През новата година здраве и усмивки за АПРИЛчето ще има :)

• 47 940
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
  • In someone's dreams
Здравейте мили мои Simple Smile
Заповядайте на сладка тортичка и сандвичи по случай остаряването ми ... опс помъдряването ми с още една година

# 646
  • София
Гледам и не вярвам на очите си  Shocked Това нашата тема ли е? Леле, колко за четене се е събрало! Браво, браво! И все така да я караме !

Милени, вярно че беше рожденничка днес... Откак махнаха рожденниците от челото на форума, вече няма как да се информираме лесно за тия работи. Така че  - рожденниците да не чакат, а направо да разгъват софрите ако искат поздрави да получават Simple Smile

Да си жива и здрава, Милени! Още дълги години пияна от любов да ходиш!

Иначе при нас нищо ново. Косьо ми е много сладък - бърборко-философ Simple Smile Оставила съм го на пълен самотек - спи когато той иска, яде когато той иска, играе на каквото той иска. Много обича да гледа филмчета и да ги разказва.
Но най-много обича да се гушка  Heart Eyes И аз постоянно се възползвам от това.

На куклен театър не съм го водила, но в градината често имат. Харесва му Simple Smile

Аз таман щях да питам, и Нана ми отговори, че имало и други срамежливковци Simple Smile На моя Косьо му трябват около 20-30 мин да се адаптира в нова среда, сред нови хора. И като казвам "нови" имам предвид и такива, които познава, но не е виждал отдавна.

# 647
  • Разпиляна във въображението
Милени, честит рожден ден! Да си жива и здрава!

# 648
  • Варна
Milenni Честит рожден ден! Много здраве, късмет и любов ти желая!  bouquet

Ето и от нас малко по актуалните теми:

Приспиването при Невена страда от пълна липса на дисциплина. Вярно, заспива сравнително бързо, но винаги трябва да съм до нея.

На куклен театър не съм я водила, но скоро ще поправим този културен пропуск.  Peace

Играе предимно на "мъжки" игри - колички, бакугани и пр. В яслата е в момчешката банда, постоянно получавам оплаквания от госпожите къде се качила, как бягала и прочие. Едната госпожа изрично подчертава, че "от момче мога да го очаквам, ама тя нали е момиче...". Напоследък любимата игра е на "продавачка" - нареждаме всички продукти и играчки, взимаме банкнотите от Монопол и се започва едно пазарене.  Grinning

За рожденния ден мисля да й вземем тротинетка и лекарски комплект. Невена каза,че иска кола, най-вероятно ще получи количка с кукла.

# 649
Привет-мривет в този бррррр студен ден ( както в събота беше 20 градуса и ето ти сега пак зима  Rolling Eyes)

Честит рожден ден на патерица на Милени  - бъди жива и здрава, много обичана и обичаща   bouquet

Вие хубаво обяснявате за заспиването, а имате ли проблемни поспаланковци. Ей честно ви казвам всяка сутрин се става с рев, никакво съдействие за обличане или хранене, много му се спи на горкия. Не знам имам ли и 5 дни, в които съм отишла точно на време за работа  Laughing Хем си ляга навреме, а пак сутрин се врътва на другата страна и заявява категорично, че няма да става.  Stop

Мислех си да ви питам, какви филмчета обичат да гледат вашите деца? До скоро бяхме фенове на Шрек, трета част. За един месец не помня колко пъти сме го гледали вече, всички реплики от филма се знаят на изуст.
Сега на мода е Мечо пух ( кратките серии с детективите), както и Клубът на Мики Маус.
Пробвах нещо друго да пробутам,че голяма зарибявка, ама не иска бе!  Mr. Green

А, и друго си мислех, Емма, не се крий, ами спретни една анкета да гласуваме, че изборите са далече, пък много ми се упражнява правото на вот Simple Smile

# 650
Милени да си жива и здрава!   bouquet /на патерица/

Жанче за филмчетата, нашата е голяма киноманиячка  Mr. Green Последно много харесва Рапунцел, особенно коня Макс, двете отначало се хилихме със сълзи на тоя кон, много е готин. Иначе обича "Немо", "Играта на играчките" и трите части ги знае на изуст, имаме всички кукли у нас -Баз, Уди, Джеси, Булсай, Лацо...абе чудо. Обича да гледа и за дедективите и Мики Маус Simple Smile Пробвах да и пускам Снежанка ама я дострашава и ми казва да го махам  newsm78  Имам едни руски филмчета- анимационни от 70-а година, в тях е влюбена /ама то и анимацията и приказките са толкова красиви/. Пускала съм и Буратино Simple Smile

