Любима марка подправки

• 5 823
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
На Меркурий не бях купвала от години, след едно разочарование, дори съм забравила какво беше, но скоро купих техен сусам 1кг, който вонеше на всякакви други треви, изхвърлих и сигурно още 10 години няма да купя техен продукт.

И аз  Tired

# 16
  • София
Аз гласувах за Радиком - ползвам черене пипер, червен пипер, за кайма имат много хубава подправка, за бербекю, всичките им ги харесвам.Имат и добра цена! Peace

# 17
На баба подправките са най-Убави.

# 18
Kotanyi, Пикантина, Вегета, Маги...

# 19
От градината на баба  Peace

# 20
От градината на баба  Peace
ама , като си отиде баба на Kotany са ми фаворит

Последна редакция: сб, 07 авг 2010, 17:47 от Аз съм ваш'та леля

# 21
Kotanyi, Пикантина №1

# 22
  • софия
Kotanyi, Пикантина, Вегета, Маги...

И аз

# 23
Не остана, благодаря на отзовалите се.   bouquet

# 24
Съществува ли още сбора от подправки /лим. кора, канела и др./ за ябълков щтрудел на Kotanyi?

# 25
   Ползвам всички подправки за ястия на Биосет , просто в мола имат чудесен щанд с много видове продправки /натурални/ без мазнините на Маги , Вегета и прочие . За сладкиши упротребявам всичко на Д-р Йоткер , просто всичко от бакпулвера до желатина и сухата мая нямат равни !

# 26
Ползвам продукти на Маги.Голям почитател съм на Пикантина, но откакто прочетох статия за натриевия глутамат.....съм в смут. Чудя се колко да се притеснявам и дали да спра да използвам тези подправки, фиксове и подобни заради както пишат в статиите вредата от този подобрител на вкуса Е621(натриев глутамат който се използва активно за овкусяване на храната в супите на прах, в бульоните на кубчета, в чипсове, снаксове, в различни подправки, соеви сосове, сосове за месо и др.). Натриевият глутамат провокира хората да ядат повече, дори след като са се заситили, така че косвено допринася за натрупването на наднормено тегло. Слагат го дори заедно със солта в пуканките и печените ядки. В цитираната таблица за него е отбелязано с големи червени букви, че е токсичен и причинява главоболие, чревни разстройства и кожни проблеми.....

Общи условия

Активация на акаунт