Първо да почерпя за здравето на моята майка и братчето ми.Днес и двамата а рожденници

Честито и на всички ученици
Лелка,Яна
много ми е мъчно, малкия ще се чувства ужасно различен и самотен
пропускам толкова красиви и важни моменти заради биологичния

Толкова трогателна беше във вълнението и радостта си. И чао не се обърна да каже. Влетя в групата и в...живота...
. Много е красива
.
.
.

Като си го взехме на обяд очите му бяха толкова червени от рев, все едно са го били
Днес вече знаеше за какво става въпрос и ревна от вратата още. Днес ще отидем по-рано да го вземем, дано да не е плакал много
Ох, много ми е свита душичката
предполагам на всички е така и просто трябва да мине време, за да свикне
Е, как няма да им харесва 

Тази нощ бълнуваше и проплакваше насън. Докато е будна е много ентусиазирана и спокойна, но душицата й го изживява. Няма как да е иначе. Непознати хора, самотно креватче без гушкане в него...
Иначе не плаче. Стяга се и се държи. Същото е било, докато сме били на почивка, казват бабите. Странно буболече е тя... 

Пълна лудница. Учителката се притесни ужасно, мъжа ми опита да укроти двамцата, ама те си знаят своето, аз и Теди взехме да успокояваме изплашените зайчета в основата на стълбата. Добре, че се появи едната от сестрите от яслената група. А тя си ги знае, нали доскоро цялата група бе при нея. Само им скръцна със зъби на дваминката и веднага се изнесоха. Групата въздъхна облекчено и се качи най-после нагоре. А горката им учителка така се притесни, взе да се извинява за суматохата... В цялата тази история наш Сашо се чудеше какво да прави: да реве с останалите или да стои плътно до нас. Накрая избра втория вариант. То, пак добре, че не му хрумна вариант, в който да се присъедини към борците за стълбищна свобода.

- и аз бях така на 1 септември като я пуснах дребка, орева цялата градина, а на следващият ден даже не се обърна да ми каже чао
Вчера примерно се е промъкнала тайно от нейната площадка, до тази на кака и, която е в предучилищната в същата градина
Абе Лъвче, какво да го правиш 
Нека все така с кеф да ходят. А Тедка в градината е на предучилищна нали?
Ама голям екшън бе тази сутрин, само
липсват 

.
.
. Дани беше същия. Първия и втория ден тръгна с желание, а останалите 3 влизаше с рев. След това свикна и оттогава да е имало само няколко дни в които да не е искал да ходи. Сега през ден два ме пита, кога ще се прибираме в София, за да ходи на градина.
.
. В градината на Дани миналата година нямаше такива неща, предполагам, че и сега е било така. Малките (3 годишните) от вратата ги дръпваха учителката и лелята, набутваха ги в стаята и казваха на родителите да си тръгват, за да не се разстройват децата. Да им имам подхода
.
. 

И честита нова градина на Марти!
За сливицата не мога да помогна с инфо.
Честито ,мила!Толкова се радвам за теб!
Леко бременеене и сладко бебче в розово в края на април!
Вместо това се консултирахме с хомеопаткта ни и третата сливица вече чувствително се прибра -не се чува онова леко похъркване.Успех ,каквото и да решите!
Добре ,че мъжа ми беше с мен ,та да й обясни що е Ла лече лига и до колко години съветват да се кърми.

Препоръчани теми