Звездни компромати-69 част

• 50 197
  • 729
  •   1
Отговори
# 600

Confused

Жалко...Песента и Притури се планината винаги ме е карала да настръхна...........

Да почива в мир

Confused

# 601
# 602
Припевът на песента на Асдис Ран е много мелодичен. Типичен летен хит  Wink Напомня ми песните на Сандра и Си си Кеч от 80-те  Heart Eyes

# 603

Да, модел е, беше снимала и за Викториа Сикрет

# 604
# 605
Само на мен ли не ми хареса песента на Асдис?

# 606

И на мен  Peace Даже не я изслушах цялата....само сегмет, за да добия представа.

# 607

Сега някой ще каже как нямала талия  Laughing

Мелодията е точно лятна, неангажираща, много ми харесва.
Но ме дразни акцентът и..То пак в песента се усеща по-малко..Но който я е чувал как говори английски, знае за какво говоря  Crazy

# 608
Сега чоплих из уикипедията и видях, че моделката Дутсен, от Виктория Сикрет, чака бебе януари догодина.

# 609
Аз пък в нета четох, че съпругата на Вито го изгонила заради изневярата. А в другата тема една съфорумка, която лично познавам, разказа за плажуването точно на това семейство на къмпинг Смокиня и то предната седмица .  Joy

# 610
Вижте този етюд, в стил Сексът и градът, със специалното участие на Мали Брадшоу и Галанта Джоунс, последната с прословутата си оранжева чанта Биркин  Simple Smile

Явяват се на 0:40
http://www.dailymotion.com/video/xe7jod_dnevnik-nesebar-1-chast_ … tart=1#from=embed

# 611
Вижте този етюд, в стил Сексът и градът, със специалното участие на Мали Брадшоу и Галанта Джоунс, последната с прословутата си оранжева чанта Биркин  Simple Smile

Явяват се на 0:40
http://www.dailymotion.com/video/xe7jod_dnevnik-nesebar-1-chast_ … tart=1#from=embed

жива да не бях  Joy

# 612
през цялото време очаквах развръзката, която така и не се появи. ooooh!

Последна редакция: сб, 31 юли 2010, 10:36 от medissa123

# 613
на Лили много добре и се е получило "черна овца"  Peace

# 614
В пловдивските медии я погнаха Лили, че си прекъснала концерта на Античния театър, защото имало зяпачи отвън, и го подновила едва когато покрили оградата.

Общи условия

Активация на акаунт