. Аз се разписах за Менделеевата таблица да не остане зян 

постоянно се напикава и се на...а
И съм почти сигурна, че го прави нарочно... та се чудя какво да я правя... първите пъти пробвах да обяснявам, после я оставих да походи с мокри гащи, накрая си и поиспуснах нервите...та сега я умувам. Ама ще я видя утре на какъв дамар ще е та тогава ще решавам

. Ако не ни мине котка път,там смееееее
от 20.
. че ако отида при мойта докторка,пак ще каже,че за кърмачки лекарства няма и да го отбивам,иначе....
. Та се надявам ако е било нещо вирусно,да пропусне Нико,че не ми се е разболявал от вефруари
. направо незнам какво снаражение да взема за морето. С тоя вирус как да се боря ако ни настигне? Хомеопатични?? Какви са симптомите?
,кога ще станеш голям и да правиш пиш и ако на гърнето,като кака и да ти казваме браво..." Ей такива неща си бръщолевя аз при подобни ситуации и повярвай ми при нас винаги има ефект. Нали психоложка си падам,та четох скоро една книга в която се казваше,че каквото и да искаме детето да направи,трябва първо да му внушим,че това е негово решение и всичко става толквоа лесно. Успех и много цунки и на двамата.
Ще видим...
Снощи при поредната локва ми викаше "Пак ли се напика?" и ме чака аз да я питам същото, че да ми каже да. Та си мисля, че мн добре осънава какво прави. Иначе гърне не ползва, ходи на голямото, качва се сама, държи се сама, сама си пуща водата... голям ентусиазъм беше, поне в началото 
. Та освен обичайните илачи педито ми изписа по телефона и един сироп Суметролин, и ми каза стриктна диета. Убедих, се че наистина стриктната диета е най-доброто лечение в този случай. Сега Дари малко по малко започва да яде и други храни, и с такова удоволствие си хапва
, все едно за първи път ги опитва, измъчи се детето с тези солети, бисквити, картофи и ориз. И така, това е от нас.
А пък на мен много ми трябва, за да си препиша цифри от нея, които съм забравила да си напиша и на друго място
Моля ви помагайте ми 

Бъди жива и здрава!

Утре мисля да я изпращам на ясла.
Най-смешно е с "ям" и "ядох" - не може да ги оправи и казва "дея" - в различните вариации става "деях", че и "Идея" даже
Оня ден ме спука от смях, яде праскова и ми казва "Мамо, махни ми костЯлката, да можа да я Идея" 

.
.Ама така е,мама като има нов апарат и само снимки прави. Та, Нико използва род и число в повечето случай без грешка. Разбирасе има и думи които другите не разбират,но са значително малко. Иначе ние се стараем да говорим сравнително правилен български език,макар,че е неизбежно понякога употребяването на разговорната форма. Иначе както Муси казва за Поли,така и Нико често казва например " Ники ще Идеа това"
. Много ми е смешен.
. Малко кофти,че в манастира е абсолютно забранено снимането,макар,че имаше и хора които не обръщаха внимание на многото забранителни табели. Добре поне че разрешиха да се снима на самата церемония.Препоръчани теми