ДАМСКИ КЛУБ 40+ ! Летни страсти и морски приключения… /11-та тема/

• 31 737
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Моля,Благодаря честито ,да ти е жива и здрава.

# 661
Честит празник на всички носещи красивите имена!
Моля,Благодаря,да ти е жива и здрава,и да те радва дъщеричката!
Било на Черно или Егейско море - топнете се и за мен!
Уикенда ще бъда на вилата и ще мързелувам!Как обичам да мързелувам с книжка и да не готвя!!!!
На всички хубав и усмихнат ден!

# 662
  • тъгата в мен
Имаме ли си именички в темата?
Моля,Благодаря,честито на дъщеря ти!Сбъднати мечти и пожелавам  bouquet
Мен ме завъртя първолашката шайба,но това не ми пречи сутрин да си пия кафенце в компанията на майките и да бистрим  туй-онуй.
Хубав и слънчев ден ви пожелавам и по всичко личи,че ще е именно такъв!

# 663
  • София
Моля, благодаря, да ти е жива и здрава щерката и много да те радва!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!
Да ви е живо и здраво името!

Честит Ден на столицата ни София !  Hug

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 12:22 от Lady-B

# 664

Моля благодаря, много щастие и успехи пожелавам на дъщеря ти!
Честит имен ден на всички, които празнуват днес! Бъдете красиви като имената си!

# 665
  • София
Добър ден и от мен!
Моля,Благодаря! Честит имен и рожден ден на порасналото ти момиче! Да ти е жива и здрава и късметът винаги да е с нея!

СофиВ, честит имен ден и на теб!

Ако има и други именници в темата и на тях да им е честит и весел празника!

Сега и аз да почерпя за щерката , понеже в православния календар тя няма имен ден,затова светото и кръщене беше на тази дата и си празнуваме на този ден.

Наздраве!

# 666
Рехаб,не знаех,че празнувате днес!
Много любов и здраве и на твоето момиче!
На двете ни Софии в темата - също!

# 667
Честито на рожденничката Hug - страхотна възраст са си 16 години Grinning
Много радост да ви носи Hug

Честит имен ден и на всички, носещи хубавите имена Вяра, Надежда, Любов и София  bouquet   bouquet   bouquet

# 668
Подаръци за всички от сърце! Много здраве и радости и на рожденичката, и на именничките, за всички гуш от нас

и така да си подредите масите довечера!

Григори, аз на всеки 17-ти те мисля, не знам защо така ми е останало в главата. Прегръщам те!

# 669
  • София
Честит празник на всички, обичащи наркотика - гр. София  Wink
Честит имен ден на всички празнуващи!!!

И специално ЧЕСТИТ 16-ти РОЖДЕН ДЕН на порасналото момиче на Моля,Благодаря!
Виртуален подарък от мен - камъка на зодията - за късмет и мнооооого успех !!!
Моля,Благодаря! Да ти е живо и здраво момичето и винаги да е повод за гордост!!!

Страхотен уикенд момичета  Hug Hug Hug
Вили - топни се и за мен и пази да не ....  sun

# 670
  • София
Ето ме - здравейте!
Свърши отпуск-морето, вече имам и нет у дома. Така че съм си тук при вас... (Боби благодаря че се сети за мен!)
Честито на всички които изпуснах тези две три седмици.
Моля благодаря - да ти е жива и здрава тийнейджърката, много да те радва и да има много късмет.
Поздрави и на София - да й е светло името, и на останалите Вяра, Надежда и Любов...

Калин толкова е пораснал, Девора също. Браво на таткото на Калин - умни българи има навсякъде по света.
Боби - дай малко снимки на Леа.
Нагушкайте всички бебета.

# 671
Марго, къде скитА, жЕнО!??! Бива ли така да изоставяш дружината hahaha
Има снимки в албума и във фейса, ако нямаш пароли, пиши ми на лични Wink

# 672
  • София
Rahab, колко хубаво сте го измислили - Имен ден на Деня на кръщението!
Да ти е жива и здрава!
  bouquet

Момичета, днес помагах на дънките и нали не съм свикнала, се поуморих Wink

От купените учебници - два не са същите, а уж списъка беше залепен на входа на училището Shocked

Как са първолаците?  Hug

Утре съм си обещала малко релакс, ей така - време за мен си Mr. Green
Обаче тази кашляща история продължава и чак лекичко започва да ме притеснява Rolling Eyes През деня съм добре, а вечер и особено като се хоризонтирам и се започва,..  Thinking А нали двама д-ри ме слушаха - всичко било 'чисто'  newsm78

Да ви кажа - в петък посетих китайския магазин на Пиротска. Отидох за едни пръчици за храна и оставих 25 лева Mr. Green
Подправки, чайчета,  малко козметика, сладки нещица и - естествено - пръчиците. Обаче съм доволна! Нали на всяко нещо подробно е описано за  какво е , та станах като енциклопедия (да не си помислите, че чета на китайски Wink ) И избрах уж най, най!

Сега е момента да попитам - къде в София беше онзи Руски магазин?.. Имам спомен за Ботев или пресечка  Thinking

# 673
  • София
Добра вечер!
Лейди , магазина е на самия "Ботев" - съвсем близо до "Сливница". Ще го намериш лесно , но аз пак да ти кажа - не ми харесват продуктите им.Лично аз не съм пазарувала от там - влязох,огледах и излязох, но вече втори път мои клиенти носят от там покупки,които са с лошо качество.Особено втория път, хем го предупредиха момчето,че са кофти нещата, обаче той държеше да пазарува от там и после........... донесе мухлясал хляб. Както и да е. Имай едно на ум!
Маргаритавас, кога ще покажеш снимки от почивката ?

# 674

Обаче тази кашляща история продължава и чак лекичко започва да ме притеснява Rolling Eyes През деня съм добре, а вечер и особено като се хоризонтирам и се започва,..  Thinking А нали двама д-ри ме слушаха - всичко било 'чисто'  newsm78

Аз като все кашляща да ти кажа какво правя в такива случай: пакетче исиот от аптеката + мед= всяка сутрин по една лъжица на гладно. Само това ме оправя след бронхопневмонии.

Общи условия

Активация на акаунт