Последната и мания в игрите е Доминото, ама от онези с животните Simple Smile Айде бягам че ме вика...За заспиването събужда се нормално, понякога я мързи и я оставям да се излежава, ама ние не ходим още на детска, така че е различно  Hug

# 651
OOOO Тудълс Simple Smile
Как сте мили дружки,не мога да ви изчета два дена.
Милени ЧРД душата,и както Ласи беше пожелала един път(от тогава ми е любимото пожелание) Обичана,събличана и много опаричена Simple Smile))
Да взема и аз да се впиша по разискваните теми:
Памперса сме го махнали на половина,т.е. спи през нощта с него,обаче някой път ме буди че и се ходи до тоалетната,друг път е сух,трети път е мокър,ама така като гледам е на път да си го махне сама,така че не я пришпорвам ваобще.
За грипа-тя и баща и го изкараха ,аз не съм,Калина беше с температура и повръщане 3 дни нон стоп,бях се видяла в чудо,ама мина.
За приспиването-когато е уморена заспива от раз без нищо,обаче в повечето пъти се гушкаме,говорим си за детската,за децата,какво е учила ,какво са яли и тн.през другото време не ми отговаря на тия въпроси,обаче като си легнем вечер е готова.Някой път вися с часове,докато полудея и дето вика Мирка нищо не мога да направя освен да заспя преди нея,с четенето на книжки не се получава ,защото иска тя да ми чете,и ми дърпа книгата,иначе не ги къса,пише по тях,рисува...
За филмчетата мога да говоря многоооооо,незнам кое не сме гледали,първо беше Барби и трите мускетарки,научихме им всички реплики,тя ми го разказваше предварително,после беше Ариел,после Лукчо,мечо пух,Барби във всички вариациии ,Снежанка,пепеляшка,Ну пагади,Роботите,и сега сме на Играта на играчките и Том и Джери.
За говоренето-пговори многоговори много,всъщност говори много от както тръгна на ясла,а сега още повече от както е на  градина.Не казва всички думи правилно,ама колкото толкова за момента,поправям я разбира се.Примерно на телевизор казва тизъл,и на компютъра –титъл.За „р” пак го слага където си иска,на „добре” го казва,на други думи не иска например.Пита много,всичко,и всичко трябва да се случи на момента,ако и кажа че някой има рожден ден и тя твърди че и нейния е сега и сега ще бъде и толкоз.Ние я преместихме от яслата в градината и спря да плаче,незнам дали съм ви казала,до последно в яслата плачеше,последния и ден лелките и бяха наговорили едни чудни неща,че вече нямала да си бъде с приятелчетата,че никой не познавала там и тн и първия ден в градината му дръпна такъв рев ,че чак трепереше,Но сега ме целува,обръща се и ми маха,влиза с такава усмивка, че чак е неестествено  Но пък разбира се в групата са големи щурчовци и е станала много палава,не слуша хич,прави каквото иска,отговаря ни съвсем на място и почти винаги,и такива рога е изпънала напред,че нищо не можеш да и кажеш.
И последно за Рождения ден още нищо не съм измислила и незнам какво,та тя има всичко егати,вече наистина се чудя какво да и купувам,давайте идеи.
Туй то от мен за сега.Дълго и отегчително 
Миска Муска микииии Маус ))))

# 652
Милени,да си жива и здрава   bouquet Това пожелание на Ласи и аз много го уважавам Wink

Моя сега е на Том и Джери ( на компа) то не му и остава много време на детето да гледа филмчета.Тия страшните по CN избягвам да му ги пускам... Rolling Eyes според мен са за по-големи деца,много боища много нещо.Имало е случаи в които ако гледа нещо такова вечер после се буди с писъци и сънува кошмари.Съобразяваме се като цяло какво гледаме по тв-то преди лягане.
И ние вечер се приспиваме заедно или ако мен ме няма с баба му е същата история.Не е от най-ранобудните и поради тази причина никога не съм го водила за закуска в яслата.Става към 8 и 30 и в 9 и нещо го водя.Няма някаква слабост към определени и играчки или игри.Сега е на вълна колекциониране на малки,метални колички.Има всякакви цветове от тях.Наражда ги по дължината на цялата стая и това  му бил паркинга  Grinning Обича вечер,преди лягане да му четем книжки и само с 1 не се задоволява.
 За Коледа му подарихме магнитна дъска с букви на кирилица и сега ги учим.Той го знае повечето,а също и на кого е тази буквичка.Обича да му рисуваме разни коли,камиони и автобуси,а той само нарежда кой да сложим за шофьор (в повечето случаи аз карам камионите и автобусите Mr. Green )
За рождения му ден не сме мислили още...нито дали и къде ще го празнуваме,с кого..още по-малко какво ще му подарим  Rolling Eyes

