® E-bay - тема 56

• 34 758
  • 764
  •   1
Отговори
# 135
20.07. ebay писаха до  05. 09. да се разберем
Мисля, че това не може да се случи.

iankampanova, благодаря ти    

# 136
Момичета,  и аз  моля за малко помощ - имам два диспута за неполучени стоки, ясно e че няма  да се разберем с продавачите.
Как стои въпроса с повдигане на claim - да затворя ли диспута и да повдигна или какво ще ме посъветвате?
Преди съм се справяла с такъв случай, но мисля че сега има някаква промяна  и не зная как да процедирам.
Благодаря на тези, които ще се отзоват Simple Smile   
Няма да затваряш диспутите, ескалирай ги  Peace

# 137
Как ставашe това?
Мисля, че са променили нещо и не откривам процедурата за ескалиране 

# 138
Имах диспут преди около 2 седмици и нямаше нищо променено  newsm78 Когато си отвориш кейса, отстрани мисля имаше два бутона, единият е Escalate, другият Close. Натискаш първия и следваш стъпките.

# 139
  • София
Как ставашe това?
Мисля, че са променили нещо и не откривам процедурата за ескалиране 

Ако диспутът е в и-бей, не в ПейПал, до 10-тия ден не се появява бутон за ескалиране. Това е срокът да се разбереш с продавача. След 10-тия ден като натиснеш бутона да напишеш още нещо по случая се появяват няколко опции: да затвориш, да напишеш нещо на продавача или да ескалираш.

# 140
 В ebay e, нищо не се появява.  Досега търсих като луда.  Rolling Eyes То е ясно, че няма да се разберем.
 Благодаря ти, продължавам търсeнeтo....  Разбрах утре стават 10 дни.
 Благодаря ви      bouquet  bouquet

# 141
  • София
Ако не са минали 10 дни от отварянето на диспута няма да се появи опция за ескалиране!
Появява се не бутон, а кръгчета, в които да цъкнеш коя опция да избереш.
Опциите се появяват след като натиснеш бутона, че имаш още нещо да кажеш по случая.

# 142
Разбрах, утре стават 10 дни.
Благодаря ви!       bouquet  bouquet  bouquet

# 143
  • София
Здравейте, имат да ми възстановямат сума, това ми излира в ПП
Jul 26, 2010   Refund From Mohammed Sharif Pending Until Aug 2, 2010 Details Refund From Mohammed Sharif 42N505061M757130P   £9.98 GBP
това означава, че трябва да ми ги възстановят до 2 август или че вече е направено  newsm78

# 144
Момичета, какво правим ако продавача откаже да ни възстанови сумата за непристигнала стока?  Не искам да ставам лоша, като пускам диспут без да уведомя продавача, но... той казва, че не връщал пари.....
Вие имате ли проблеми напоследък с такива, на мен ми се случва да закъсняват с пове4е от месец ве4е 2 пратки, от които едната от Англия?

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 09:21 от Dendy

# 145
Здравейте, искам да попитам нещо за Best Offers Whistling Става въпрос за телефон, чиято цена е 99,99 и аз предложих 60,99. Продавача не се съгласи. Какво следва от тук нататък. Сега да му предложа по-висока цена ли? И ако пак не се съгласи, имам право на трети път нали newsm78

# 146
# 147
Здравейте, искам да попитам нещо за Best Offers Whistling Става въпрос за телефон, чиято цена е 99,99 и аз предложих 60,99. Продавача не се съгласи. Какво следва от тук нататък. Сега да му предложа по-висока цена ли? И ако пак не се съгласи, имам право на трети път нали newsm78
Да , максимумът е 3 пъти.

# 148
  • виртуално
Jul 26, 2010   Refund From Mohammed Sharif Pending Until Aug 2, 2010 Details Refund From Mohammed Sharif 42N505061M757130P   £9.98 GBP
това означава, че трябва да ми ги възстановят до 2 август или че вече е направено  newsm78

имах такъв случай - възстановиха ми ги на датата  Peace
т.е. при теб ще е на 2 август

# 149
  • София

имах такъв случай - възстановиха ми ги на датата  Peace
т.е. при теб ще е на 2 август
Благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт