4-та тема на чакащите

• 115 214
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 1 350
  • В градината...
Моята соц. работничка не ме пита почти нищо, беше толкова формална. Даже на мен ми се изскаше да разказвам, ама тя май нямаше и време. Като прочетох доклада, разбрах, че е нещо като типов. Дори беше записано, че съм устойчива на стрес и се наложи да я накарам да го поправи - аз съм такава шаш-паника. А тя - е, по-добре да пишем чувствителна  Whistling

# 1 351
 Laughing Усмихна ме в края на работния ден с твоята чувствителност!   bouquet

# 1 352
  • В градината...
Всичко е въпрос на гледна точка  Peace

# 1 353
Чак да си разказваш живота няма нужда, спокойно. Пък и в крайна сметка вие сами си определяте какво да кажете и какво не, няма да ви подлагат на детектор на лъжата.

# 1 354
Момичета отписвам се от темата. Simple SmileСинът ми спи в кошарата до мен,днес си го взехме!

Благодаря за подкрепата!!!!

# 1 355
Geoma,честито синче
МНого щастие ви пожелавам

# 1 356
  • Вън от пространство и време
Момичета отписвам се от темата. Simple SmileСинът ми спи в кошарата до мен,днес си го взехме!

Благодаря за подкрепата!!!!

На пръв поглед само едно съобщотелно изречение, но всички знаем колко емоция има в него.

Да ви е жив и здрав и мноооого да го слушате! Wink Hug

# 1 357
Геома, много-много се радвам за вас! Лека адаптация, много здраве и щастие на всички ви!

# 1 358
По Коледа стават чудеса Simple Smile Вчера и аз пуснах документите до РДСП за осиновяване на едно слънчево момиченце. Чакаме с нетърпение да насрочат делото за осиновяване и да си я вземем у дома Simple Smile
Весели празници на всички  bouquet

# 1 359
  • София и там където не се пуши
По Коледа стават чудеса Simple Smile Вчера и аз пуснах документите до РДСП за осиновяване на едно слънчево момиченце. Чакаме с нетърпение да насрочат делото за осиновяване и да си я вземем у дома Simple Smile

Честито и скорошно прибиране у дома. Дано да има опция да ви я дадат и по-рано за празниците.

# 1 360
Чудесна коледна новина! Честито!

# 1 361
  • Колибите
Marise, честито Hug  bouquet!

# 1 362
geoma ,Marise -   Hug Hug Hug
   Лелеееееееее, че страхотни Коледни Вестиииииииии!!!!!!!!! newsm68 newsm44
   smile3501
   Честит   Ви ДЕн на Щъркела , Мамчетаааааааа stork-boy stork-girl newsm32 Misc Baby Bottle 1stroller Two Hearts
       Коледния ДУХ май вече витае във въздуха!!!!!!! smile3535 smile3535 smile3535 smile3535 smile3535 smile3535 smile3535
      МНооооооого ЩАстливи Мигове - от Тук - Нататък с Вашите Слънчица !

# 1 363
Как се справяте с чакането
Имам чувството че само това ми е в главата
Всеки ден чакам да позвънят и да ми дадат писъмцето
Не знам може би аз го мисля повече от колкото трябва но не мога де си представя и как да не го мисля

# 1 364
здравейте!някой знаели имали къде може да си следим входящия номер на молбата за да знаем до къде са стиґнали и кога ще ни дойде нашия ред.

Общи условия

Активация на акаунт