Сега се сетих,че Дани е много захласнат по техниката...всякаква техника.Фото апарати,телефони,компютри,двд-та и т.н. Все нещо човърка и поправя.Обича да снима.Може подаръка му да е нещо в тази насока  newsm78

# 653
Една готина песничка (поздрав за Милени)  Wink

http://vbox7.com/play:8a86f3c3

Обожавам го тоз Енрике  Blush

# 654
Сега е на вълна колекциониране на малки,метални колички.Има всякакви цветове от тях.Наражда ги по дължината на цялата стая и това  му бил паркинга  Grinning Обича вечер,преди лягане да му четем книжки и само с 1 не се задоволява.
 За Коледа му подарихме магнитна дъска с букви на кирилица и сега ги учим.Той го знае повечето,а също и на кого е тази буквичка.Обича да му рисуваме разни коли,камиони и автобуси,а той само нарежда кой да сложим за шофьор (в повечето случаи аз карам камионите и автобусите Mr. Green )
За рождения му ден не сме мислили още...нито дали и къде ще го празнуваме,с кого..още по-малко какво ще му подарим  Rolling Eyes

Сега се сетих,че Дани е много захласнат по техниката...всякаква техника.Фото апарати,телефони,компютри,двд-та и т.н. Все нещо човърка и поправя.Обича да снима.Може подаръка му да е нещо в тази насока  newsm78

# 655
  • In someone's dreams
 Grinning

Благодаря момичета за пожеланията! Сиска  Wink

Любим филм на моето хлапе - твърдо Мързелград. Свалила съм 11 серийки, които се гледат нон-стоп, знаят се наизуст .... но няма омръзване. В момента му записвам още 3 на диск, обаче е голямо спокойствие така - каквото кажа се изпълнява на секундата, защото иначе 'мама ще спре гоу-гоу' /така му казва на Мързелград/.

Памперс няма изобщо от лятото. Случва се по някоя беля, но вече все по-рядко.

Играчки ..... само тежка строителна механизация, т.е. багери, камиони, валяци, кранове. От всичко във всички размери - от джобни, да стават за носене в яслата, до големи с дистанционно, различни функции и пр.

# 656
Дето казва Сиска, няма как с малко дете всичко да е като в музей, аз също не се впрягам, щото съм оперирана от срам  Laughing и предпочитам да се видим с приятели навън, отколкото пак вкъщи  Peace

И аз така мисля, но моя мъж си мисли,че само у нас е лудница и непочистено  Sick

# 657
Теа, кажи му на мъж ти, че по-добре малко разхвърляно и щастлива и спокойна съпруга, отколкото чисто като в аптека и истеричка с парцала.
Имам някои познати, дето наистина са полудели с това чистене и всички в семейството им страдат.  Rolling Eyes

# 658
Теа, кажи му на мъж ти, че по-добре малко разхвърляно и щастлива и спокойна съпруга, отколкото чисто като в аптека и истеричка с парцала.
Имам някои познати, дето наистина са полудели с това чистене и всички в семейството им страдат.  Rolling Eyes

Tanzen,
опитвам се, мила, но няма ефект  Mr. Green
Трябвало е да му се падне някоя истеричка за жена, че да види какво е .

Милени, честито на патеричка , миличка !  bouquet Hug

# 659
Тейче, вземи ме мене бе душа, пък и съм ти наблизо, няма да се охарчиш много за път  Mr. Green. Да, аз съм от истеричките, дето им харесва да им е чисто и всички ги строявам вкъщи. Още повече сега в новата къща всичко е новичко и чистичко и ми се иска да си остане така колкото може по-дълго.
 Тва като едно леко лирично отклонение, а всъщност
Ч.Р.Д. МИЛЕНИ!!! да почерпиш в Априлци  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт