4-та тема на чакащите

• 115 237
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 1 440
  • v. turnovo
Честито,МАМО! Нека се изтъркулят бързо седемте дни сега и малкото слънце да си бъде скоро вкъщи!

# 1 441
Честито МАМЧЕ! Hug Винаги съм казвала , че няма случайни неща! Това дете е родено с късмет!

# 1 442
cveti_neHug  bouquet Hug
Честито МАМЧЕ, да сте живи и здрави и двете, и бърза и лесна адаптация ви желая  Hug

# 1 443
  • София и там където не се пуши
АЗ СЪМ МАМААААА!!!  moresmile

Няма по-щастлива от мен!
Делото беше точно 5 минути.Оказа се, че малката и съдийката са родени на една и съща дата и тя беше много добре настроена!
Щастлива съм!!!

Честитооо мамо, да сте живи и здрави. Много, много радостни моменти от тук нататък и пълна къща.

# 1 444
cveti честито и от мен
Радвам се за голямата радост в твоето сърце и твоя дом
 Hug

# 1 445
  • София
Честито, cveti!

Много, много щастие и на теб, и на малкото човече  bouquet

# 1 446
Честито, cveti!

Страхотна новина! Бъдете здрави и усмихнати!   bouquet

# 1 447
Цвети, честито !!!
Много радост и щастие желая на теб и   твоята принцеса!!!

# 1 448
  • София
Днес приключи курсът ни за кандидат-осиновители. Беше интересен и полезен. Ако на някого му предстои и се чуди къде да се запише, може да пише - определено бих препоръчала ЦОП-а, в който беше нашето обучение.
До понеделник ще са минали и срещите с хората, дали препоръки. Остава ни вероятно една среща със социалните и сме на финала на административната част.
Наредих на бабите да плетат одеалца и поръчах две пелени за многократна употреба. Може да звучи абсурдно, обаче искам детето да знае, че го искаме и чакаме. Друго, освен плетене на бебешки джунджурии не ми хрумна  Laughing

# 1 449
Днес приключи курсът ни за кандидат-осиновители. Беше интересен и полезен. Ако на някого му предстои и се чуди къде да се запише, може да пише - определено бих препоръчала ЦОП-а, в който беше нашето обучение.
До понеделник ще са минали и срещите с хората, дали препоръки. Остава ни вероятно една среща със социалните и сме на финала на административната част.
Наредих на бабите да плетат одеалца и поръчах две пелени за многократна употреба. Може да звучи абсурдно, обаче искам детето да знае, че го искаме и чакаме. Друго, освен плетене на бебешки джунджурии не ми хрумна  Laughing
Melodiq страхотно
Радвам се че напредвате и дано вашето съкровище бъде възможно най-скоро при вас

# 1 450
Здравейте, аз съм вече мама от 2г и половина на едно малко слънчице Ема,но ще подавам документи за второ дете ,та въпроса ми е за тези курсове,ако вече съм осиновила едно дете ще трябва ли да ходя .По наше време нямаше такива.

# 1 451
Мили дами честит ви празник>днес получих най-хубавата новина, Laughingв понеделник отиваме да видим нашия малък принц! Grinning

# 1 452
Мили дами честит ви празник>днес получих най-хубавата новина, Laughingв понеделник отиваме да видим нашия малък принц! Grinning
Еееееееееее, напоследък само хубави новини тук! Браво! Много се радвам! Simple Smile

# 1 453
  • София
Здравейте, аз съм вече мама от 2г и половина на едно малко слънчице Ема,но ще подавам документи за второ дете ,та въпроса ми е за тези курсове,ако вече съм осиновила едно дете ще трябва ли да ходя .По наше време нямаше такива.

Предполагам, че ще трябва - ако документите са ви изтекли, какъвто вероятно е случая.

Ех, че хубавооо! Успех Simple Smile

# 1 454

cveti_ne, Ще се взимате ли вече в къщи ! Сподели , ако имаш време, как се чувстваш !

Общи условия

Активация на акаунт