към групата на "неспокойните" деца, ние днес сме малко по-добре. Дали защото захладня, дали защото почнахме нови капки против колики или пък предните дни имахме период на растеж и едва сега кърмата се урегулира спрямо нуждите му... Вчера буквално цял ден не слезе от циците, докато днес въпреки че през деня спа само веднъж, през останалото време беше видимо по-спокоен.
Относно стерилизирането, не си давам много зор, от време на време пускам стерилизатора за помпата, бибероните и някое и друго шише. Тези шишета май само си ги пълня с чай и после си го хвърлям - напоследък никак не го признава.
За будуването в количката, аз бях писала и преди, но май сме единствените, които не си обичат количката. Имаме шанс за разходка само ако е дълбоко заспал. Ако е буден, не успява да заспи и колкото и да издържи буден, в крайна сметка стигаме до рев. Ако е леко заспал, се събужда и пак рано или късно стигаме до рев.
Някой ходи ли на разходки в парка Заимов?

за теб и малката кукла Ивана.
. След като си тръгнаха гостите вече ми е много по-спокойно. Все едно камък ми е паднал от сърцето. Ако все така ще се притеснявам занапред, направо не се виждам 
. А когато спи при нас - на леглото - няма възглавница .
Два часа са много като пауза между кърменията при нас
, а каква захпка имааа, получавам вазоспазми на зърната. Някой друг има ли такъв проблем, че незнам как да си помогна? Питах педиатъркта, каза, че е от интензивното сучене, ама не каза как да облекча болката
А уикенда го използвахме максимално и обиколихме морската градина с нашия тати. Все се оглеждах да видя някой друго познато лице и така се получи - и двата дни се срещахме с Морска там
Не успях да ви почерпя тогава, за това се чувствайте почерпени със закъснение 
Всичко се провали заради това, че свекърите дойдоха чак в 20:30ч.....Но това е времето за къпане, хранене и приспиване на бебчо и нито можех да ги посрещна, нито да седнем на масата...просто дойдоха, поскарахме се всички и си тръгнаха. Вече втори ден ми е криво заради това и най-вече обидно заради детето...Що сълзи изплаках над него вечерта....Не съм си представяла, че ще помня първата ни месечинка с лошо чувство 
Храним се на горе долу 3 часа, но не винаги. Някой път след 2 часа е супер гладна, някой път след 4 все още спи. През ноща е интересното