® E-bay - тема 56

• 34 740
  • 764
  •   1
Отговори
# 120
много ти благодаря Heart Eyes

# 121
Здравейте! Искам да попитам какво се случва, ако спечелиш един търг, но не го платиш?

# 122
обикновенно продавача отвря кейс за неплатен артикул,и ако не платиш получаваш страйк,при няколко такива си аут от ибей

# 123
обикновенно продавача отвря кейс за неплатен артикул,и ако не платиш получаваш страйк,при няколко такива си аут от ибей

Благодаря!   bouquet

# 124

При 3 страйка! Peace

# 125

При 3 страйка! Peace

# 126
Само още нещо да попитам знаещите... като купувач, когато получа стоката, тогава поставям feedback нали? А по принцип всеки продавач виждам поставя условия за времето на плащане, ако изпусна това време пак ли същата участ ме грози със страйковете?

# 127
прдполагам да

# 128
Виж в цитатчето, но аз питах за мадамските, не знам дали има разлика. Grinning

На Clarks номерата отговарят ли си?

И какво означава D след номера на обувката?

буквата след номера означава ширината - F за средно краче, D за ширико, но не толкова, H за плавници  Rolling Eyes
не знам дали бъркам, но ми се струва, че Д е ширина за тесен крак, Е по-широк от Д, но все пак тесен, Ф е среден, Х и Г са широк и мн. широк...  Thinking

# 129
  • Пловдив
Момичета, моля за малко помощ - предложих оферта на продавача за този часовник http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2004901 … ame=STRK:MEWNX:IT и той я удобри. Сега тръгвам да плащам и виждам че като се стигне до шипинг ми дава такса 36.26 долара. В обявата за шипинг е изписано US $30.00 Bulgaria USPS Priority Mail InternationalTM Varies for items sent from an international location това нормално ли е или трябва да пиша на продавач?
Възможно ли е разликата да идва от начислен VAT? Виждам че е изписано в обявата под шипинга, че се начислява 9.25%, но сумата пак не ми се връзва  newsm78
ПП. Писах на продавача и той корегира шипинга на 24$, от които ми даде още 10% отстъпка, така и не разбрах защо  newsm78
Та вече платих ... дано да си получа часовника и дано е ок.

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 16:01 от Linkata

# 130
  • Петрич
току що си получих роклята на джейн норман от гъбата и не мога да не се похваля.страхотна е.таман бех решила да спирам това лято
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2606283 … ame=STRK:MEWNX:IT newsm44 newsm44 newsm44

# 131
Момичета,  и аз  моля за малко помощ - имам два диспута за неполучени стоки, ясно e че няма  да се разберем с продавачите.
Как стои въпроса с повдигане на claim - да затворя ли диспута и да повдигна или какво ще ме посъветвате?
Преди съм се справяла с такъв случай, но мисля че сега има някаква промяна  и не зная как да процедирам.
Благодаря на тези, които ще се отзоват Simple Smile   

# 132
  • София
Момичета,  и аз  моля за малко помощ - имам два диспута за неполучени стоки, ясно e че няма  да се разберем с продавачите.
Как стои въпроса с повдигане на claim - да затворя ли диспута и да повдигна или какво ще ме посъветвате?
Преди съм се справяла с такъв случай, но мисля че сега има някаква промяна  и не зная как да процедирам.
Благодаря на тези, които ще се отзоват Simple Smile   
Колко дни са изминали, писа ли му , той отговори ли ти?

# 133
да, писаx - изпратени са нeпрепоръчани .
Oбщо взето ме мотаят. Oт 19.06. ca.

# 134
  • София
да, писаx - изпратени са нeпрепоръчани .
Oбщо взето ме мотаят. Oт 19.06. ca.
Кога си отворила диспута  и до кога му е срока?

Общи условия

Активация на акаунт