Е няма такова чудо. Големи парчета асфалт се носеха във водата която се стичаше, дърветата както казваш се бяха превили на две, имаше изпочупени клони по пътя. И след случая пред мола миналата седмица ( минавахме от там точно в него момент) изпитвах панически ужас, някое дърво да не се стовари отгоре ни, че и децата бяха с нас.
Ми така, оплаках се- никакъв изглед за почивка.
).Предната ще я изчитам малко по малко.Гледам повечето от вас са по морето или вече са били-еех,живот си живеете!Пожелавам на всички болни дечица веднага да оздравяват!Ние,да чукна на дърво,не сме от тях.Калина расте и се променя с всеки изминал ден,но това и вие със сигурност го виждате при вашите дечица.
Махнахме количката още зимата, преди Коледа, понякога се уморява, ама спираме да почиваме и тн.Другото е, че се отбихме се преди 3 седмици и малко, махнахме памперса учудващо бързо за 24 часа. Сега даже се случва през ноща да не пишка а направо сутринта голямо пиш
Аз чак не повярвах как стана. На вън не иска да я държа, сама кляка и си върши работата- овенска му работа
Оставила съм я вече 2ра седмица в Стз при бабите и аз тук релаксирам, спя, гледам филми и се излежавам, не че нямам да чистя и подреждам 
: )
. Аз се разписах за Менделеевата таблица да не остане зян
, аз морето го режа на парченца и в торбички във фризера, идеално е за студените зимни вечери с червено вино обаче 
две години и половина...меко казано се чувставм като в небрано лозе.
Искааааам паааааак
Цял ден само там ми е акъла

Препоръчани теми