се будят до сутринта,няма мляко,сокчета,водичка и сигурно затова се получиха по-лесно нещата,търпение  Hug

# 93
Привет и от мен! Със закъснение, малко, ама стари хора сме вече- честит имен ден на всички Марии и Марийченца! Да сте благословени и здрави!
Ние сме живо-здарво- Софка е на ясла, почивката на морето я отлагаме за януари. Софи един месец ходи и на местната ромска ясла, докато нейната беше в отпуск, ама не научи втори чужда език. За тревогите с памперса, аз пък изцяло подкрепям Ласи. Над първото дете извърших геноцид, с цел ранно приучаване, но сега виждам със Софи, че е било напразно. Аз лично бих върнала памперса, ако Софка пак започне да отказва да ходи на гърне. Историята не познава случай, в който здарво дете на 3-4 години да предпочита памперс, тоест- до 3 години все ще се научи. Лесно ми е да го кажа, тъй като тя вече се научи- нооо преди това имаше един дълъг период, в който съзнателно отказавше да върши каквото и да е на гърне. Даже след инцидент сама си се караше- "Защо нацапа гащите?", от което ми ставаше ясно, че го прави съвсем съзнателно и нарочно. Аз обаче за седмица-две я оставих напълно на спокойствие, с памперс и когато после го махнах нямах никакъв проблем- все едно цял живот само на гърне е ходила.
Гледах снимки- Сиска, Ласи  Hug Радвам се много и на успехите на малките наследници!!!!
На Ема, ако все още не е тръгнала към Балкана пращам телефон на лични!

# 94
Лурдес, да, Дари пие много вода  - не ляга без една две неразливни чаши с вода, а понякога реве , че са свършили да й доливам. Ама мен ми се иска поне за следобедния сън да го махна памперса, но да видим. дано в яслата да им казва на лелите, че й се ходи и те да я слагат..
А ти наистина, не казваш как върви бремеността ти? Избра ли си име вече?
Ласи, аз отдавна съм се наточила на тея езера да ходя да ги видя Simple Smile Изглежда приказно.
Сиска, сега като бях по морето, направихме няколко плажа на камчийските пясъци - между Камчия и Шкорпиловци- все си мисля, че няма начин това да не е любимото място на варненци, или се бъркам? просто е страхотно там!

# 95
Сис, Никито, да чукна на дърво, добре върви всичко, бебчо си е ОК. Ама втората бременност си е втора, на мен лично ми е по-малко трепетна от първата. Mr. Green Не че не ми е мило, естествено че ми е много сладко Heart Eyes, ама определено далеч не се вталясвам като първия път. Wink
Името - нищо и нищо, таткото си държи на едно име, което не ми харесва особено, не съм съгласна с него, а всички други мои предложения пък не ги одобрява!  Twisted Evil В крайна сметка - имаме вариант да е на него, какво пък, носи му името, ама то си е друг човек това. Мъжът ми е Калоян, а по принцип това ми е любимото мъжко име.  Mr. Green С две думи - лудницата е пълна, а времето минава и направо не знам... ooooh!

Бъъъързам да се поправя - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ВаняМ!! Да си жива и здрава, и мнооого щастлива!! И да те слушат децата и мнооого да те радват!   bouquet Hug newsm59  Gift

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 17:27 от Лурдес

# 96
Честит рожден ден , ВаняМ !!  Да си жива и здрава , много щастлива и обичана !!

При нас лудницата е пълна. Мъжа ми е в болница от понеделник - бронхопневмония. Айде чао от мен , че нямам време за нищо , само влязох да честитя на Ваня. Целувки  Hug Hug

# 97
Cow, стига слухтя само, няма да ти падне нещо ако напишеш нещо-за предпочитане е да мрънкаш и да се оплакваш-от детето, от мъжа ти, от времето, от глобалното затопляне, от глобалното застудяване.....няма значение, фатката е да мрънкаш да си в тон с околните Simple Smile
П:С: Ей, дорде го напиша и тя изчезна

Мрън, мрън! Тук съм, ама много набързо влизам, чета и излизам. Мислех, че съм по терлици, ама ей, на имало кой да чуе! Гледам да не ви изпусна кой какво прави, как са децата...Ние бяхме на море през юни, после при баба в Казанлък /имише май и други казанлъчанки/, а преди два дена се върнахме от Велинград. Лилито е добре, без памперс, но с биба за заспиване.  passifier Нямах проблем с махането на памперса, бързо стана, само два три пъти се напика и два пъти се наака в гащите и това е. Аз в понеделник съм на работа след 20-дневна отпуска и тук вече мога да мрънкам - не ми се работиииии #Silly smile3515 smile3507 bash cry  comp03  comp03  comp03, предпочитам да си стоя в къщи newsm75 newsm79 1ironing wash hang 1dishes knit newsm71
Хаде чао засега!!!

# 98
Честит рожден ден на ВаняМ!  Много здраве ти желая и да те слушкат вкъщи!

Кау (енд чикън), привет!!! И аз така-- все набързо.

# 99
  • Някъде на път....
Честит рожден ден на ВаняМ!   bouquet

# 100
  • София
Сърдечно ви благодаря, момичета!
Пийте по едно за мое здраве!

# 101
ВаняМ,честит рожден ден.Да си жива,здрава и много обичана

# 102
Ванче, да си жива и здрава най-вече ти пожелавам !
ЧРД!!!! 

bouquet  bouquet  bouquet

# 103
  • Варна
Честито, Ваня! От всичко хубаво  по много ти желая! Наздраве! Hug Grinning

# 104
  • Стара Загора
ЧРД Ваня! Да си жива и здрава и много щастлива!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт