4-та тема на чакащите

• 115 252
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 1 425
Честито! Да ви е на късмет! Ако все още нямате предложение за дете , няма защо да се притеснявате! Ако искате все пак да осиновите може да е след като вашето дете поотрасне! Често се случват такива неща като вашия случай-докато чакате и хоп бебето станало!

# 1 426
ЕХЕЕЕЕ  DJOI_34, голяма радостна новина. Честито да Ви е, живи и здрави да сте.
А  Вие все още нямате предложено дете, не се знае кога и колко голямо дете ще Ви предложат. Нищо не се знае, не бързай с притесненията. А отглеждането на децата винаги си е трудна и отговорна работа. Дали ще е биологично, дали осиновено, или и двете .... и кое ще е първо .....
Може би защото имам и биологично и осиновено дете, моята позиция не е най-обективната .....
а и разликата им е доста голяма и не е адекватна с вашия случай. Аз вярвам, че при вас могат нещата да се случат и да бъдете едно голямо щастливо семейство. Стискам палци и Ви желая успех.

# 1 427
Честитоооооооооооо DJOI_34, да сте живи и здрави всички и лек час на съпругата ти. Всичко да мине като по вода. Не се притеснявай за осиновяването, шом оше не са ви предложили имате време да решите как ше процедирате нататък. Сега не му мислете за това. Когато дойде момента, тогава сърцето ще ти подскаже какво трябва да направиш.

# 1 428
Благодаря Ви момичета!

# 1 429
Честита баба Марта
Мацки, пожелавам на вас и на прекрасните ви семейства здраве, щастие и незабравими мигове заедно!!!

Аз ще взема да се запиша и тук, а и да се похваля, че в понеделник сме на първа среща със социалния в ОЗД-то ни, така казал на мъж ми, че първата среща е при тях.Оххх започва да ми потреперва под лъжичката  Mr. Green
Честита радост на всички, които се похвалиха тези дни  Hug  bouquet Peace

# 1 430
Честита Баба Марта !
Успех на всички , които сте решили да направите света пълен с обичани и щастливи деца!
Поздравявам Ви с песента , която моята дъщеря пее от един месец насам, благодарение на прекрасните госпожи в детската ясла. http://www.youtube.com/watch?v=kd6T6vQAI4Q

# 1 431
Честита Баба Марта,  мили момичета! Здраве и пролетно настроение на всички ви!

# 1 432
Джой 34, страхотна новина!  Grinning Честито! Пожелавам ви мноооого здраве, лека и безпроблемна бременност и здраво бебе на термин! Само това е важно сега за вас... Simple Smile

Честита БаБа Марта на всички, пък макар и със закъснение... Simple Smile

# 1 433
Джой 34, страхотна новина!  Grinning Честито! Пожелавам ви мноооого здраве, лека и безпроблемна бременност и здраво бебе на термин! Само това е важно сега за вас... Simple Smile

Честита БаБа Марта на всички, пък макар и със закъснение... Simple Smile

Благодаря Чандра
Много е важна тази подкрепа
Наистина като дойдат нещата тогава ще ги мисля

# 1 434
Момичета на 05.03 е датата на делото!Дано всичко да е наред  baby_neutral Има ли вариант нещо да се обърка и да не ми дадат малката принцеса?Какво ли не ми се върти в главата, направо не знам как ще издържа тази 1 седмица.
Hug Стискаме ти палци за утре!

# 1 435
Момичета на 05.03 е датата на делото!Дано всичко да е наред  baby_neutral Има ли вариант нещо да се обърка и да не ми дадат малката принцеса?Какво ли не ми се върти в главата, направо не знам как ще издържа тази 1 седмица.
Hug Стискаме ти палци за утре!

И аз, и аз!  Hug

# 1 436
  • София
DJOI_34, честито!Пожелавам лека бременност на съпругата ти, а ти много да и помагаш   bouquet

Най- сетне и 05.03. дойде!Сега ще изпия едно хапче и лягам, че вече приличам на живите мощи и имам крещяща нужда от сън  Sick
Стискайте палци утре всичко да е наред, а аз обещавам, че щом се прибера ще пиша как е минало!

Лека нощ!

# 1 437
Стискам палци! Дръж се!:) Много е хубаво, ще видиш...  Grinning

# 1 438
  • София
cveti_ne, стискам палци всичко да мине бързо и спокойно   bouquet
Ако искаш отиди в съда малко по-рано, за да имаш време да се запознаеш с юрист-консулта на РДСП София, за да те инструктира за процедурата, а като влезеш в съда - във фоайето има табло, на което пише кое дело в коя зала е. Цялото дело трае 5-10 минути в които проверяват личните карти, питат социалната и юриста дали потвърждават данните от документите и доклада, питат прокурора по делото дали има възражения някакви, накрая те питат тебе дали потвърждаваш желанието си да осиновиш това дете и .... това е всичко - ставаш Мама  Simple Smile Желая ти успех и много щастие!  Hug

DJOI_34, чудесна навина! Пожелавам спокойна бременност на съпругата ти, а ако ви предложат и детенце за осиновяване ще решавате според ситуацията и според това, което ви подскаже сърцето  Simple Smile Късмет!  Hug

# 1 439
  • София
АЗ СЪМ МАМААААА!!!  moresmile

Няма по-щастлива от мен!
Делото беше точно 5 минути.Оказа се, че малката и съдийката са родени на една и съща дата и тя беше много добре настроена!
Щастлива съм!!!

Общи условия

Активация на акаунт