Нови попълнения в нашия отбор АПРИЛ 2008:

сега пращам мъжо за такива свещички 
мен и този месец не ме огря
вече направо съм се сринала

. Скоро прочетох във форума че имало голям ефект за сваляне на Т като се сложат резенчета лимон на стъпалцата и се обуят чорапки . Скоро го прочетох и не съм го използвала, но няколко майки споделиха че имало поразителен ефект.
. Скоро прочетох във форума че имало голям ефект за сваляне на Т като се сложат резенчета лимон на стъпалцата и се обуят чорапки . Скоро го прочетох и не съм го използвала, но няколко майки споделиха че имало поразителен ефект.
Това с резаните лимон мога да го пробвам
Това с резаните лимон мога да го пробвам

Аман от болести, вируси, кашлици и сополи 
А вчера бяхме при докторката за Поли и се пукам от яд, че не поисках да го преслуша и него. Аз се бях успокоила,
За Поли, хич не ми се приказва, снощи и тя ми вдига по среднощите едни температури. Иначе от прегледа вчера имаше ново 10 - трета сливица, иначе гърдите и гърлото бяха ОК.
Не знам и аз какво да правя... ей този път, като се е започнало от началото на юни, та до сега, и не могат да се оправят напълно, само сме с някакви периоди на подобрение и после пак влошаване, ту единия, ту другия 

Препоръчани теми