Да са ни честити борбените Алекс, Камен, Вал и Вики! (АВГУСТ)

• 30 338
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Днес голяма пустош...

Вижте каква игра купих на Неди днес, много се забавлява  Party

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 19:47 от feta cheese

# 121
мдааа Crazy

как е новото скутерче?

# 122
Чудничко, след малко ще излезнем да покараме  Party Доста по-бързичко е от старото  Party

# 123
  • UK
Морска Ели е дама, трбва да е стройна  Naughty  Mr. Green

# 124
  • В светлината на слънцето
Фети, страхотна е играта! Peace А под нея на масата виждам един Немо, който и ние имаме и си спим върху него вместо на възглавница. Mr. Green
Димяни, хайде, вече започваме да броим дните до прибирането на двете девойки у дома. Hug Мисля, че най-страшното е вече зад гърба ви. Peace
Искам да пожелая в аванс на всички утрешни и вдругиденшни рожденици весело празнуване и много хубави подаръци. Hug Незнам дали ще имам тези два дни достъп до нет, та затова. Като се върна - пак пожелания. Heart Eyes

# 125
казвайте нещо за нерви.....,ще ме побъркат тези деца.
 Едното спи по 30мин другото не иска изобщо да ляга и само шуми и естествено буди малкия,то и без това не спи като хората ....
Ха-ха и не сме така...
 #Crazy #Crazy #Crazy
Аз пускам диск на Кал и така решавам проблема, а веднъж заспи ли дребуса, по 2 часа откарва....
Раде, не е лесно, особено, ако няма помощ.
Вале, вие как се справяте?
Фети, Неди каква доволна физиономия е направил. Heart Eyes
Димяни, браво на девойките.

# 126
  • UK
 Wink

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 15:22 от Мегита

# 127
Гале,супер се справям Mr. Green

# 128
 ЗДравейте  Hug
Времето се оправи и всичко живо избяга нанякъде  Mr. Green
Току що купих бански на кака....ау..много фешън  Flutter
Ади - очакваме включване като се приберете  Heart Eyes /то ще ти е само да нас де../
Морска - ще се справяш я...няма как  Crazy
Фети - интересна ми изглежда играта, абе мир да има само  Praynig
Димяни - где се скри?
Бобчеsearch

# 129
  • София
Фети,много готино изглежда това  Grinning

Лулу,мерси мила  Hug

Вася,къде тук съм си  Grinningслед малко ще ходя към болницата....

# 130
днес новините да са още по добри Praynig Hug

# 131
  • София
Здравейте  Hug.
Тони, браво на момчето за памперса. Поздравления и за 5 - те успешни изпита Peace.
Валеске, с това спане на твойте момчета ме върна 2 г и 6 м назад. Идваше ми да зарежа всичко и да хвана гората ooooh!. Сега обаче и двамата си лягат послушно заедно и заедно стават. Така, че мила, търпение му е майката.
Фети, голям сладур е Неди Heart Eyes.
Димяни, браво на бебките Grinning. Все такива хубави новини да ни носиш  Peace.
Ади, и аз я чакам с нетърпение, да покаже снимки на малкия бонбон.

# 132
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добре, че Йована ходи на градина и не спи на обед, че с това спане ме уплашихте като ви чета. Само незнам как ще я опазвам да не влиза при бебето  Thinking

Не увесвайте нос, че децата няма да си имат парти. Поне ще са при вас за рожденния си ден  Confused Confused

# 133
  • София
Върнах се!
Бебките са добре вече сме 1100 кг. и  980 гр папкат по 20 мл и на Вики системата е на доизтичане и ще я махнат като изтече!
Докторката каза да се въозръжим с търпение и като станат 2100 кг. ще си ги вземем в къщи! Praynig

# 134
Върнах се!
Бебките са добре вече сме 1100 кг. и  980 гр папкат по 20 мл и на Вики системата е на доизтичане и ще я махнат като изтече!
Докторката каза да се въозръжим с търпение и като станат 2100 кг. ще си ги вземем в къщи! Praynig

От сега нататък все по-бързо ще става и времето за прегръдки у дома наближава... Hug
На нас грамчетата ни изглеждат като нещо мъничко, но за тях за великански скок.Браво на силните ни момиченца и целувки за мама, тате и бати... Heart Eyes

Оле, Тони, покрай твоите бонбони що снимки на бебенца близнаци изгледах.  Истинско вълшебство са!!! Flushed
Това, докато не видя тях. Heart Eyes
http://catsblog.catherinekeene.com/wp-content/uploads/2009/03/untitled-1.jpg

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 15:51 от Curlicue

Общи условия

Активация на акаунт